Reklama

Reklama

VOD (1)

Nancy je novinářka a je jí už přes třicet. I přes úsilí svých přátel, kteří ji dohazují stále nové známosti, je stále single a nemůže najít toho pravého. Pomalu už ztrácí naději, když na železničním nádraží potká Jacka, který také hledá lásku a přišel na domluvenou schůzku s neznámou dívkou Jessicou... (TV Nova)

Videa (1)

Trailer

Recenze (245)

campix 

všechny recenze uživatele

Veskrze britská a také hodně příjemná romantická komedie, která sice nijak nevybočuje z klišé zažitých v rámci tohoto žánru, ale dokázala dokonale padnout do nálady a hereckou chemií společně s britským feelingem dokázala perfektně bavit až do poslední scény. Mezi Lake Bell a Simonem Peggem to funguje skvěle a jsem rád, že dostal Pegg také nějakou podobnou roli. Perfektní film na zatažené podzimní dny. ()

Defaultovna 

všechny recenze uživatele

Uf, 70%? Vážne? Vravím si: Britský rom-com so Simonom Peggom, to sa zas nasmejem. No, a nenasmiala som sa. Teda konkrétne raz, a to na takmer záverečnej scéne (SPOILER!), kde Jack s bandou žúrujúcich mládežníkov beží v spomalenom zábere londýnskymi uličkami a hrá do toho Whitesnake. Inak je to divné, nevtipné a plné cringy scén a dialógov. Plus obe postavy sú, samozrejme, na facku. ()

Reklama

Nin 

všechny recenze uživatele

Hodně pěkný příběh, který se sice předvídatelně, ale zajímavě vyvíjí... zpracovaný v mých očích šíleným způsobem. Nepřišlo mi to vůbec vtipné a ani jsem si žádné chemie mezi hlavní dvojicí nevšiml. Přiznám se, že hlavně hlavní hrdinka mi přišla dost otravná a vůbec ne roztomilá a vtipná, jak bylo zamýšleno (A budu hnusný, ale v první scéně jsem si bez nadsázky myslel, že je to chlap s parukou). Celkově dialogy a jednotlivé postavy jsou buď nezajímavé nebo nevyužité. . Film ideální pro remake - námět je totiž velmi fajn, zbytek je dost otřesný. (4/10) ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Taková příjemně neamerická romantická komedie, kdy ani jeden z hrdinů není dokonalý a sympatie k nim je třeba hledat. Ale jak to postupuje, tak to začne bavit. Rory Kinnear si střihnul opravdu unikátního úchyla a i pianová verze Where is my Mind to tlačí k lepšímu hodnocení. Místních 70 % krásně odpovídá. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Strašne nevýrazné. Zaujal ma len samotný nápad "ukradnutia" rande. Ale rozvíjanie tohto nápadu do príbehu nebolo vôbec oslnivé, len povrchnosť poprekladaná klišé rečičkami, nič viac. Záver ešte ponúkol Peggovu hereckú eskapádu, avšak aj tá bola utopená v trstinovej melase. Záverečné titulky som preto privítal s veľkou úľavou. 50/100 ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Celosvětová premiéra proběhla 19. dubna 2015 na filmovém festivalu Tribeca v New Yorku. (BMW12)
  • Jack (Simon Pegg) nosí hodinky Omega Speedmaster, kterým se přezdívá Moonwatch. (Liqid)
  • Film, který sleduje Nancy (Lake Bell) v tv na začátku filmu, je Mlčení jehňátek (1991). Na film Mlčení jehňátek odkazuje i scéna se zvonkem u nesprávných dveří. (zbyshek)

Reklama

Reklama