Reklama

Reklama

A zítra potáhnete do pekla

  • Itálie Dalle Ardenne all'inferno (více)

Ze zajateckého tábora v blízkosti Amsterdamu utekli tři Američané s pomocí domácího odboje. Mezi nimi je i specialista na trezory s přezdívkou Sezam. Partyzáni je pověří těžkým úkolem. S pomocí manželky generála Wehrmachtu mají získat z trezoru nacistů diamanty a tajné plány V2. (Marek06)

Recenze (3)

curil 

všechny recenze uživatele

Válečný film přibližuje jednu z posledních rozhodujících fází druhé světové války v období prosince 1944 a ledna 1945, kdy šlo o poslední pokus o zvrácení průběhu války. Operace pod kódovým označením Stráž na Rýně byla odražena spojeneckými vojsky za cenu velkých ztrát. Koprodukční film je natočen za účasti známých evropských herců (např. Celi, Dawson, Constantin, Monod, Schneider, Ireland - US, a dalších). V bitvě v Ardenách bojovaly elitní německé divize, ale také začínající a nezkušení vojáci. Příběh přibližuje přípravu německé armády na ofenzivu v Ardenách a následně i průběh celé bitvy. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

WWII je dnes uz folklor, vznikli stovky filmov ako tento, tisicky knih boli napisane /kvalitna literatura/ a snad 2 miliony clankov. Kazdopadne Alberto De Martino sa tu ukzala aspon ako rezisersky rutiner. Boje su zobrazene dobre. 74 % ()

Reklama

Volodimir2 

všechny recenze uživatele

Film sa odohráva na konci druhej svetovej vojny v Holandsku. Zo zajateckého tábora v blízkosti Amsterdamu utiekli traja Američania s pomocou domáceho odboja. Medzi nimi je aj špecialista na trezory s príznačnou prezývkou Sezam. Partizáni ich poveria ťažkou úlohou. S pomocou manželky generála Wehrmachtu majú získať z trezoru nacistov diamanty a tajné plány V2. Velitelia Wehrmachtu ale aj SS hľadajú cesty k ukončeniu vzájomného krvi prelievania v dohode s miestnymi partizánmi. Nie všetci Nemci sú ale rovnakého zmýšľania. (Ten obsah od bijoba je úplne scestný, bitka v Ardenach 12.1944 až 1.1945) ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama