Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na obrazovky televize Prima a TV JOJ právě přichází největší česko-slovenská pěvecká show X FACTOR! Diváci se mohou těšit na nekompromisní porotu ve složení Ondřej Brzobohatý, Sisa Sklovska, Oto Klempíř a Celeste Buckingham. Dvacítka finalistů bude rozdělena do čtyř skupin – dívky, chlapci, starší 28 let a skupiny. Vítěz soutěže získá více než pět milionů korun! Moderuje Martin Pyco Rausch. (TV Prima)

(více)

Recenze (51)

peiton 

všechny recenze uživatele

X Factor ma mierne prekvapil.Po sérii opakujúcich sa tých istých porotcov v podobných speváckych súťažiach (Superstar,Talent,Hlas..) prichádza štvorka čerstvých posíl z radov neopozeraných tvárí.Napríklad taký Oto Klempíř-v živote som o tom človeku nepočula a o jeho zvláštnom vkuse a hodnotení adeptov tohtoročnej súťaže sa mi nad niektorými jeho verdiktami až rozum pozastavuje.Tí,ktorí sa vyžívajú a pozerajú takéto druhy relácií,ktoré ponúkajú zostrihy a mix rôznych indivíduí,ktorým spev nič a nikdy vravieť nebude (v Superstar to nazývajú Hviezdnou Rotou) budú sklamaní.Pretože jednotlivé kastingy sú zamerané skôr na ľudí s talentom,ktorý spievať vedia,čiže réžia nám ponúka zostrihy prevažne z tej lepšej stránky veci.Co sa mi nepáči a už ma tak trocha nudí je sám moderátor Pyco a teraz neviem či to je len môj subjektívny názor,no zdá sa mi,že je z roka na rok trápnejší a nudnejší.A navyše opakujúci.Na záver nemám pocit,že by X Factor splnil zatiaľ svoj cieľ,ktorou nás v upútavke vyzýval a síce "Ak máš v sebe X Factor a navyše dobre vyzeráš,prídi na casting".Hlas tu síce u väčšiny súťažiacich prítomný je-klobúk dolu,ale čo ten vkus?!No vidím to asi tak,že stylisti budú mať plné ruky práce :) ()

Joges 

všechny recenze uživatele

Šelest BucKingham je zamilovaná a tudíž rozumu zbavená. Protlačila do živých kol svého nejmilovanějšího zpěváka. Je to evidentní. První velké obětí, cílená chvála R.Műlera, popření nedostatků a vyslání milého do dalšího kola. Nic proti Matěji Vávrovi nemám, snaží se, umí dobře zpívat, je sympaťák, ale tvrdit, "i když jsi introvert, nevadí, stejně postupuješ dál", oproti Lukáši Grűnerovi, který zpívá téměř dokonale, na lidi a publikum je zvyklý, avšak ouha, zpívá s kytarou, to je problém, je vážně velmi směšné. Přitom loni v britské X Factor postoupil do živých kol právě kluk s kytarou, Luk Friend. Český X Factor sleduju nepravidelně, spíše ze zájmu o zpěv. Takové nevhodné rozhodnutí však sráží tenhle pořad k zemi a já jej s nechutí vypínám. Sisa Sklovská je afektovaná. Nejvíce boduje Oto Klempíř. ()

Reklama

FFilipCZ odpad!

všechny recenze uživatele

Pár dílů jsem měl trpělivost, ale už mě to opravdu přestalo bavit. Jelikož poslouchat tu přehlídku "hvězdný pěchoty" už prostě nevydržim. Kde jsou ty hlasy!?!? ..za těma asi budu muset na konkurenční kanál do konkurenční soutěže. Protože tam aspoň vysílají opravdu talentované zpěváky a nezahlcují nás dvouhodinovou stopáží plnou nýmandů, co neumějí zpívat. ()

Metal Lord 

všechny recenze uživatele

Dobrá kulisa, Pyco jako moderátor, občas fungující porota......jen to hraní na city už je trošku trapné. Kde vůbec ty naše televize berou ty neustálé fronty přihlášených??? Ale zase na druhou stranu, lepší jak nováckej Hlas, kde ještě měli tu drzost si u zakoupeného formátu překopat pravidla, až je to hnus. ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Oproti novácké verze z roku 2008 trochu jiná liga a kvalitou zpracování mi to přiíjde i lepší než letošní Hlas Československa. Já osobně beru jako výhodu také neokoukanou porotu. Největším mínusem je bohužel poměrně zásadní věc, a to soutěžící. Oproti zahraničním verzím mi málokteré vystoupení připadá něčím zajímavé a občas projdou castingem dle mého názoru i dost (pod)průměrní zpěváci. 3 živá kola jsou poté tak trochu výsměchem formátu. Škoda, věřil jsem tomu víc. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama