Reklama

Reklama

Richard (Pierce Brosnan) je úspěšný univerzitní profesor, který se vzdá svého zaběhléno životního stylu – krásných vysokoškolaček na jednu noc - kvůli o mnoho let mladší Kate (Jessica Alba), se kterou čeká dítě. O tři roky později se Kate zamiluje do někoho jiného a odstěhuje se. Zároveň posílá svou sestru Olivii (Salma Hayek), aby zkontrolovala, jestli se Richard dobře stará o jejich syna. Je totiž přesvědčena, že se Richard vrátil ke svému nezodpovědnému bonvivánskému životu. Jenže Olivia se do něj ke svému velkému překvapení sama zamiluje... (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (73)

aLPaC 

všechny recenze uživatele

U tohoto filmu jsem došel k několika zjištěním. Hlavně, že Pierce je ve svém věku stále frajer a že Salma je ve svém věku pořád ukrutně sexy (co by za tento vzhled dala polovina dvacítek). Dále jsem též zjistil, že ne každý na odvykačce musí být nutně alkoholik a také, že mnoho normálních pracujících lidí je z USA vykazováno kvůli zeleným kartám a ilegální mexická a jiná verbež, která prodává drogy atd. je tolerována. Jakže je to, SVOBODA A SPRAVEDLNOST PRO VŠECHNY? No nenechte se vysmát, naivky. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Je hezký, že Pierce Brosnan po konci své Bondovské kariéry rozjel tyhle romantické slaďárny a že kolem sebe točí poměrně solidní množství hezkých holek. Tady si to vybrala Jessica Alba a Salma Hayek a alespoň filmu dala nějaký půvab. Jinak to bylo takové jak ze života profesora. Profesor jde sem, udělá tohle a tamto. Pak se přesune z bodu a do bodou b. Dá si pivo a s někým se vyspí. Ráno se probere a jde učit a tak furt dokola. Prakticky žádný příběh, jen slet scén a hezkých hereček. ()

Reklama

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Nevím, co se tu lidem nelíbí na téhle komedii. Není to moc romantický, ale rozhodně vtipný a to hlavně díky Salmě Hayek a Brosnanovi. Svou troškou přispěl i výborný veterán McDowell. Ano, Alba je tu jen na okrasu a nedostala navíc naštěstí ani moc prostoru. Vtipnou postavičkou je i McKenzie, který je z Brosnanovi přítomnosti nejdříve nenadšen a posléze vyloženě nadšen. Já jsem se teda upřímně velice dobře bavil. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Salma Hayek vypadá dvacet let stejně, což není kritika, ale podezření, že skutečně našla elixír mládí, u Jessicy Alby platí to samé. Ač jí doma pobíhají dva caparti, vypadá furt hrozně teenagerovsky, jen škoda, že už dávno nevyhodila agenta. Jiný agent, bývalá nula nula sedmička Pierce Brosnan zraje jako víno, radost pohledět, jak se mu v posledních letech docela daří (respektive myslím, že ho mnozí po předání bondovské štafety Craigovi odepsali). Tihle tři měli být hlavním tahákem téhle úsměvné romance. Jsou, i když s několika výtkami. Režisér Tom Vaughan chtěl obsáhnout skoro všechno, co dnešní zralé jedince trápí (partnerská nevěra, komplikovaný vztah k otci, problémy s alkoholem, dítě na stará kolena, profesní krize a jiné) a bohužel vše jen načal, ale hlouběji s tím nepracoval. Námět slibný, ale být v rukou schopnějšího režiséra, možná bychom mohli být ještě víc příjemně překvapení. Místy až moc sázel na poloodhalené tělo krásné Salmy i mužný výraz stále pohledného Brosnana, ale víc nepohlídal, co mu před kamerou utíká mezi prsty. Za mě i tak spokojenost. A vlastně i milé překvapení. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Absolutně jsem nevěděl do čeho jdu a čím mě vlastně snímek zaujal. Nejspíš hlavně tím obsazením. Jelikož Pierce Brosnan je můj nejoblíbenější Bond a Salma Hayek zas dlouhodobá oblíbenkyně. I jako vysloužilý agent umí Pierce naprosto prodat svoje charisma a musím říct, že jsem ani jeho ani Salmu v takové herecké poloze ještě neviděl. Občas film zkouzne do zajetých klišé nebo neuvěřitelných ujetin, ovšem po většinu času jsem se dobře bavil a vychutnával si věsměs povedené gagy a atmosféru prosluněné Kalifornie. Uzavřel bych to asi tím, že u mě prostě Pierce nejde nemilovat. Pro mě fantastické (zjevně) guilty pleasure...85% ()

Galerie (189)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama