Reklama

Reklama

We Are Still Here

Trailer 1

Paul a Annie sú zdrvení zo smrti ich syna, ku ktorej došlo pri autonehode pred dvoma mesiacmi. Odsťahujú sa do nového domu, ktorý sa nachádza na pokojnom mieste, aby tam začali nový život. Onedlho však zistia, že si nevybrali dobre, lebo dom má temnú minulosť a v jeho pivnici striehne temnota. Oni ako aj ich blízki priatelia, ktorí ich prišli navštíviť, sa ocitnú vo veľkom nebezpečí. Nie je to ale iba temnota, ktorá ich naozaj ohrozuje... (Astaroth12)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (178)

verbal 

všechny recenze uživatele

Když nám ten trapný ťaman v Inshitdiousech standardizoval do strašidelných baráků jen bandu vyteplených, úděsně nudných až otravných skřípopantů, vrzdveřníků a trubkohuků, co se během filmu objeví pouze jako rozmazaná šmouha v koutě, mastná, tlemící se skvrna na stropě či bordel ve dřezu a vyděsí akorát tak nešikovné, sexuálně dezorientované instalatéry a malíře pokojů, všichni se začali na téhle homobubací vlně vozit a zdálo se, že je tento žánr kompletně v prdeli. Pardon, chtěl jsem říct „vyčpělý“. Naštěstí není. Pořád existují mačo heteráci, co to umějí udělat s hnusnýma, do křupava propečenýma mrtvolama, které se nebojí naprudko a dlouze ukázat a tu odpudivou blondýnu přinutí ječet ne proto, že „hrůzyplně“ ukápla špatně těsnící baterie nebo se esoterickým průvanem pohnulo s „příšerným“ to zaskřípáním houpací křeslo, ale proto, že nějaký opravdu strašidelný humusák nejprve pořádně bafnul a pak žhavýma rukama vyprstil jejímu kolíkovi oči a vyrval střeva. Jsem rád! ()

TedGeorge 

všechny recenze uživatele

Okultismem posedlá Amerika sedmdesátých let točila podobné filmy jedna radost a člověk musí smeknout klobouk, když se dočte, že film byl natočen v roce 2015. Parádní retro styl přináší 84 minut dlouhý snímek (kéž by i ostatní režiséři měli dostatek rozumu a své filmy zbytečně neprotahovali), který má nejeden trumf v rukávu. Tak za prvé parádní atmosféra. Za druhé sklep, který se okamžitě zařazuje k legendárním hororovým sklepům. No a na závěr dějový veletoč, který bude zkušenějším hororo-žroutům jasný už od půlky, ale stejně potěší. Parádní stylová práce. ()

Reklama

stration 

všechny recenze uživatele

Tak toto mi fakt sedlo. Vynikající retro vizuál, krásné exteriéry a hlavně perfektní přímočarost, která mě opravdu dostala. Hrozně se mi líbily všechny postavy, protože to nebyli žádní nažehlení teenageři, nebo úspěšní starší manželé, ale normální lidi, kteří se snad i normálně chovali. První polovinu filmu jsem byl doslova nažhavený (ve filmu je jich nažhavených víc), jak to bude pokračovat a co se z toho nakonec vyloupne. Ale od návštěvy restauračního zařízení se to rozjede na takové obrátky, že nestačíte počítat nebožtíky a litry krve na do té chvíle bílých stěnách domu. Všechno navíc do sebe celkem zapadá a ve finále jsem už jenom seděl a usmíval se blažeností nad jedním z nejlepších hororů tohoto roku. Opravdu VŘELE doporučuji. ()

pan Hnědý 

všechny recenze uživatele

We Are Still Here se snaží vzdávat hold hororům z osmdesátých let. Ted Geoghegan za malé prachy tvoří perfektní retro look haunted house-ových řemesel. Ale co z toho, když víme co se stane za deset minut? Horor, který potvrzuje že Wan nyní nemá konkurenci a House of the Devil je stylovější a nostalgicky nádherný. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Jakmile jsem se tady rozhlídnul, hned jsem nabyl dojmu, že jsem si zřejmě spletl film a koukal na něco jiného. To co z počátku vypadá jako skvěle budovaná duchařina, při jejímž sledování není člověku v pátek večer zrovna nejlíp se velice rychle změní na únavnou vesnickou nedomyšlenou psychárnu. Kdepak, takhle se na mě nesmí. Herecké výkony tomuhle ubližíjí více než co jiného. 40% ()

Galerie (10)

Zajímavosti (6)

  • Paul Burgess, který hraje Billyho Dee, je pastorem v kostele ve městě, ve kterém se film natáčel. Navíc jeho dcera, Zorah Burress, hraje ducha dívka Fiony Dagmarové. (hladass)
  • Klasické automobily zapůjčili tvůrcům místní obyvatelé ze Shortsville v New Yorku. (hladass)
  • Vytvoření make-upu pro duchy Dagmarovy rodiny trvalo 2 hodiny. Hodinu jej pak odstraňovali. (hladass)

Reklama

Reklama