Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Woo-Jin se každé ráno probudí v jiném těle. Pokud stráví noc se ženou, musí každé ráno odejít dřív, než se ona probudí. Když v obchodě s nábytkem potká sympatickou Yi-Soo, zamiluje se. Počká na den, kdy vypadá dobře, a pozve ji na večeři. Rozhodne se, že s ní chce být stále. (Jirka_Šč)

Recenze (51)

Mirokukii 

všechny recenze uživatele

Skrz na skrz procítěné, až sentimentální, krásné dílo nabyté emocemi a láskou. Velkou poklonu Hyo-joo Han za přesvědčivé a procítěné ztvárnění její role. Natáčení to pro ni muselo být vskutku zajímavé, jelikož přes stovku hereckých partnerů nemá herečka každý den. Pěkné romantické drama s krásným závěrem a posledním záběrem, který je dokonalou třešničkou tohoto dortu. Takové panorama je pouze u nás. ()

Tyckin 

všechny recenze uživatele

Tuším můj první asijský film viděný v kině a 100% první z Filmasie za což se stydím :-) A řekl bych, že přesně splnil očekávání - nemohl zklamat, ale taky absolutním způsobem nezaujal. Žánr bych opravil na romantická komedie a v tomto směru tento snímek splnil co měl - kino se dost nasmálo (mou maličkost nevyjímaje), romantika tu samozřejmě nechyběla (hlavní herečka půvabná jak má být), ovšem po stránce emoční mám dojem, že ani nebyla snaha autorů nějak přitlačit na pilu a vyždímat z nás nějakou tu slzu, což mi kapánek chybělo. Hudba taková nemastná neslaná, lehké zklamání. Ovšem celkový dojem pozitivní i pro nějaké ty perličky navíc, ČR v poslední půlhodince nevyjímaje - úsměvné byly názvy krabic s nápisem "Made in Czech republic" či ke konci při používání Češtiny reakce "Co je to za praštěnej jazyk" :-) ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Prvá tretina filmu v ktorej sa zoznamujeme s nie tak bežnou zápletkou, kedy sa neustále mení tvár hlavného hrdinu, má úchvatnú atmosféru. Lenže akonáhle sa rozbehne romantická línia, tak moje nadšenie začalo upadať. Splnilo sa to, čoho som sa obával. Že chémia medzi párom, kedy sa neustále mení herec hlavného predstaviteľa, nebude fungovať. Z jej strany ešte nejaká tá chémia fungovala, ale zo strany hercov, ktoríi sa striedali každú chvíľu som nič necítil. Tým pádom ma táto časť začala nudiť. A akokeby nestačila márna snaha o romantiku, tak od polovici filmu sa zmení žáner na drámu v ktorej sa riešia praktické problémy tohto netradičného úkazu a to bolo ešte horšie, lebo nejaké dojatie nad útrapami páru som necítil už vôbec. Náhle romantické finále v Prahe mi bolo prakticky ukradnuté, ale aspoň ma potešilo zopár českých dialógov. Výsledkom je film pri ktorom moje obrovské prvotné nadšenie postupne kleslo na bod mrazu. Ale citlivejším povahám to možno sadne viac, takže aj tak film odporúčam vyskúšať. 6/10. ()

Jinny 

všechny recenze uživatele

Předně - pokud jste zvyklí na odlehčený styl amerických romantických komedií, tak Vnitřní krása je v tomhle jejich protiváha. Sem tam prolítne mezi herci vtípek, ale ve své podstatě je tenhle film vážný. V první polovině je neuspěchaně představený hlavní hrdina, jeho problém a jeho vyvolená. Druhá polovina je trošku natahovaná a slabší, ale dočkáme se v ní několika správně emotivních výstupů. Rozhodně je to film, který můžu doporučit pro večer s vaší drahou polovičkou. Nebo si počkejte na nevyhnutelný americký remake, kde uvidíte hvězdnou přehlídku cameo rolí a Prahu na konci vystřídá Paříž. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Prva polovica je uzasna. Pekne pracuje so svojim paradnym nametom, dobre vytahuje temy a hlavnej "dvojici" to velmi spolu svedci. Potom to vsak strati tah a dokriva to k priserne sentimentalnej zalezitosti pre telenovelove divacky. Na konci som uz zadrziaval smiech. Ceske realie aj jazyk ale potesili. Vzhladom na prvu polovicu sa na 7/10 dostanem, ale je velka skoda premarnenej prilezitosti. Konecne chapem preco Fincher natocil Benjamina Buttina tak ako natocil. ()

Galerie (82)

Zajímavosti (3)

  • V roli Kim Woo-jina se vystřídalo 123 herců, mezi nimi jak ostřílení veteráni, tak především nespočet vycházejících hvězd korejské kinematografie a reprezentantů hallyu wave. (Zdroj: Filmasia)

Reklama

Reklama