Reklama

Reklama

Milenci těch druhých

  • USA Sleeping with Other People (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Jake Harbor a Lainey Dalton spolu na univerzitní koleji zažili první sexuální zkušenost. A když se teď, o deset let později, náhodou potkali v New Yorku a vypráví si o svých životech, zjišťují, že jim to v životě a hlavně ve vztazích moc nevychází. Hlavně v oblasti věrnosti. Zatímco Jake je profesionální sukničkář a záletník, Lainey je zase neustále zraňovanou a zrazovanou kráskou. Proto se domluví a uzavřou mezi sebou přísně platonickou, naprosto upřímnou, přátelskou dohodu o vzájemné vztahové výpomoci. Cílem je oboustranná podpora při hledání zdravého a šťastného partnerství. Takového partnerství, které žádná nevěra nebo něco podobného nemůže narušit. Nebo snad ano? (Cinemart)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (182)

Alementina 

všechny recenze uživatele

Velmi subjektivni, ale strasne moc se mi to trefilo do nalady a pokud patrite k lidem, kteri si dokazou dokanale komplikovat zivot, protoze delate proste rozhodnoti, o kterych vite, ze nejsou asi dobra, jen si nemuzete pomoci ... A vzdycky jsem nesnasela vetu, kterou vetsinou pronaseli moji pratele "proste jsem udelal, co je spravny", a tak si jeden si vzal zenskou, protoze to bylo spravny, tak si jina poridila dite s tim "spravnym". A ja tohle porad neodkazu delat, ty spravny dospelacky veci. Takze jo, radeji prohraju, s laskou, nez spravne vyhrat. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Vtipné a dobre načasované dialógy, dobrá oddychovka na téma „vzťah/sex/sex/vzťah“. Hlavná dvojica hrá jednoducho a prirodzene. Po prvom videní jasné silné tri hviezdičky a po ďalšom videní by z toho môžu byť aj „štyri“. PS: Náučná prednáška s pomocou PET fľašky je jedným z top momentov! Osobné hodnotenie: 78% (***) ()

Reklama

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Idiotská komédia, kde sa máme smiať na výrokoch ako "sex je ako heroín", "strčil som si do zadku muesli tyčinku", "hovorila si o análnom panestve? alebo "on to hovorí, lebo ho otec zneužíval". No hahaha, to je fakt silná romantika. Hovorí sa tam len o sexe ale samozrejme len tým vulgárnym spôsobom. Na druhej strane každý súloží výlučne oblečený. ()

Gaia.M 

všechny recenze uživatele

Mám hodně moc ráda Jasona Sedeikise a Alison Brie, proto jsem tenhle snímek musela vidět. A musím přiznat, že kdyby v tom nehráli tihle dva, tak to prostě vypnu. Jakože je to blbost :D No fakt je :D Ale místy to bylo i vtipné. Místy se mi chtělo křičet, proč je to sakra tak složité?! :D Přežila jsem to, celkem to ušlo, takový střed, ale znova už to vidět nepotřebuji. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Již jsem minul životní období, ve kterém byl sex nejdůležitější věcí na světě, ale ještě si na něj vzpomínám. Proto mne celkem bavilo sledovat tápání dvou zbloudilých duší, ve kterém, a to mne skutečně mrzí, byl tím zajímavějším tvorem chlap. Hodně mne totiž zaujala Jakeova teorie o tom, že zasouvat do něčeho je úžasné, ale nechat do sebe něco zasouvat je hnusné. I další jeho teorie byly poměrně zábavné, ale co s tím, když na druhé straně stála (seděla, ležela, hekala) ukrutně nesympatická Lainey. Té jsem snad i přál získat onoho nudného gynekologa s nudným penisem a Jakeovi zase jeho úžasnou nadřízenou Paulu, ale tak to ve světě romantických komedií prostě nechodí. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (6)

  • Natáčelo se ve městě New York City (New York, USA). (BMW12)
  • Roli Lainey původně dostala Kirsten Dunst, té se však natáčení překrývalo s jiným filmem a po jejím odchodu byla nahrazena Alison Brie. (hansel97)

Reklama

Reklama