Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Reese Witherspoon hraje v této akční komedii vzornou a snaživou policistku, jejíž svěří do ochrany klíčového svědka v soudním procesu s vlivným mafiánským bossem. Svědek je vlastně ona - sexy manželka místního drogového dealera (Sofía Vergara). Když se o tuto dvojici začnou intenzivně zajímat najatí zabijáci a zkorumpovaní policisté, nezbývá jim nic jiného, jen se vydat na útěk napříč celým Texasem. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (217)

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Akože. Tu niet ani veľmi prečo strhávať. Americká tupota vo svojich plných farbách. Páčilo by sa mi to viac keby to medzi hlavnou dvojkou aspoň iskrilo (ako tu čítam) lebo ja som tú chémiu moc nepostrehol - nepodarené zábery sa nepočítajú... Ale obidve dámy iskrili samostatne ozaj luxusne! Vergara tým svojim mega uvoľneným "puta" pohodárstvom a Reese naopak sústrerdenou kvázy suchárskou uniformosťou (ktorej highlight spočíva v scénach, keď si cupká v ťažkých botách a červených šatočkách s kamennou tvárou). Po mojej poslednej skúsenosti s filmom obdobného razenia (Drsňáčky so Sandrou B. a Mellisou Mc...) som si povedal, že stačilo. Ale po tomto mi naopak príde podobný film ako celkom milé osvieženie. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Když se spojí jedna přehnaně horlivá policistka malá vzrůstem ale velká duchem s temperamentní a navíc sexy latinoameričankou, může to být vtipné. Když jsou navíc ještě na útěku a ta sexy holka to té policistce neusnadňuje, mohl by to být kopec srandy. Bohužel ve výsledku tahle komedie promarnila svůj potenciál, respektive čekal jsem od ní možná trochu více, než jsem nakonec dostal. Což může být i moje chyba, přece jen mít velká očekávání se občas nevyplácí. Nechápejte mě špatně, ono to bylo lehce stravitelné, milé, oddechové a dokonce místy i vtipné. Kromě toho se na Sofíi Vergaru fakt dobře dívá. Navíc zde byly i nějaké ty zvraty, malá lovestory, a celkově vlastně dobře namíchaná zábava. Ale bohužel na to, aby mě to nějak více nadchlo, scházel nějaký wow efekt, něco, co by mě přimělo říct si, že tohle je geniální a že to chci vidět znovu. Jako příklad dám autobus plný důchodců, který si přímo říkal o nějaké velkolepější a vtipnější využití. Leč nestalo se. Jako fajn zábava na jedno skouknutí je to vyhovující, ale nemohu říct, že by to bylo nezapomenutelné. I proto nakonec uděluji možná nespravedlivé, ale z mého pohledu oprávněné dvě hvězdy. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Miss Banánovník i ta blonďatá trpaslice, zarputile recitující policejní kódy, mne bavily. Možná ne až na čtyři hvězdy, ale když jde o zábavu, tak tradičně zaokrouhluji nahoru. Mne ta šaškující dvojka prostě pobavila a pokud v tom někdo postrádá chemii mezi hlavními představitelkami, tak já tam pociťuji spíše nedostatek fyziky, matematiky, deskriptivní geometrie a třeba o optoelektronice jsem se nedozvěděl vůbec nic. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Reese Witherspoon patří jako například Sandra Bullock nebo Katherine Heigl do galerie tzv. "zlatíček pro každého", neumí se odvázat jako Cameron Diaz a i když chtějí třeba ojet celý autobus, tak v mysli máte pouze jejich nevinnou tvářičku. Jejich hlavní pracovní náplní jsou zdraví nezávadné, jako vejce vejci si podobné tuctovky (nejlépe romantické), které si však většinou najdou nemalou diváckou základnu., To je Divoká dvojka, to je Reese Witherspoon.....neexceluje, ale celé jí to padne na míru. Zádrhel však nastává s nástupem "sexy lasičky" Sofíe Vergary. Protivná, nesympatická, rušící.....a to se prosím nebavím o rysech její postavy (myšleno postavy jako partu - jinak její postava je v naprosto v pořádku, že pánové), ale o to jak jsem jí vnímal ve filmu. Jako osoba nedisponující znalostí anglického jazyka jsem neměl tu čest s jejím originálním tónem hlasu, ale její český dabing mne každou další větou doslova zabíjel. Divoká dvojka si zkrátka jede svojí uhlazenou jízdu a tak to asi má být....šílenější akce nechejme jiným aktérkám. Mně osobně zkrátka pouze nesedla jedna z dam......ale to je možná pouze můj osobní problém. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Reese Witherspoon schytala dost nesnesitelnou postavu, ale přesto zůstává roztomilou a sympatickou dívčinou, a Sofia Vergara, to je zkrátka nádherný kus ženské, kterou by chtěl mít každý chlap denně na očích, a její role "na vysokých podpatcích a s úschovnou ve výstřihu" ji byla napsána přesně na tělo. Nicméně, jakkoli se na obě krásně kouká, příběh vyznívá spíše jako nezávazné blbnutí dvou ukřičených kamarádek, které chtěly pod taktovkou třetí ženy přispět do tentokráte odlehčených vod filmového feminismu a připomenout, že i absurdní ženské týmovky mají v akčních komediích své dny. Nic proti, ale opravdu to nebyla legrace ani v takové míře, aby se dalo mluvit o fajnové oddechovce, natož pak o zábavné sexy oddechovce.... U filmů s podobnou tématikou si vždycky raději vyberu chlapský Půlnoční běh, krásné holky hold nejsou všechno... 40% ()

Galerie (41)

Zajímavosti (8)

  • Z představitelek obou hlavních rolí se během natáčení staly nejlepší přítelkyně. (zajda404)
  • Přestože se příběh filmu odehrává v Texasu, natáčelo se v New Orleans v Louisianě. Natáčelo se i na Floridě. (Cheeker)

Reklama

Reklama