Reklama

Reklama

Domácí vězení

  • Nový Zéland Housebound (více)
Trailer

Nevrlá delikventka Kylie Bucknellová se musí vrátit do svého rodného domu poté, co jí soud nařídí domácí vězení. Její trest je ještě o to nesnesitelnější, že tam musí žít se svou matkou Miriam - drbnou s dobrými úmysly, která je přesvědčená o tom, že v domě straší. Kylie zpočátku nepovažuje matčiny pověry za nic jiného než za záměrné rozptýlení ze života plného vařené zeleniny a maloměstských klevet. Když se ale sama stane svědkem znepokojivého šepotu, podivného nočního bouchání a děsivého medvídka se zálibou v nevhodných řečech, začne přemýšlet o tom, zda zdědila matčinu přebujelou fantazii, nebo jestli dům skutečně obývá zlý duch, který není z jejího návratu zrovna nadšený. (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (150)

Litvicek 

všechny recenze uživatele

Musíš překousnout hodně, než se dostaneš do té části filmu, kdy už si tak trochu postavy získají tvé sympatie. Neočekával jsem nic, přešel jsem "WTF" scény a na konci jsem se dočkal příjemného happyendu, ve který jsem tajně doufal. Eugiiiinééééé...!!! Konec stál za to a já z toho filmu mám dobrý pocit - Na jedno podívání, kvalitní "horror". ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Housebound má rozjezd pomalej, navíc hlavní hrdinka se zprvu zdála jako strašná... jako strašně nesympatická :-), ale jak minuty přibývaly, přibývalo nejen zábavy, ale i napětí (to jako fakt ;-). Jde vidět, že se Novozélanďani od svých bratranců z Austrálie, co do hororů, lecčemu přiučili. Housebound je na jednu stranu docela fest čitelnej, ale na stranu druhou, díky tomu panoptiku tam, svěže originální (Eugene aspiruje na sympaťáka roku :-). Jen houšť takovýchto překvapení, které jsou stejně napínavé jako srandovní. ()

Reklama

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Mimořádně zdařilá věcička ve všech ohledech, černý humor je tu smíchán s velice příjemným napětím a co začíná jako duchařina, zhoupne se do detektivního pátrání, aby se to naprosto nenásilně změnilo v roztomilý horůrek.. Kylie je zpočátku na pěst, ovšem od použití zahradnických nůžek si to začne rovnat v hlavě, až mi přišlo líto, kolik času věnovala úklidu domu.. Rozuzlení parádní a Jůdžín nemá chybu, jeho manikúra a sestřih vlasů těžko budou hledat konkurenci.. Viděno opakovaně, hodnocení ponechávám beze změny, pořád mě to baví.. ()

TheDon 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je oproti Co děláme v temnotách asi o tři levely jinde. Mám sto chutí té upírské nudné kravině shodit jednu hvězdu, ale to už by z toho byl skoro odpad. Housebound je pecka. Kylie má hned na úvod trochu smůlu (nebo je i malinko tupá) čert ví, každopádně je to vtipný. Když pak musí být zavřená ve starým baráku s otravnou mámou a ještě ke všemu tam straší, začíná to být i hororový. Ale....víc jsem se u toho nasmál, než bál. Třeba když se začnou samy otvírat dveře :) Probační úředník je tutovej blb a dokazuje to asi tak celej film. Co scéna, to hláška, to perla. No a Eugene? Ty vole. "Vím o místě, kde se schováme " a já sem se málem udusil sušenkama. Tohle je film u kterýho by mělo být to americký blockbustrový - A MUST SEE ! Nedávám tomuhle druhu filmu pět, vždycky to něco pokazí. Tady se to nestalo. Zaslouženě plná palba. 95% P.s: Zvonění Motoroly "Hello Moto" bych asi nepřeložil jako "Vítej Mortare", tady asi někdo neměl rázra :) ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Tak já se bavil přímo královsky. Tyhle hororové komedie mi sedí, nemají totiž infantilní humor, ale krásně neotřelý a nevtíravý. Do toho si přidejte, že soused v jednu ráno štukuje vedle v bytě, takže vás vyděsí divný zvuky a parádní scénář, který se přelévá ze strany na stranu a vy vůbec netušíte, co za tím vším v tom baráku vlastně stojí. Za mě paráda. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • Poloha domu je tak trochu záhadou. Postavy hovoria, že sú na „Dvojitej pobrežnej diaľnici“, čo znamená, že sú niekde severne od Aucklandu, ale knihy v knižnici ukazujú poštové smerovacie číslo „4702“, čo je oveľa južnejšie vo Feildingu. (Arsenal83)
  • Oficiálna stránka filmu opísala túto hororovú komédiu ako „vysoko koncepčný film s veľmi nízkym rozpočtom“. (Arsenal83)
  • Film bol financovaný prostredníctvom programu Escalator Scheme Novozélandskej filmovej komisie. (Arsenal83)

Reklama

Reklama