Reklama

Reklama

Milenci těch druhých

  • USA Sleeping with Other People (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Jake Harbor a Lainey Dalton spolu na univerzitní koleji zažili první sexuální zkušenost. A když se teď, o deset let později, náhodou potkali v New Yorku a vypráví si o svých životech, zjišťují, že jim to v životě a hlavně ve vztazích moc nevychází. Hlavně v oblasti věrnosti. Zatímco Jake je profesionální sukničkář a záletník, Lainey je zase neustále zraňovanou a zrazovanou kráskou. Proto se domluví a uzavřou mezi sebou přísně platonickou, naprosto upřímnou, přátelskou dohodu o vzájemné vztahové výpomoci. Cílem je oboustranná podpora při hledání zdravého a šťastného partnerství. Takového partnerství, které žádná nevěra nebo něco podobného nemůže narušit. Nebo snad ano? (Cinemart)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (182)

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Milenci tých druhých zaujmú tým, že od prvej minúty pre nich sex nepredstavuje nijaké tabu. Naopak, je hlavnou témou filmu i väčšiny dialógov a protagonisti k nemu majú možno až príliš zdravý vzťah (a predovšetkým v prípade Jakea s až príliš veľkým množstvom žien). Otvorenosť a nekorektnosť, s akou sú prekračované spoločenské konvencie týkajúce sa správania partnerov a ich prezentovania na verejnosti - vrátane užívania drog - však nekorešpondujú s uhladene rozprávkovým a pohodlne konzervatívnym vyznením.“ Viac v recenzii. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Nemohu se smířit s faktem, že dva do sebe zamilovaní lidé jsou jen přátelé a protože oba jsou závislí na sexu, souloží s jinými a ještě si o tom vyprávějí. Ano, je to komedie a tedy nadsázka, ale i tak se s tím nedokážu ztotožnit a nepřipadá mi to vtipné. Přilitím oleje do ohně pro mne je, že zmínka, že Jake měl rande s černoškou je bráno jako rasismus!!! Sudeikise teď "žeru" coby Teda Lassa. ()

Reklama

Thomick 

všechny recenze uživatele

Friends with Benefits 2.0. Upřímný, přirozený, dokořán otevřený, mnohdy neuvěřitelně trefný (jako třeba výstup Renee). Síla v dialozích taková, že si jeden takovej 2,5minutovej můžou tvůrci schovat k běžícím závěrečným titulkům. Sudeikis by se klidně dal považovat za nejmíň doceněnýho herce současnosti; absolutní komediální špička v tuhle chvíli. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Pěkně! Skoro se mi tomu ani nechce věřit, ale tohle je americký film, je to navíc romantická komedie a k tomu všemu je to ještě dobré. Vlastně je to hodně dobré. Jason Sudeikis je tu po dlouhé době zase v roli, kde je dobrý. Takové role by mělo dostávat více dobrých komediálních herců, aby mohli ukázat, že umí hrát. Chemie tu pro mě funguje dokonale a ani nevadí, že tu není nějaká moc velká erotická explicitnost. ()

venison 

všechny recenze uživatele

NE-CHÁ-PU tak nízké a příliš modré hodnocení v rámci ČSFD.. Asi by se to dalo trošku omluvit hloupým popiskem filmu a nezajímavým posterem, ale tohle je jedna z nejvíc fajn odlehčených romantických komedií, které znám.. A rozhodně to není tím, že je hodně o sexu.. Ale vlastně je tady i ten sex hodně neerotický, přirozený a zmatený jako v reálném životě :-) Navíc dvojka v podání dvojky Jason Sudeikis vs. Alison Brie je nejen po komediální stránce prostě super, ale ta roztomilá chemie jim funguje fakt skvěle.. Není to nic nového (styl nenaplněné lásky a trapných momentů, kde vůbec nejde o prdění nebo jiný fekální humor a jako bonus to postrádá uječené afektované scénky), ale celkově je komedie "Milenci těch druhých" prostě fresh.. Po lehce přetrpěném začátku, kdy čtyřicátník a třicátnice předstírají VŠ studenty mi úsměv nemizel z tváře.. Je to milé.. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (6)

  • Film si odbyl svoji premiéru v lednu 2015 na filmovém festivalu Sundance v americkém městě Utah. V České republice pak v červenci 2015 na mezinárodním filmovém festivalu Karlovy Vary. (ragnar1)
  • Roli Lainey původně dostala Kirsten Dunst, té se však natáčení překrývalo s jiným filmem a po jejím odchodu byla nahrazena Alison Brie. (hansel97)

Reklama

Reklama