Reklama

Reklama

Šibenice

  • USA The Gallows (více)
Trailer 1

Dvacet let poté, kdy během středoškolského divadelního představení zemřel při nehodě představitel hlavní role, se studenti téže maloměstské školy rozhodnou v pomýlené snaze uctít výročí dávné tragédie znovu uvést stejnou inscenaci – ale nakonec zjistí, že některé věci je lepší nekřísit. (Freeman Ent.)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (111)

dubinak odpad!

všechny recenze uživatele

Ty vole, tak tohle je moc. Nechcete s tím už přestat? Už bylo dost Found Footage. Dnešní mladá generace už ani jiný subžánr znát nemůže. The Gallows je perla fakt už jen tím marným příběhem, trapnou zápletkou a ještě trapnějším strašením. Na facku jsou i herci, které našli režiséři na ulici a řekli jim, ať si jdou zahrát do jejich filmu, budou slavný a bude to úžasný přivýdělek. Mám pro vás jen jeden vzkaz, kluci: Už nic netočte!!!! Stejně nemáte originální nápady, cokoliv co jsem zde viděla, už mě prostě nemůže vystrašit a vážně mě mrzí, že tam ta snaha prostě ani nebyla. No a ta finální divadelní scéna!!! Mmm, bravo, nic horšího už letos asi nepříjde. Alespoň se to tvářilo umělecky. Super ztráta času. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $100,000Tržby USA $22,764,410Tržby Celosvetovo $41,364,410Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ ešte že sa producentom oplatí investovať do týchto lacných hororov, fakt sila, samoúčelné až hrôza, aspoň že okrajovo je tam trošku napätie ale základ to má prachbiedny /30%/ ()

Reklama

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Po každém FF si říkám, že tenhle byl poslední, ale následně vždy podlehnu s nadějí, že konečně zjistím, co se na tom komu líbí. A zase vím houby. Gallows sice má dobrý nápad, který by v normálním formátu nepůsobil zase tak moc okoukaně, ale film je zpracovaný tak sračkovitě, že se ten slušný námět nedá ohodnotit ani minimálně. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Nevadí mi pomalé FF s originálním příběhem, kde se klidně celou dobu nic neděje, ale konec je vygradovaný. To bohužel není tento případ. Tohle je ta dnes už ohraná šablona "zavřeme partu někam a ta lítá ve tmě tam a zpět". Pokud tento koncept nedostane ultimátní slasherové točky, nemáme se moc o čem bavit. Tady jedna hvězda za samotný závěr a šibeničníka, jinak není o co stát. 30% ()

stration 

všechny recenze uživatele

Neviděl to tak zle. Pochopitelně musíme brát v úvahu, že v žánru found footage se už moc vymyslet nedá, je to jednoduché, krátké, plné levných jump scarů a amatérských hereckých výkonů a ve výsledku je vidět celkem roztřepaný hovno. Ale když na to budete rezignovat, tak se můžete v klidu posadit, vypnout mozek, zhasnout světlo a nechat se zavřít do tohoto divadla, kde vám půjde o krk. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (6)

  • Malú rolu vo filme si zahral aj režisér Chris Lofing, a to žiaka v pirátskom klobúku, ktorého učiteľ napomína v ôsmej minúte filmu. (BoredKid)
  • Název snímku se objeví až před závěrečnými titulky. (Amras)
  • Film se odehrává v americkém městě Beatrice v Nebrasce, ve skutečnosti se natáčel ve Fresnu v Kalifornii. (hansel97)

Reklama

Reklama