Reklama

Reklama

Vánoční poselství prezidenta republiky Miloše Zemana

(pořad)
Publicistický
Česko, 2013, 20 min

Účinkují:

Miloš Zeman

Obsahy(1)

Prezident Miloš Zeman mění 65 let starou tradici novoročních projevů a své poselství národu činí dle prvorepublikové zvyklosti o Vánocích. (PetrPan)

Recenze (104)

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Nechápu moc, proč se to tady hodnotí. Někdo, kdo nemá rád Zemana, tady tomu udělal profil, a řada lidí s podobným názorem se tady může "uodpadovat". Když bych se pokusil nad vším zamyslet objektivněji, tak projev nebyl nic, co byste museli mít doma ve své sbírce DVD. Ale to samé platí i o Otázkách Václava Moravce a podobných pořadech. Jeden chlápek, který byl shodou náhod prezident, měl potřebu zhodnotit svůj poslední rok. Nikdo mu neoponoval, takže kde kdo může mrmlat, že to nebylo objektivní. O nějakých svých názorech na budoucnost Zeman pomlčel, takže opět se nelze divit některým remcalům, že to bylo zpátečnické a bez vize. No a do třetice všeho špatného prezident mluvil spíš o sobě a svém okolí, takže když bude někdo kritizovat, že to bylo sebestředné, i jeho řev bude mít nějakou logiku. ()

Esinti odpad!

všechny recenze uživatele

Po krátké snaze zamasakovat fakt že miloš nebude po silvestrovské chlastačce schopen fungovat minimálně do večeře příjde dlouhý sebestředný proslov, v němž zeman vytáhne několik svých slibů a vysvětlí že je splnil což z něj dělá něco mezi bohem a chuckem norisem. Bohužel sliby kterými se chlubí dopomohl k chodu republiky stejně, jako kdyby se vymočil v hořícím lese ve snaze jej uhasit. Celkově odfláknuté, zahleděné do sebe podtržené slabou choreografií i hereckým výkonem. ()

Reklama

filmmovier odpad!

všechny recenze uživatele

Bylo to samolibé, vychloubačné, nudné, prostě Zemanovské. Proč musíme mít takovýho prezidenta, to fakt nechápu. Nevím, co mě napadlo, že jsem se na to naprosto dobrovolně podíval. Každopádně už nikdy víc, i přesto, že mě zajímá, co vlastně bude říkat letos. Prostě hrůza, Zeman je děsnej a dobrej leda tak pro Jablonského, který je jako pan "prezident" dokonalý. 0%. ()

ghatos odpad!

všechny recenze uživatele

Zeman dluh vytvářel a teď ho jako hrdina "dobrovolně" splácí. Zeman nesnáší průzkumy, ale teď se jimi zaklíná. Zeman nežije v prezidentském politickém systému, přesto se tak chová. Zeman přeje ostatním zdraví a sám se chová jako ignorantské hovado (chlast, cigára, žrádlo). Zeman je vizitka českého národa. -90%...septik!!! ()

Lukoboss odpad!

všechny recenze uživatele

Sebechvála smrdí, a to je ten největší problém tohoto "poselství". Už to slovo poselství v názvu je věcí nesmyslnou, protože to s tím nemělo vůbec nic společnýho a ani se to tomu neblížilo. A pochválit sebe a svý kamarády (rozumějte vládu přátel M. Zemana) o Vánocích je možná tak hezký v kruhu rodinném, nikoliv v politice a už vůbec ne v promluvě k národu. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama