Reklama

Reklama

Hladová srdce

  • Itálie Hungry Hearts (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Jude je Američan, Mina je Italka. Oba se náhodou potkají v New Yorku. Následuje bouřlivý milostný románek, vezmou se a Mina otěhotní. Mladému páru tak začíná zcela nový život. Od prvních měsíců těhotenství Mině silný mateřský instinkt napovídá, že pod srdcem nosí výjimečné dítě. A protože má až přehnaně blízký vztah k přírodě, začne jako posedlá syna chránit před škodlivými elementy z okolního světa a snaží se uchovat jeho naprostou čistotu. Jude se nejprve z lásky nechává Minou vést, ale jen do té doby, než stane tváří v tvář hrozivé pravdě: syn přestal růst a jeho život je v ohrožení. Jude musí rychle zakročit. A tak mezi ním a Minou vypukne vše prostupující boj plný podezírání a roztrpčenosti, který, přes zoufalou snahu najít řešení, nakonec vede k otevřené emocionální konfrontaci. (Cinemax)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (100)

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Začína to úsmevne až grotesktne a skončí to tak, že zrazu aj tá úvodná scéna má úplne iný cynický zmysel a význam:) Kamera vymaznaná, Alba Rohrwacher je to najdepresívnejšie stvorenie čo som vo filme za posledný rok videl a celkovo je to riadna ťažoba, najmä z pohľadu rodiča. Výborná práca s gradáciou a atmosférou....celkovo klubovka ako lusk! ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Hungry Hearts nebude film pre každého. Je surový a pomerne depresívny, tematicky nie moc atraktívny, ale v dnešnej dobe, kedy sa veľa ľudí orientuje na alternatívny spôsob života je prinajmenšom zaujímavý. Výkony Adama Drivera a Alby Rohrwacher sú však brilantné a citlivejšie povahy sa budú vážne obávať o ich malého syna. Adam Driver je tu naozaj výborný a jeho racionálny otec je postava, s ktorou sa dá stotožniť a priať mu, aby to zvládol. Alba Rohrwacher podala perfektný výkon, pretože zahrať uveriteľne matku, ktorá začne byť postupne šialená, nie je ľahká úloha. Ale asi sa nenájde veľa divákov, ktorí sa na túto snímku pozrú viac ako jedenkrát. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Taková lidská drsňačinka, ve které má hlavní roli dítě, co neví, která bije, ale kolem nějž se to celé točí. Pokud máte rodinu, bude Vám z příběhu na blití. Pokud rodinu nemáte, bude Vám stejně tak na blití. Z herců Vám ale na blití zaručeně nebude, protože předvedli hodně solidní výkony. Včetně dítěte. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Napriek tomu, že ide o typ filmu, aké dáva TV Doma v nedeľu poobede, má film čosi v sebe. Predovšetkým uveriteľných (a dostatočne nehollywoodsky vyzejúcich) hercov. Film občas zamrazí (Moje dieťa vyrátilo mäso.), občas zarazí fungovanie štátneho aparátu a občas by nezaškodilo, keby hlavný hrdina spravil niečo netradičné... Ale potom by asi film stratil nedeľných divákov, ktorí milujú filmy (ako) podľa skutočnej udalosti... ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Fujtajbl, to byl ale nepříjemný film. Tady jsem musel pětihvězdičkovat, protože (na rozdíl od jiných snímků) na tuto záležitost hned tak nezapomenu. Alba Rohrwacher zahrála naprosto dokonale vypatlanou megeru, kterých jsou plné internety, když si navzájem radí, jak přechcat všechny lékaře a zákony, jimž nejde o nic jiného než zabít všechny jejich Letní Bouře záludnými očkováními, plnohodnotnou stravou a častým užíváním zdravého rozumu. Kombinace těchto matek a invaze středověkých kulturních obohacovačů nám ostatním prakticky zaručuje blízké setkání s dýmějovým morem, za což našemu nečinnému státu vřele děkuji. Ano, film, který mě dokáže takto vytočit, protože to byl tvůrčí záměr, ode mě nemůže dostat míň než pět kousků. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama