Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jon Cold (Steven Seagal), nájemný tajný agent, je stejně tak prohnaný jako nebezpečný. Vstupte do jeho zrádného světa a neodejdete živí. Politická korupce, vraždy a jeden zloduch vedle druhého obklopují záhadný balíček, jenž má Cold doručit z Francie do Německa. Několik velmi nebezpečných lidí stojí o to, aby se předmět nedostal k pravému příjemci, ale brzy pochopí, že hazardují. Cizinec patří mezi thrillery, u kterých sedíte s bušícím srdcem na kraji židle. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (109)

klerik 

všechny recenze uživatele

Napriek tomu, že som v poslednej dobe začal opäť sledovať Seagalove pokusy a postupne som sa naladil na tú zábavno-hlúpu atmosféru, tentoraz to bola bieda. Seagal sa nebije, takmer ani nestrieľa a každý prudkejší pohyb zaňho robí kaskadér. Je tu síce cool zabijak s cigaretou, ale scenár je príliš pomalý, aby z toho niečo bolo... ()

zelvicka. odpad!

všechny recenze uživatele

Máte-li chuť se pobavit u špatného filmu, je Cizinec právě volba pro vás! Nemusíte sledovat zápletku (pro děj není důležitá a beztak ji nepochopíte) a jen se pohodlně opřít a vychutnávat prvotřídní masakr bez důvodů. Počet mrtvol je enormní, dokonce tak enormní, že si často řeknete - musel opravdu toho chlapíka zabít? Okomentujte s přáteli demenci, která se na obrazovce odehraje (např. chlapík s tasenými pistolemi prohraje stand-off s chlapíkem, který se objeví zpoza rohu, řekne lakonické "Překvápko!" zvedne metrovou brokovnici a pálí... a to jsme si mysleli, že Greedo je nejneschopnější nájemný vrah v historii). Zkrátka, film vhodný na nějakou chlastací hru (dej si panáka, když je detailní záběr na Segalovy póry - každý si vezměte vlastní lahev!), nebo jen na zlepšení nálady po dlouhém dni v práci, kdy máte chuť všechny pozabíjet. Úplně jako Segal. ()

Reklama

Kukolar 

všechny recenze uživatele

Áno Steven, my všetci dobre vieme, že ovládaš bojové umenia karate, aikido, jiu jitsu, hokaido a toyota, no v každom filme nám to nemusíš dokazovať, že dokážeš vybúchať celý bar o 20 mužoch za menej ako 3 minúty...bez dôvodu. No názvy Seagalových filmov o niečom svedčia: Tajný agent, Patriot, Profesionál, Zabijak, Cudzinec, Beštia, Pomstiteľ, Ochranca, Vykonávateľ ...či ? ()

Furmi odpad!

všechny recenze uživatele

Prvý novší film ktorý som od už tlustoprda Seagala vo večne koženom kabátiku pod ktorým skrýva pol ameriky videl. Budem hodnotiť len asi pol hodinu s filmu lebo ostatok som prespal, potom som sa zobudil ale keď som videl že film vždy ide tak som radšej zas zaspal. Hold je to tak keď si niekto vytvorí imidž akčného superhrdinu a začne sa na ňom už podpisovať zub času a úbytok finančného zabezpečenia. 10% ()

smrtubohem odpad!

všechny recenze uživatele

Velmi, ale opravdu velmi nezdařilý film, který si ani hvězdu nezaslouží. Zase samý nudný a předvídatelný přestřelky, Stevenův bojový potenciál opět zůstává nevyužit, což je u něj prakticky jediná použitelná deviza. Hlavní záporák umře a oživne několikrát, ani jsem to už pak napočítal, jak to bylo trapný. Spousta chyb, omylů, nepřesností a asi v tomto filmu najat stejný krejčí, u nějž Steven tak rád šije kožené různý mantly, kabáty, hávy a tlustý bundy, jimiž se snaží zakrýt čím dál komičtěji působící proporce. Posledních deset minut jak Seagal vodí tu přehrávající krávu s dcerkou po Paříži, to byl teda už vrchol ubohosti. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (1)

  • Pri scéne na letisku si prezerá Cold (Seagal) fotky svojho otca... V skutočnosti sú to fotky samotného Seagala z mladosti. (Seag)

Reklama

Reklama