Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V neotřele odlehčeném duchu, díky kterému se film „LEGO® příběh" stal celosvětovým fenoménem, se dočkal vlastního filmového dobrodružství přirozený vůdce celého ansámblu – LEGO Batman. Ale v Gothamu se chystají velké změny, a pokud chce zabránit tomu, aby moc ve městě převzal Joker, který nemá za lubem nic dobrého, Batman bude možná nucen přehodnotit svůj pohled na svou dosud fungující jednočlennou skupinu občanské bdělosti a sebeobrany a snažit se spolupracovat i s ostatními a možná, ale opravdu jen možná, naučit se trochu uvolnit a získat nadhled. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (18)

Trailer 8

Recenze (365)

luka4615 

všechny recenze uživatele

Skvělá animace za doprovodu hutné akce a s vysokooktanovým množstvím pop-kulturních odkazů, která je rámována solidním příběhem s citlivým emočním přesahem. Tohle všechno a ještě mnohem více dostanete v The Lego Batman Movie, který v rámci svých možností velmi příjemně překvapí a vykouzlí úsměv na tváři. „Sir, I have seen you go through similar phases in 2016 and 2012 and 2008 and 2005 and 1997 and 1995 and 1992 and 1989 and that weird one in 1966.“ ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Zábavné. Ale toľko vtipov na tak malom priestore spôsobuje, že kopec z nich vystrelí do prázdna a posledných 30 minút je typicky disneyovský koniec, ako všetko dobre dopadne, bez nejakej zaujímavej scény. Koniec to posúva do roviny detskosti a trápnosti a dospelosť prvotných vtipov upadáva. Na konci máme ešte strašne zlú pesničku, ktorá mi bude hrať v hlave ešte týždeň. Ale na jedno pozretie je to okej. ()

Reklama

Jinny 

všechny recenze uživatele

Aneb nabušený Batman a jeho rodinné problémy. Film je stejně jako jeho předchůdce založený na meta humoru a často se naprosto přesně strefuje do klišé žánrových postupů. Člověk až musí obdivovat, jak příběh plný popkulturních odkazů, Saurona uprostřed Gothamu a Batmana a Jokera konečně si vyznávajících nenávist, může držet pohromadě. Inu, drží. A dokonce Lego Batmanovi musím přiznat regulérní filmové technické kvality. ()

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Nedá se srovnat s prvním dílem. Celkově tomu chyběl ten duch, zajímavost. Byl to tady jeden joke za druhým, bohužel až moc směřované všechno okolo důležitosti rodiny, a že ji Batman nemá... Joker byl velmi povedený, nápad s Phantom Zone též :-) Rozhodně je tento počin pro mladší osazenstvo, než byl první díl. Starší si možná přijdou na pár hlášek, co mladí nepochopí, ale byla to spíše jen taková pohádka. Bat-cha 60 % ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Lego Batman se opravdu předvedl. Bylo to ještě lepší něž Lego příběh. Komixoví fanoušci si skutečně přijdou na své. Je tam spousta odkazů ať už na filmy s Batmanem nebo jiné. Humor filmu rozhodně nechybí. O dabing postav se stará spousta známých herců. Celé je to dost zajímavé zamyšlení nad samotnou postavou Batmana a nad jeho vztahem s Jokerem. Kromě řady Batmanových záporáků se ve filmu objevují i členové Justice League a spousta dalších známých filmových padouchů. Děj je skutečně prošpikovaný nejrůznějšími narážkami a děj pěkně odsýpá. Některé scény jsou dost šílené. Hlavně konec je trochu přehnaný. Ale je hezké, že si film dělá srandu i sám ze sebe. hudba ve filmu je místy dost epická. "Dobrá práce provaze, zachránil jsi Alfreda!" :D Recenze ()

Galerie (73)

Zajímavosti (28)

  • Film se vytvářel ve filmovém studiu Fox v Sydney (Austrálie). (BMW12)
  • Prvý film s Batmanom v hlavnej úlohe, ktorý nie je vo formáte IMAX 70mm. (Da_reba)

Související novinky

Sci-fi Chrise Pratta míří na Amazon

Sci-fi Chrise Pratta míří na Amazon

08.04.2021

Další špatná zpráva pro letní sezónu v kinech – sci-fi blockbuster The Tomorrow War s Chrisem Prattem totiž po dohodě zamíří na streamovací službu Prime Video od Amazonu. Snímek původně zaštiťovalo… (více)

LEGO našlo nový domov

LEGO našlo nový domov

21.12.2019

Přestože série LEGO filmů odstartovala pod hlavičkou studia Warner Bros., společnost LEGO Group nyní hledá nový domov, který se jí nejspíš už dokonce i podařilo vyjednat. Série animovaných filmů… (více)

Batman a Nightwing mají režiséry

Batman a Nightwing mají režiséry

24.02.2017

Nová sólovka Batmana, jíž nedávno (režijně) opustil Ben Affleck, nakonec ulovila Matta Reevese (Úsvit planety opic). Studio Warner Bros. potvrdilo, že Reeves opravdu usedne za kameru, a Affleck dal… (více)

Lego Robin dostal pasující hlas

Lego Robin dostal pasující hlas

17.07.2015

Z loňského Lego příběhu se vyklubal takový hit, že studio Warner Bros. okamžitě rozjelo nový filmový vesmír. V září 2017 tak uvidíme celovečerák Lego Ninjago, v květnu 2018 regulérní pokračování Lego… (více)

Reklama

Reklama