Reklama

Reklama

Kung Fury

(festivalový název)
  • Švédsko Kung Fury (festivalový název) (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Hlavní hrdina snímku, policista Kung Fury, se vydává na cestu za pomstou svého přítele, kterého zabil největší kung-fu zločinec v dějinách lidstva, Adolf Hitler. Fury cestuje časem do dob nacistického Německa, aby Hitlera zničil jednou provždy. (Santa666)

Videa (1)

Trailer

Recenze (556)

verbal 

všechny recenze uživatele

Těžko psát něco fundovaného s akutním tenisovým loktem a křečí v zápěstí. Všechny ty Tarantina a Rodrigézi by měli u tohohle švédského amatérského frajera okamžitě nastoupit na kurz pravého domácího grindu. Neskutečná kreaturivita, z níž musí mít každý obstarožní otyloň naškrobené trenky, pomočený kapesník a rozbolavělého Házlhofa. Hluboká poklona, pane Sandberg, jste jediný skutečný mistr Šaošulinu a kdybyste měl někdy cestu kolem, napiště mi na Atari, protože za tohle dokonalé retropotěšení Vám kdykoliv ochotně a zdarma vynajtuju rajdra. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem si, že to bude blbost, ale nakonec to nebylo tak špatné. Funguje to jako pěkná pocta 80kám. Je to dost kýčovité. Je to vlastně tak ujeté, až je to dobré. Jako kraťas to působí celkem dobře. K ději se asi nemá moc cenu vyjadřovat. Je to celkem vtipné. Hlavně Hitler byl dost srandovní. Švédům tyhle blbost zřejmě jdou. "Tank you." :D ()

Reklama

pepo 

všechny recenze uživatele

Respect. Takto má vyzerať fan projekt. Film poskladaný takmer výhradne z momentov, ktoré sme stále chceli vidieť ( skateboard nahradený náckom rulez) prekladaný cool cheesy hláškami ( I disarmed you). Veľakrát sa síce mierilo mimo ale pár fŕov a momentov je dokonalých.A veľmi potešilo, že nikto sa nesnažili z toho spraviť celovečerák, lebo keby to malo o nejakých 5 minút viac asi by sa to už nedalo prežiť. Hodnotiť sa to dá jedine nulou alebo plnou pálkou. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tak co tak může frajer jako já ještě dodat? David Sandberg je evidentně velmi nadějný borec a měl by minimálně v režírování určitě pokračovat. Tímto skvostným kraťasem si udělal tak veliké jméno, že mu jeho velikost může leckdo tiše a klidně i hlasitě závidět. Ve 30 minutách dokonale shrnul jedno, z dnešního pohledu, již trapné filmové období, ale za trapné filmové období budeme jistě za pár let považovat i to současné. To by člověk skoro ani nevěřil, kolik se do 30 minut vměstná nápadů a velmi pěkně vytvořené akce. Nejvíce pobavil zřejmě Dolfík. Opravdu smekám. ()

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Takovou absurdnost, s takhle podmanivýma efektama a vizuálem, ze kterého jsem měl bradu až na zem, jsem neviděl od.....no dobře....Mad Maxe před dvěma týdny, ale předtím roky ne! Nejhorší a zároveň nejlepší vizuální efekty v historii filmu. Oskara za kraťas pro Kung Furyho! Krátkometrážní událost desetiletí. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (17)

  • Za prvé 4 dni od vypustenia získal film vyše milióna pozretí na YouTube. Za prvé tri týždne mal 16 miliónov pozretí. (ywo666)
  • Ve scéně kdy Kung Fury (David Sandberg) hodí po nacistické armádě tank, je vidět, že zasažení vojáci už leželi. (Nathaniell)
  • Film je možné pozrieť si zdarma na oficiálnej stránke: www.kungfury.com. (Gothar)

Související novinky

Fassbender a Kung Fury 2

Fassbender a Kung Fury 2

13.02.2018

Před třemi lety uchvátil svět půlhodinový film Kung Fury od Davida Sandberga. Osmdesátkový úlet o policajtovi, který musí s pomocí Thora a dinosaurů porazit Adolfa Hitlera (a to je jen začátek!), se… (více)

Reklama

Reklama