Reklama

Reklama

VOD (1)

Šéfkuchař Adam Jones (Bradley Cooper) měl všechno, co si jen mohl přát, bohužel svojí vinou o to všechno přišel. Se dvěma hvězdičkami od Michelina měl bývalý postrach pařížských restaurací pocit, že mu patří svět. Vždy dělal věci po svém a jediné co ho zajímalo, byla dokonalá exploze chutí na talíři. Nyní se o to musí pokusit znovu – otevřít si vlastní restauraci a získat nepolapitelnou třetí michelinskou hvězdu. Na to ale bude potřebovat získat na svoji stranu ten nejlepší tým. Dokonalý šéf je výjimečně vtipný a emotivní příběh o lásce k vaření a jídlu, o lásce mezi dvěma lidmi a o síle druhé šance. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (28)

Trailer 2

Recenze (390)

vteco 

všechny recenze uživatele

Nezajímavý a tuctový příběh, který je poměrně dost nevyvážený svým napětím a atraktivitou. Vše se tak staví na Bradleyho Coopera, který zvládá svou roli rázného kuchaře vcelku nadprůměrně a rozhodně přináší filmu potřebnou kvalitu. Vedlejší postavy už bohužel tak výborné nejsou, ale tvůrci se s jejich začleněním a užitím nemusí za nic stydět. Celé to tak nějak plyne, ovšem Dokonalého šéfa si opravdu užijí jen dámy či tzv. "foodloveři". [55%] | Kino - Prom. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Predstavte si Pohlreicha s vlasmi a žiarivými očami jak Superman a máte tu Adama Jonesa. Ale na rozdiel od Zdeňka ma za tu hodinku a pol nejako nepresvedčil, prečo má byť takým skvelým kuchárom. Polovicu z deja sa správa jak totálny despota a to k ľuďom, ktorí nie sú žiadni nováčikovia, ale tiež vynikajúci kuchári a sú v jeho tíme. Herecky ale Cooper dobre, on si vždy vie poradiť, najviac sa mi ale páčil Daniel Brühl. Siena Miller podala dobrý výkon, otázka ale je, čo na nej toľko ľudí vidí, mne nepripadá ako nejaký horúci produkt. A inak, na čo tam šla Alicia Vikander? Kvôli dvom záberom? Film v celku dosahuje takú priemernú úroveň, kde si ale neodpustíte otázku. Prečo niekto za pár gramov zeleniny poliatej nejakým nezmyslom a možno troškou mäsa zaplatí 500 dolárov a ešte sa tvári, že je sýty? ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Šéfkuchař v podání Bradleyho Coopera se po většinu času choval jako debil a nebyl to ten debil z ranku sympaťáků, takže se mu příliš fandit nedalo. Moje sympatie si nezískala ani Sienna Miller, která tady byla taková nijaká. Zbytek vedlejších postav na čele s Brühlem byl v pohodě, ale pokud nesedí ústřední dvojice, musí film nabídnout něco extra, aby zaujal. A to se nestalo. Jo, mělo to tempo, vaření bylo občas podáno jako adrenalinová záležitost a sem tam se najde pár úsměvných momentů, ale víceméně mě film nechával chladným a sliny se mi také moc nesbíhaly. Pro mě průměr. 50% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Ty nevaříš. Ohříváš jídlo v kondomech." Touha po dokonalosti je nemoc, ale naštěstí se dá léčit cayenským pepřem, skupinovým sezením nebo přeshubným od drogových dealerů. Tady se však touha po dokonalosti mísí s vařením a v tu chvíli u mě nastává klasický problém. Já totiž nemám nic proti miniaturním laskominám, ale odmítám za ně vydávat velké peníze, protože se z nich pořádně nenajím a nudle od Číňana, co je ve skutečnosti Vietnamec, mne zasytí mnohem spolehlivěji. A to ani nemluvím o gurmánském nebi v podobě smažáku s hranolkama. Přesto jsem se s arogantním panem šéfkuchařem nenudil a ty minimálně tři michelinské hvězdy si určitě zaslouží i ode mne. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Film o ničem. Hlavní hrdina by zasloužil nakopat, nesympatický idiot, který tráví svoje dny sněním o tom, že si pořídí restauraci a když se mu to nějakým zázrakem podaří, tak sní o tom, že dostane tři hvězdičky a mezitím řve na všechny kolem sebe a je na opakovanou ránu pěstí. Jídlo mi nic neříká a ani Bradley to nezachránil. 2* ()

Galerie (42)

Zajímavosti (13)

  • Postava Heleny, ktorú si zahrala S. Miller, sa mala pôvodne volať Sweeney, avšak režisér sa rozhodol použiť Sweeney aspoň ako jej priezvisko v scéne, kedy rozpráva o svojom bývalom manželovi. (MikaelSVK)
  • Snímku je možno nájsť aj pod označením Untitled John Wells Project, The Chef či Adam Jones. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama