Reklama

Reklama

Fotky zítřka

  • USA Time Lapse
Trailer

Tři kamarádi objeví stroj času, který pořizuje fotografie ze čtyřiadvacet hodin vzdálené budoucnosti. Začnou ho využívat k tomu, aby vyhrávali v dostihových sázkách. Všechno jde hladce, dokud nezačne být jeden chamtivější než druhý... Tři kamarádi kolem dvacítky najdou v domě zmizelého souseda obrovský fotoaparát. Na pořízených snímcích jsou zachyceni v situacích, které nepoznávají. Přijdou na to, že se jim události na fotkách přihodí až za čtyřiadvacet hodin. A tak je napadne, že by tenhle úžasný vynález mohli využít pro vlastní účely. Začnou v dostizích sázet na vítězné koně, jejichž jména se objeví na obrázcích z budoucnosti. Bookmakerovi ale začne brzy připadat série jejich výher podezřelá a trojice přátel bude muset použít přístroj k tomu, aby si zachránila život. (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (73)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Parta mlaďáků nepříjemná jak veverka v trenkách. Nápad to ale docela zachraňuje a přestože se to tváří hrozně lacině, dokáže film ve výsledku zaujmout. A ke konci i poměrně obstojně šokovat z výsledného závěru. Sympatické nicméně je, že tvůrci stále vymýšlí zajímavé nápady v rámci realistického sci-fi a mají snahu jej točit. Škoda, že ta partička byla jak kdyby ji přetáhli z Melrose Place a jejich dialogy jak kdyby napsala Daniela Steelová. ()

Khumbac 

všechny recenze uživatele

OBSAH: Muž domovník, co rád maluje, žije s přítelkyní a kamarádem v jednom bytě. Jeden nájemník v jejich bytové jednotce neplatí nájem a ani si nevybírá schránku. Vstoupí tedy do jeho bytu kde na zdi objeví fotky jejich pokoje a fotku s jejich plánované párty která se má uskutečnit zítra. Objeví velký fotoaparát, který dokáže fotit budoucnost. Jak s takovým strojem naložit? Jak naložit s kauzalitou času? Tohle nemusí dopadnout dobře... ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Jednou výjimečně se podívám na trailer, což prostě ze zásady moc nedělám, a samozřejmě si zadělám na relativně nudnej večír ... :-D Prostě trailer nebrat vážně, celý je to mnohem pomalejší ... film o třech hercích plus pár dalších, kteří se objeví na pár minut a vyklidí pole. Film o dvou místnostech, z nichž v jedný se to odehrává tak z 80% ...jo pletu se, u konce uvidíme na chvíli i ložnici asi na 1 minutu .... To, co vypadá zajímavě a má relativní potenciál je zabitý trapnou překombinovaností, nudou, nezajímavými hereckými výkony a tím, že vlastně nemáte ... nebo... neměl sem vůbec tendenci se s někým ztotožnit (možná s policajtem, ale to byl černoch, tak to nešlo ... :-DD ). Nikomu nedržet palce, nefandit a pořád očekávat nějakej zvrat, ale i když zde jsou, jsou tak "plochý" a nezajímavý ... že to prostě nevyšlo ... Taková jednohubka, která bude za měsíc zapomenuta. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Tomuhle filmu škodí hlavně docela přepálená stopáž a překombinovanost. Mně osobně to druhé zmíněné příliš nevadilo, i když to rozhodně dost ubralo Time Lapse na kráse a je škoda, že se ten závěr špatně chápal. Na to, že je to ale Kingův debut, opravdu ráda mu dám tři velké spokojené hvězdy. Nejsem si jistá, jestli scénář opravdu vždy dával smysl, ale s přehledem mě zaujal už jen ten zajímavý nápad a jeho podání. Škoda jen občasných zbytečných dialogů a příliš natahovaných scén. ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Fajn ukážka toho, čo dokáže človek urobiť kvôli peniazom, že drogy sú zlé, a že nerobí dobroty, keď s dvoma chalanmi býva jedna baba ... no a do toho sa ešte montuje obrovský foťák, ktorý sa ani nezmestí do kabelky. Nápad výborný, ale chýbala mi lepšia atmosféra, aby ma to viac vtiahlo. FILMOVÁ RULETA 2017 ()

Galerie (90)

Zajímavosti (7)

  • John Rhys-Davies nakrútil dve scény zobrazujúce pána Bezzeridesa. Tieto dve scény nakoniec z filmu vystrihli, filmári sa Rhys-Daviesovi ospravedlnili, ale uviedli jeho meno v záverečných titulkoch. (Arsenal83)
  • Dej tohto filmu je veľmi blízky epizóde Twilight Zone (1959–1964) . V epizóde A Most Unusual Camera (S02E10), odvysielanej v roku 1961, zlodeji ukradnú fotoaparát z obchodu a zistia, že dokáže fotiť udalosti v blízkej budúcnosti a pokúsia sa ho použiť na víťazstvo v dostihoch. (Arsenal83)
  • Postava vedca pána Bezzeridesa bola založená na skutočnom vedcovi v prísne tajnom vedeckom jadrovom laboratóriu v Los Alamos v Novom Mexiku, rodnom meste režiséra Bradleyho Kinga. (Arsenal83)

Reklama

Reklama