Reklama

Reklama

Everly

Trailer

Strhující a napínavý thriller vypráví příběh exkluzivní prostitutky Everly, která zradila svého šéfa a stala se policejní informátorkou. To ale její boss nenechá bez odplaty a pošle na Everly a její rodinu několik zabijáků. Částka 50 tisíc dolarů vypsaná jako odměna za její zabití je pro každého z nich víc než lákavá. Aby Everly ochránila svou dceru a matku, bude muset překonat ty nejtěžší nástrahy a nakonec možná přinést i oběť největší. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (192)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Stále sexy Salma Hayek alias Everly a její akční gore řežba, která se většinu stopáže odehrává v jednom pokoji a je okořeněná černým humorem. Příběh filmu je naprosto triviální a v podstatě není ani důležitý.Tady šlo prostě o krvavou vybíjenou. Ke snímku Everly musí divák přistupoat s velkým nadhledem a pak je tu šance,že si tuhle oddychovku možná užijete. ()

TheDon 

všechny recenze uživatele

Pominu-li pár opravdu nezapomenutelných scén, a tím párem myslím opravdu dvě, tak nám z toho vychází lehce nadprůměrná venezuelsko-mexická telenovela s argentinskou koprodukcí a jihokorejsko-japonským kástem. Vysloužilá mexická šlápota s tetováním yakuza se celej film snaží dostat lóve ke své malé Mejsi. Ale jelikož a protože je už čtvrtej jár zašprajclá v bytě 6E, kterej vlastně není 6E, ale 4E, protože na konci jsou vidět z celýho baráku od spoda jen čtyři okna, tak požádá svou mamá, aby jela do sedmýho nadstřešního neexistujícího patra, který tam kurva fakt je. Ale to je jen takový malý fópá.....Měl bych hlavně zdůraznit, že každá takováhle šlápota je profesionálkou na zbraně a boj z blízka, kterej samozřejmě nastudovala na Discovery čenlu za dlouhých zimních večerů, kdy se kluci z yakuzy raději nechali bodat paličkama do zad, místo prznění vyžilé coury. Jednou ze dvou fakt špekozních scén zůstává šou pana sadisty, samozřejmě až do konce. Zbytek stojí za dvě pí....pískací lízatka z lídlu, který pro změnu neumí pískat. Takže vám jen zalepí hubu cukrem, ale nějakej větší zážítek nedokážou propůjčit. Stejně jako tahle spektakulární telenovela. 35% P.s.: schválně jsem to nacpal všechno rádoby smyslně do sebe, jakože to o něčem je......není ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Parádní akční řeznické béčko! Čest skoro padesátileté Salmě Hayek a jejím vnadům, jelikož zde vypadá tak 30 a bezproblému rozkrájí všechny protovníky, kteří se hodlají postavit mezi ní a její dceru. Everly je neskutečně badass hrdinka a podobný akční výplach jednou za čas neuškodí...65% ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Kříženec tarantinovky, telenovely a hodně praštěného comicsu. Kdyby ale do křížení nebyla zahrnuta ta telenovela, bylo by lépe, protože pasáže s Everlyinou matkou a hlavně dcerou spolehlivě ničí tarantinovsko-comicsovou atmosféru. Nechápu komu jsou určeny, protože pro děti ani pro citlivky zbytek filmu určitě není. A nás cyniky a milovníky ujetého humoru zase ta telenovelická složka znechucuje a otravuje. Takže film tak trochu pro nikoho. ()

maddy 

všechny recenze uživatele

Everly aka „a lot of dead whores“. Grindhouseový Kill Bill v omnoho amatérskejšom a lacnejšom podaní. Až neuveriteľne dementné Béčko, ktoré síce nie je pravým guilty pleasure, ale občas je tak zámerne blbé až je svojou hlúposťou zábavné. Našťastie to tu nikto ani na sekundu nemyslel vážne, takže čo iné čakať než sexi, sporo odetú Salmu Hayek vo veľkom byte ktorá hodinu a pol neustále čelí skupine najatých zabijakov od jej kolegýň-štetiek cez mafiu, políciu až po sado-maso japonského zvrhlíka. No môže niekto pri takomto niečom očakávať štipku serióznosti? Asi nie. Škoda len, že to nie je vyslovene žiadne akčné inferno s prepracovanou choreografiou, ale taká zámerne preafektovaná a brutálna kravinka, ktorá je občas svojou hlúposťou srandovná, ale často to s tými „WTF“ scénami preháňa viac než je zdravé - celé línia s matkou, ale vrcholom je scéna s upratovaním bytu od mŕtvol kvôli matkinej návšteve! To už bol jeden z tých momentov počas ktorých som si nebol istý, či sa dementne uškŕňať alebo klopať si na čelo (prevládalo však to druhé). Som si ale istý, že nič podobné už v žiadnom filme asi neuvidím. Tie dve hviezdy tomu dám za tú odvahu pustiť niečo podobné v dnešnej dobe do sveta, ale Everly poteší skutočne len veľmi špecifickú skupinu divákov. Chápem síce tých ktorí tomu dali (takmer) plný počet, ale plne aj tých ktorí to hodia rovno do odpadu. V prípade Everly asi väčšina čakala čistokrvný akčňák a ono to je nakoniec zámerne podradný akčňák. CELKOVO: 2* (4/10), ale ... :) ()

Galerie (86)

Zajímavosti (4)

  • Film měl premiéru na festivalu Fantastic Fest 20. září 2014. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Pink studiu v srbském Bělehradě. (Terva)
  • Everly si měla zahrát Kate Hudson. Produkce se ale protáhla a herečka už se dále projektu nemohla účastnit. Nakonec studio rozhodlo, že postavu ztvární Salma Hayek. (Terva)

Reklama

Reklama