Reklama

Reklama

VOD (1)

Špičková agentka americké CIA Alice Racine (Noomi Rapace) je po nevydařené akci přeřazena do londýnské kanceláře. Po dlouhém čase ji kontaktují bývalí nadřízení, protože se dozvěděli o zvýšené aktivitě v prostředí radikálních militantních skupin. Alici se podaří lokalizovat hlavního podezřelého, ale během jeho výslechu přijde na to, že ji někdo podvedl a ven unikly přísně tajné informace. Najednou se ona sama ocitá v ohrožení a musí udělat vše proto, aby zabránila připravovanému útoku na Londýn. Závod s časem začíná... (Forum Film CZ)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (243)

castor 

všechny recenze uživatele

Finále s výtahy/vysvětlováním/připitomělým jednáním padoucha je z řady neuvěřitelných. Když někdo něco tak důkladně naplánuje, aby to pak tak lajdácky odpískal, tak musí být divákovi smutno. Přitom to celé začíná velmi slibně. Boj s muslimy na evropské půdě je žhavé filmové téma, kdy další filmová zastavení nás v dohledné době ještě čekají. Tentokrát je agentka (nijak zvlášť zajímavá postava) Noomi Rapace zapletená do špinavé hry, ve které neví, komu věřit a divák je z množství postav a zbytečné překombinovanosti smutný podruhé. Potřetí pak z toho, kolik se na plátně objeví hereckých es: potěší ovšem snad jen šarmantní Orlando Bloom a sympaticky hláškující John Malkovich. Akce není zdaleka tak kontaktní, jak bych si přál, vyjma řežby v hotelovém pokoji se jí příliš nedočkáme, napětí s ohledem na přibývající scény a situace bez smyslu slábne. Navrch nemám rád divné náhody. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Ťažko si môžete užiť teroristicko - špionážny film, keď je od prvého zjavenia istého herca jasné, kto bude krysou. Veď ten človek nič iného v živote nehral. Z akého žartu tu bol obsadený Orlando Bloom to neviem, ale Noomi Rapace tiež nebol najpresvedčivejšia, chýba jej iskra. Od polovice filmu je vám jedno, ako to celé skončí. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Staromódny akčný špionážny triler, ako z 90. rokov, ale zaobalený do "moderného hávu" medzinárodného terorizmu. So všetkými klišé, ktoré k tomu patria a nakoniec je to tak asi aj dobre. Že vám záverečný zvrat dôjde o čosi skôr, že záverečný súboj skončí v realite nepravdepodobným výsledkom a že sa tu hrá na záchrany v poslednej chvíli a obligátny final countdown, bude súčasťou hry, akú buď prijmete, alebo snobsky odmietnete. Ak vopred viete, čo očakávať, tak si túto jednohubku v Londýne užijete radi aj v budúcnosti v televízii. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA Tržby Celosvetovo $4,219,000▐ Noomi Rapace ako vždy využíva svoju hereckú nadanosť a ide vo svojej úlohe naplno. Dokonca aj v súbojoch je dosť presvedčivá. K tomu tu máme bravčového Blooma, som ho skoro nespoznal, som sa musel dosť prizerať, sa tak troška vyžral. Na danú úlohu ale dobre. Dejovo svižné, dobre akčné, len škoda že strašne prekombinované až neviete kto hrá s kým akú zákulisnú hru. /60%/ ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Za tři ale stěží. Překombinovaná podívaná, která s každou další minutou ztrácí čím dál tím více kredibility. Nepříliš zajímavé nebo objevné postavy, předvídatelné zvraty a nepříliš smysl dávající děj, jenž si o sobě myslí, že je chytřejší než tomu ve skutečnosti je. Akční sekvence jsou relativně fajn a atmosféra minimálně v první půli funguje poměrně slušně, zbytek se ale rozpadá jak domeček z karet a finále působí možná až trochu antiklimaticky. Na béčko by to celkem šlo ale žádné převratné věci nad rámec inteligenčně jednoduché jednorázové podívané od V utajení nečekejte. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (16)

  • Ve chvíli, kdy je Alice (Noomi Rapace) a Eric (Michael Douglas) na restaurační lodi, Alice vytáhne zásobník ze zbraně a poté naslepo vystřelí na Erica. To by nebylo možné, protože chvíli předtim vystřelila do stolu a po výstřelu vždy zůstane další náboj v komoře. (Palkaa)
  • Orlando Bloom (Jack) nosí výrazné tetování na krku a hrudi. Na jeho levé hrudi je jasně viditelné číslo 77. Bloom se narodil 13. ledna 1977. (veronikajel)

Související novinky

Zemřel režisér Michael Apted

Zemřel režisér Michael Apted

09.01.2021

Ve věku 79 let zemřel britský režisér a producent Michael Apted. Rodák z hrabství Buckinghamshire započal svou kariéru v televizi, brzy se však proslavil sérií časosběrných dokumentárních filmů „Up“… (více)

Reklama

Reklama