Reklama

Reklama

Jeffrey Dean Morgan hraje hlavní roli Vaughna - krupiéra v kasinu, kterému štěstí zrovna nepřeje. V zoufalé snaze sehnat peníze na operaci své nemocné dcery se Vaughn spolčí s kolegou z práce, aby kasino vykradli. Loupež se ale zvrtne a Vaughn i jeho parťák jsou nuceni unést městský autobus a pokusit se o téměř nemožný útěk. Robert De Niro ztvárňuje Papeže, nelítostného a zvráceného majitele kasina, který se nezastaví před ničím, jen aby získal své peníze zpět. (HBO Europe)

(více)

Videa (10)

Trailer

Recenze (137)

Acrobat 

všechny recenze uživatele

Nie je Mann ako Mann. Tento ešte nedospel do kategórie, kde by ste museli vymeniť prepotené tričko a spodky od príbehu osudovosti a akcie. Variácia Nebezpečnej rýchlosti bez debaty, iba s obmenenými motívmi. Twist dobrý, mňa dostali, ale nie som zas tak inteligentný ako tu ostatní. AKo však vedeli že tamten utečie to neviem. Na konci sa topí viac lapsusov v logike, a počas celého filmu vám napadne pocit, že film sponzorovala Liga proti rakovine. Na pomerne malej stopáži sa neutiahnu citové veci umierajúcich ľudí, na pokánie nie je čas. Morgan dobrý, dcérku si zaslúži, ale žeby bolo toto k tomu treba. To nie. FIlm s Mannom mu doprial šťastie ale život a skutočný Mann by bol k nemu krutý ale spravodlivý. Som si takmer istý. (videné 15.04.2018, Dajto archív) ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„VŠECHNO CO CHCE TÁTA UDĚLAT, DĚLÁ PRO TEBE…“ /// Svižný vyprávění o chlapíkovi, kterej ze zoufalství vyloupil kasíno. Nejedná se o loupežnickou selanku, takže průser na sebe nenechá čekat, a já těm sráčům celkem fandím. Fór (ten příběhovej) je v tom, že po nich nejdou jenom poldové, takže se nejedná vo biják pro náročnýho diváka, ale máme tady poctivý béčko, jehož rejža si zaslouží dostat šanci. Na sráče si hraje de Niro, na hrdinu (prej) sexy Jeffrey a zbytek je nezávadnej. Stejně jako pointa, která si to štráduje po hraně mezi překvapením a patosem. Jakožto optimista jsem všema čtyřma pro. Takže hezká 3*. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Miluju adrenalin, proto jezdím sockou. 2.) Parchant má raka a chci se stát fotrem roku. 3.) Thx za titule „Rejma“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Reklama

rublik05 

všechny recenze uživatele

V mnoha ohledech hodně podprůměrná béčková akční podívaná s neoriginálním, trochu vykrádajícím příběhem, která zaujme především vcelku hvězdným hereckým obsazením a také nějakou tou šikovnou akční scénou. Nemůžu říct, že by se mi film úplně nelíbil, ale přišel mi až přehnaně naivní, zbytečně moc srdceryvný a vlastně i málo akční. Herci zde nepředvádí žádné oslnivé výkony, děj má spíše pozvolné tempo, nejlepším momentem je asi plný závěr, který však do filmu vůbec nesedí a v celkovém kontextu vůbec nedává smysl. Snaha o kvalitní akčňák je očividná, veškerý potenciál byl však trestuhodně zašlapán do země. 3/10. ()

KNTRFKT 

všechny recenze uživatele

De Niro se tu tak nějak vrací ke kořenům, nehraje věčně nasraného daddyho, ani si nepokouší uhnat mrtvici ve Vegas a tudíž mě tenhle film lákal, není totiž lepšího Robíka, než toho zlého, toho, který se vůbec neštítí vám prohnat kulku palicí a ještě si při tom zapalovat cigaretu. Boba tam bylo málo, ještě k tomu sotva sýpal a věčně chrchlal, mně ale stejně, jako vždy, učaroval. Heist si tak nějak běží jako atlet z Nigérie za antilopou a není to vůbec špatný běh. Dokonce i Dejf Autista ve své klasické autistické formě předvádí řádně jeblého autistu v té nejsyrovější podobě. Jenže Heist pak zavrávorá, strčí haxnu do kýble sraček, prošlápne dno a ať se snaží, jak se snaží, je od těch hoven až po uši. No a ať už jsou únosci sebecharismatičtější, nezachrání tu trapnou finální rozuzlovačku, ze které se mi akorát zauzlovaly střeva a statkář mě musel tři hodiny honit kolem maštale, abych zas mohl normálně žrát. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Akční thriller o loupeži, únosu a s R. De Nirem. To zní slibně, řeknete si. No jo, ale ono zdání klame. Protože jak to sledujete, tak Robert je tam jen chvilku a zbytek obstarává J. D. Morgan. To by ještě šlo, je to sympatickej herec, takže v pořádku, jenže on je ten příběh hrozně nuuudneeej. Není tam nic moc zajímavýho nebo extra navíc. A i když se tam pak objeví nějaký ty twisty (včetně závěru), tak to není žádná velká pecka. A kámen úrazu taky je, že použili do filmu G. Carano (bojovnice MMA) a D. Bautistu (wrestler), ale jejich potenciál je totálně nevyužitej. Na souboj tam ani nedojde.... no jo no, tak nic. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

  • Číslo autobusu na jeho střeše stále cestuje. Jednou je vpředu, pak je vpředu a zároveň uprostřed atd. Navíc se mění i typ autobusu, což se dá poznat podle vzduchotechniky na střeše (hrb ve středové části střechy). (Endrju)

Reklama

Reklama