Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po smrti otce se atraktivní mladá Julina stěhuje s matkou Leann do náboženské komunity. "Hillcreek" je vlastně vesnice mormonského typu někde v Utahu. Ačkoli takové komunity nejsou oficiálně uznané žádnou církví, v tajnosti se jim daří. Matka a dcera začnou žít polygamním životním stylem. Leann se stane nejnovější ženou laskavého Merrila. Julina jednou v kostele uvidí mladého Rydera a oba se do sebe šílené zamilují. Takový romantický vztah ve společenství, kde jeden muž má několik žen a žena více mužů, není přípustný. A fanatický vůdce komunity má své plány... (TV JOJ)

(více)

Recenze (9)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Už vo filme V krajine bez Boha som uviedol, že existencia Mormonov by mala byť postavená mimo zákon, tak ako všetky náboženstvá, ktorých vyznanie má diskriminujúcu a protizákonnú podstatu. Úteku z polygamie ale chýba trochu viac dramatickej zložky, vyhrotenia a eskalácie napätia. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Jáj, tieto sekty bárz aké, ktoré slúžia len na trtkanie mladých dievčat. A že ešte to stále existuje, nechápem. Tu, keby ostala prvá verzia záveru, bolo by viac, ale s takým happyendom nech idú do piče. 1 z 5 ()

Reklama

Una111 

všechny recenze uživatele

Je mi dnes smutno, tak smutno! A tenhle film mi rozhodně náladu nezlepšil, spíš naopak. Ti dva mladí a všichni ti, kteří mají zlé zkušenosti s nějakou sektou - najdou cestu k Bohu? K Tomu, který o sobě prohlásil „Já jsem ta cesta, pravda i život. Nikdo nepřichází k Otci než skrze mne..." Je tolik slepých, falešných cest, které nikam nevedou, a dnešní modernisté prolhaně hlásají, že všechny jsou si rovny! Je to těžké hledání pro tyhle lidi a nejen pro ně, je to dnes velmi těžké pro každého! ()

curil 

všechny recenze uživatele

Film přináší příběh, který se vyskytuje v   americké filmografii poměrně často. Pro mě   zůstává zatím z podobných témat nejvýše   "Svědek" režiséra Petera Weira s   Harrisonem Fordem (1985). Těžko srovnávat   televizní snímek režisérky Goldenbergové s   hollywoodským spektáklem, ale i tak se   neubráním dojmu, že jde pouze o podprůměr.   Navíc zde prezentovaná náboženská komunita je   zobrazena velice povrchně. Stačí se trochu   zamyslet nad závěrem filmu, kdy roli Proroka   přebírá Merril, nevlastní otec Juline. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama