Reklama

Reklama

iZombie

(seriál)
  • Austrálie iZombie
Trailer
USA, (2015–2019), 49 h 50 min (Minutáž: 41–43 min)

Hudba:

Josh Kramon

Hrají:

Rose McIver, Malcolm Goodwin, Rahul Kohli, Molly Hagan, Nick Purcha, David Anders, Bryce Hodgson, Robert Buckley, Nora Dunn, Jenna Berman, Elysia Rotaru (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(71)

Studentka medicíny, ze které se stává zombie, se snaží uchovat si svou lidskost tím, že jí mozky v márnici. Zjišťuje také, že má zvláštní nové nadání k řešení zločinů. (Netflix)

Videa (59)

Trailer

Recenze (110)

epicek 

všechny recenze uživatele

Hodně velké překvapení , které mě fakt překvapilo ! Myslím si , že tenhle seriál má dost velký potenciál do budoucna. Finále první řády bylo jeden velký boom. Druhá série nabídla opět minimálně tak skvělý standart jako ta předešlá a myslím že její konec nastavil celému seriálu úplně nový směr. O to víc jsem rád, že se v další řadě podařilo zúžitkovat zombie tématiku mnohem víc do všech dějových linek. Uvidíme tedy, jak to všechno bude pokračovat dál. A massive zombie outbreak means never having to say you're sorry. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Ked to zacalo byt uz len o tom, ze chutnucka Rose McIver si hra vsetky mozne, zabavne, ci otravne role a hlavna linia isla na bocnu kolaj, neubranil som sa stereotypu. Sklzlo to do trapne tinejdzerskej detektivky s "kool" emo-kockou, geekom z indie, "serioznym" detektivom a manekinom-slusakom. S podivom najzabavnejsie a najatraktivnejsie postavy mi prisli Mr. Boss a i Blaine mal obcas svoje chvilky. Dokazal som prekusnut i druhu seriu, posuvajuc si dej, ked bol nudny, ci otravny. Slabota. Dalsie serie isto necham na pokoji, konecne sa objavili lepsie zalezitosti. ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Po 9 dílech: Slušná oddychovka s neskutečně cute hlavní hrdinkou, která naštěstí ví o své tuposti a nebere se vůbec vážně. Hlášek je tu požehnaně, postavy jsou sympatické a dějové linky se nám začínají sympaticky přiostřovat. Jen ty epizodní kriminální případy a neskutečně necharismatický detektiv jsou tu zcela zbyteční a nemohu se stále zbavit dojmu, že se tohle téma dalo zpracovat ještě daleko odvážněji a šíleněji. Kvalita se ovšem každým dílem zvyšuje, takže uvidíme, jak moc se nakonec Rob Thomas a spol. utrhnou ze řetězu. 60% ()

Sunny.69 

všechny recenze uživatele

"O zombici, která řeší záhady." // Myslím, že tímhle popisem to bylo naprosto vystihnuto... A vlastně.. Na tom není vůbec nic špatnýho a o tom to vážně je. Je to příjemná oddechnovka, nic co by vás vtáhlo a připoutalo k sedačce a donutilo to sledovat, ale na druhou stranu je to příjemná kulisa a dá se to sledovat, i když Vám nějaké díly utečou. Nápad to má dobrý, postavy sympatické a celkově to na mě dělá příjemný dojem. ()

andalin 

všechny recenze uživatele

Jeden ze seriálů, které mají pomalejší rozjezd, ale s přibývajícími díly mě baví víc a víc. Co díl, to originalita. Liv je skvělá a její herečka zvládne uvěřitelně hrát desítky charakterů. Příběh se zpočátku zdá triviální - nadpřirozená bytost se snaží skrývat, aby se lidi náhodou nedozvěděli o její existenci... časem se to ale trochu zkomplikuje a nabude slušných obrátek většího měřítka. Díly jsou vtipné, postavy si bez výjimky oblíbíte a pořád se těšíte, co přijde dál... Je mi sympatické, že je to sice podle komiksové předlohy, ale tolik poznat to není. ()

Galerie (680)

Zajímavosti (17)

  • Herec Bradley James z tohoto seriálu dobrovolně odešel koncem roku 2014, z kanadského Vancouveru se přesunul již v únoru 2015 do Toronta (taktéž v Kanadě) a začal hrát hlavní roli v jiném úspěšném seriálu Satan přichází (od r. 2016). (Lynette)
  • Když Major Lilywhite (Robert Buckley) jede v autě s Don E (Bryce Hodgson), přepíná stanice a přepne na stanici, kde hrají píseň „Stop, I'm Already Dead “, což je i píseň používaná v intru seriálu. Píseň navazuje přimo na intro. (Imolo)
  • Diváci si velmi oblíbili dějovou linku v první sérii mezi Olive "Liv" Morre, studentkou medicíny (hrála ji herečka Rose McIver), která byla hlavním objektem milostného zájmu hudebníka, a zombie Lowella Traceyho (toho hrál herec Bradley James). Její další „nápadníci“ v dalších sériích údajně diváky už tolik nezaujali. (Lynette)

Související novinky

Kdo se vydá na Krypton?

Kdo se vydá na Krypton?

04.09.2016

Celovečeráky od DC teď možná trochu zaostávají za těmi od Marvelu, na malé obrazovce je ale situace opačná. Marvelu se daří jen u Netflixu a s Agent Carter a Agents of S.H.I.E.L.D zásadní úspěchy… (více)

Constantine definitivně končí

Constantine definitivně končí

08.06.2015

Americké televize zruší každý rok řadu seriálů, které si nenajdou fanouškovskou základnu. Obvykle jde o zcela originální projekty, o to podivnější je tedy osud seriálového Constantinea. Momentálně na… (více)

Televizi zatopí Lucifer

Televizi zatopí Lucifer

03.03.2015

Arrow, The Flash, Gotham, iZombie, Supergirl, Krypton, Titans... a teď Lucifer. Vydavatelství DC Comics možná prohrává bitvu o velké plátno, rozhodně vládne ale v televizi, kde se vysílá nebo chystá… (více)

Reklama

Reklama