Reklama

Reklama

Grace je příběh vyprávěný úplně novým způsobem – očima dívky posedlé ďáblem. Alexia Fast (Jack Reacher: Poslední výstřel) se představuje v roli Grace: naivní, půvabné a nevinné čerstvé vysokoškolačky, která si zvyká na nové prostředí i na svou novou spolubydlící. Když se ale jejího těla zmocní temné síly a rozpoutají chaos, Grace se ocitá zpátky v mrazivé náruči přísné babičky (Lin Shaye) a neúprosných pravidel církve. I tady ji ale pronásledují vzpomínky na děsivou smrt matky a hluboce zakořeněné destruktivní touhy. Je jí jasné, že démony ve svém těle musí zastavit dřív, než bude pozdě. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (70)

ShiShinka odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby to byla jenom otřesná nuda, kde se hlavní hrdinka pořád jen někde plouží a do toho více či méně oddechuje. Ale holka kašle krev a babka jí nadává, že jak se to chová v kostele. Takže jsem se buď nudila, nebo jsem byla brutálně vytočená z demence aktérů. A to nejsou zrovna emoce, které bych chtěla v odpočinkovou neděli prožívat. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Horory o posadnutosti diablom mam v laske a tento urcite radim medzi tie lepsie,skvela temna atmosfera,znepokojiva hudba,vyborna a aj krasna herecka Alexia Fast a perfektna netradicna kamera,ktora ma fakt bavila,no a co sa mi na tom najviac pacilo,bol moj strach,ked sa bojim,tak je to to najlepsie,co mozem zazit v tomto zanri...:-) ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Film nakonec zaujme akorát tak tím (ÚDAJNĚ!!! - tvůrci, respektive PR tvůrci zřejmě neviděli pár zásadních filmů, které, pravda, ne celé, ale alespoń částečně, byly natočeny z pohledu určitých postav) "úplně novým způsobem", jímž je vyprávěn. Jenže i ten po chvíli začne lézt na nervy, otravovat a (pro divákovo utrpení) masturbovat sám sebe. Jinak je to nudně nezáživná tuctová vykrádačka s neoriginálním příběhem přecpaná samoúčelnými lekačkami. Ale jo, to závěrečné vymýtání, ač dost ujeté, mělo své světlé chvilky. Kromě toho druhým světlejším bodem filmu je prakticky vždy skvělá Lin Shaye (ovšem v tady v tak nepříjemné a odpudivé roli, až mi jí bylo líto). Říkám si, že docela štěstí, že jsem DVD vyhrál v soutěži. Asi se ho při nejbližší příležitosti zbavím, coby vhodného dárku. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Nábožensky založená slušňáčka Grace sa dostane na internát a objaví život, aký dovtedy nepoznala. Akoby jej ale nestačili bežné opojné látky ako ostatným študentom, začne ju opájať aj nadprirodzená sila a nebude to práve dobrá víla análka. Aby sa nepovedalo, že človek pri tom filme dostatočne netrpí už pre ten primitívny obsah, tak je spracovaný aj otravnou kamerou; tentoraz pre zmenu nie kvôli found footage ale pre point-of-view. Takže sa po pár minútach na dianie pozeráme akoby z očí hlavnej hrdinky, ktorá si aspoň dostatočne obzerá sexicu Alexis Knapp (najsvetlejší bod filmu), inokedy má však asi soviu hlavu, točí s ňou jak dement na kolotoči a pozerá úplne mimo. A čo som ešte zabudol? Aha, že je to predvídateľná a nezáživne natočená kravina. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Hneď ako sme sa zoznámili z hlavnou hrdinkou,tak obraz preskočil na pohlaď jednej osoby.A to ma veľmi znervózňovalo až môžem povedať že po čase má to začalo nasierať .Videl som veľa filmov v podobnom duchu a preto môžem povedať veľmi slabučký film o posadnutosti.Film disponoval lacnými a hlavne predvídateľnými lakačkami. Film bol spracovaný takou nudnou formou,bez efektu zaujatia. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v kanadské provincii Britská Kolumbie ve městě Vancouver. (Terva)

Reklama

Reklama