Reklama

Reklama

Příběh o hledání vlastního stylu zasazený do světa elektronické hudby a hollywoodského nočního života, ve kterém ctižádostivý 23letý DJ Cole (Efron) tráví dny tím, že kuje pikle se svými přáteli z dětství, a po nocích pracuje na skladbě, se kterou udělá díru do světa. Všechno se ale změní v okamžiku, kdy se seznámí s charizmatickým, ale poněkud pošramoceným postarším DJ Jamesem (Bentley), který si ho vezme pod svá křídla. Věci se však zkomplikují, když se Cole zamiluje do Jamesovy mnohem mladší přítelkyně Sophie (Ratajkowski). S tím, jak zapovězený vztah nabývá na intenzitě a rozpadá se jeho přátelství s Jamesem, musí si Cole vybrat mezi láskou, loajalitou a budoucností, pro kterou je předurčen. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (13)

Trailer 3

Recenze (161)

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Moje očekávání od filmů jsou většinou dost velký a u We are your friends to platilo dvojnásob. Čekala jsem prostě výborný a svižný film doprovázený skvělou elektronickou hudbou. Tohle všechno se bohužel nekonalo. Děj byl pro mě dost nudný hned od začátku. A přitom námět je podle mě celkem zajímavý. Z výběru herců jsem byla taky taková rozpačitá. Zac je můj oblíbenec už delší dobu, ale tady do té role se moc nehodil. A zbytek herců mi taky k němu moc neseděl. Celkově bych čekala, že Zac Efron bude do této role úplně zapálený, ale nebylo tomu tak. Vím, že hrát umí, ale tady spíš těžil ze svého vzhledu ... A výběr hudby jsem taky čekala trochu melodičtější. Takový party jsem zažila i živě a tohle se tomu moc nepodobalo ... Vrzavý tóny moc nemusim. Takže hudebně to ani moje uši nepotěšilo. A konec filmu ... to radši ani nebudu komentovat, jak byl divnej. Docela mě štve, jak si v dnešní době každej říká DJ a přitom nic pořádnýho ten dotyčnej neumí ... Z laptopu umí hrát každej ... Ale dřív z vinylů - to bylo něco! Dneska už to pro mě prostě není umění ... 40%. ()

Phorbo 

všechny recenze uživatele

Ve feedech na facebooku jsem se od mnoha producentů dočetl, jaký mají strach z tohoto filmu, jak se mu už dopředu všichni vysmívali, že to bude krávovina a hrozně neupřímný film. A teď, když jsem se to viděl, mi nepřipadá, že by na tom bylo něco neosobního. Jistě tam není veškerá ta omáčka která Colea musela provázet kolem toho všeho u produkování muziky, ale tak i bez toho se to obešlo. Místo toho tam byl nový barák, dělání střechy, umrlec a veškerá omáčka, která do toho kupodivu sedla. Film rozhodně nestojí na Efronovi. Frajer nepoužívá moc obličejů a téměř celý film se tváří pořád stejně... Film je hlavně o muzice a ta to vede. Nejsem nějaký velký nadšenec housu, sem tam si ho poslechnu, ale spíš když na něj narazím náhodou, ale tady to byl pořádný nářez. Hlavně si dát takovou muziku na velkým fesťáku.. to musí být velká sranda... za mě hezkých 6/10 ()

Reklama

maddy 

všechny recenze uživatele

We Are Your Boring Friends. S najväčšou pravdepodobnosťou ten najzbytočnejší film aký za minulý rok vznikol a išiel do kín. Zvyčajne píšem k filmom dlhšie komentáre, ale k tomuto skutočne nemám čo. V tom filme sa totiž nič, ale absolútne nič za celú dobu neudeje! Nie je to ani dráma, ani komédia, ani romantika, ani ... no NIČ! Jediným hnacím motorom tu od polovice je totálne nezáživný milostný trojuholník, ale inak prázdnota. A to podotýkam, že nemám nič proti DJom, elektronickej hudbe, ani Zacovi Efronovi (napríklad v Neighbors bol značne cool), ale toto zbytočnosť. Tie zdrvujúce kritike a totálny prepad v kinách úplne zaslúžene. CELKOVO: 1,5* (3/10) ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

musim říct,že k tomuhle jsem přistupoval krajně skepticky,protože miluju EDM a nějakým způsobem jí sleduju a pohybuju se kolem ní už skoro 20 let a až na pár vyjímek jsem zatím neviděl film,který by byl tím pravým ořechovým.Tím ve finále není ani We Are Your Friends,ale trošku provinile přiznávám,že mě po celých těch 90 minut bavil.Effron jakkoliv nepatří k mým oblíbencům je vlastně celkem sympaťák,který se pomalu ale jistě hrabe ze škatulky High School Musicalu,Emily je prostě hezká a Bentley uvěřitelný.Všechno navíc podpořeno pro mě osobně vydařeným soundtrackem,jehož nejslabším článkem je nakonec finální song,kolem kterého se všechno vlastně točí a i když má svoje opdstatnění,na prdel nikoho neposadí...70% ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Viděno v RegioJetu po cestě z Brna do Prahy. Začátek mi připomněl filmy typu Human Traffic a Groove, takže jsem se u toho sice celkem nudil, ale aspoň jsem dostal to, co jsem od toho očekával - hodně (povětšinou) dost dobré hudby a spoustu party scén, které dokáží nejeden film svojí přítomností oživit. Jenže pak se to snaží celé o něčem být (generační výpověď, hledání sebe sama, naprostá nelidskost bohatých podnikatelů...) a jde to do kelu, protože ten příběh je slaboučký a naprosto nedostatečně vedený. O postavách víme naprosté minimum, včetně hlavního hrdiny a ten přesah, co v tom měl být, taky není úplně nejlíp řečený. Zase se mi ale líbil závěr, sice ta jeho "skladba snů" byla pro mě z celého soundtracku jedna z nejslabších, ale zase na druhou stranu se mi líbilo prozření hlavního hrdiny a především to, jak k té svojí skladbě vůbec došel. Blbý ale je, že to za tu hodinu a půl stejně předvede málo, co se dalo tolerovat v první polovině se v té druhé už nedá a navíc v té druhé polovině nejen že výrazně ubyde hudby, ale hlavně se ukáže, jak mdlé to celé je. Ale hudba fajn a zahrané je to taky slušně, navíc snaha v tom je vidět taky. 2* ()

Galerie (76)

Zajímavosti (12)

  • Známa scéna vo filme zahŕňa animáciu zobrazujúcu Coleove (Zac Efron) PCP halucinácie v luxusnej galérii umenia v LA. Na dosiahnutie tohto efektu sa použil rotoskop. (Arsenal83)
  • Film je historicky štvrtý najhorší debut pre film, ktorý sa odvysielal vo viac ako 2000 kinách. Priemerná tržba na jedno kino bola len 758 dolárov. Najhorší výsledok drží Jem a Hologramy (2015) s priemerom 570 dolárov na kino. (Arsenal83)

Související novinky

Největší propadáky roku 2015

Největší propadáky roku 2015

29.11.2015

Člověk občas slýchá zábavný argument, že nemá ten či onen film předem odepisovat, ale má si na něj udělat názor až poté, co ho uvidí. Vzhledem k tomu, že jde do českých kin zhruba 250 filmů ročně (a… (více)

Reklama

Reklama