Reklama

Reklama

Poldův švagr

  • USA Ride Along 2 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Ben Barber (Kevin Hart) má čerstvý diplom z policejní akademie a vyhlídku na šťastný život po boku krásné Angely. Její brácha James Payton (Ice Cube) z toho není ani trochu nadšený, ale když už se mu nepodařilo sestře svatbu rozmluvit, rozhodne se z Bena udělat pořádného chlapa. Respektive se o to aspoň pokusit. Jako elitního detektiva atlantské policie Jamese nadřízení vyšlou do Miami, aby přímo u zdroje zatípnul dopravu drog do země. Jeho cílem je údajný narkobaron Antonio Pope (Benjamin Bratt). Právě tuhle akci zvolí James jako školu života pro svého budoucího švagra. Kdyby jen tušil, co všechno bude muset kvůli tomuhle rozhodnutí skousnout, určitě by si to rozmyslel. Nejenže musí řešit nepřetržitou sérii většinou strašlivých průšvihů, ale navíc má co dělat, aby jeho sestra neovdověla dřív, než se vůbec stačí provdat. (Cinemart)

(více)

Videa (14)

Trailer 1

Recenze (98)

Georgex 

všechny recenze uživatele

Byla by to celkem fajn akční komedie, nebýt Kevina Harta, jelikož ten chlap je tady ve své klasické formě a to se opravdu nedá vydržet. Na druhou stranu Ice Cube je v roli drsného policajta celkem fajn a párkrát jsem se při jejich vzájemné konfrontaci zasmál. Každopádně je to o chlup zábavnější než tragický první díl, ale nové Mizery od toho nečekejte, jelikož těm to nesahá ani po kotníky. Moje hodnocení 40%. ()

antolikopoli 

všechny recenze uživatele

Ako večerníček funguje skvelo, pri filme som zaspával tri dni po sebe. Posledný deň nastali komplikácie, počas ktorých som sa nevedel rozhodnúť či celú srandu dopozerať a mať konečne z krku icecubov ksicht, alebo isť si od "obrovskej" akcie oddýchnuť do limba. Veľa si toho nepamätám tak to skrátim, chýba: originalita, sofistikovaný humor, (tupého bolo dosť) a akákoľvek premyslenosť. Dobré herecké výkony sú raritou, chémia medzi postavami ťažko nefunkčná, scénar nemá čím zaujať a okrem toho ho písal sedem ročný chlapec. Čo sa týka dobrých vecí tak kamera a efekty boli obstojné na rok 2016. A ešte blbý humor ktorý nedokáže rozosmiať dva krát. sóda 4/10. ()

Reklama

Flopik 

všechny recenze uživatele

Neviem či lepšie ale keď som pri jednotke nedal tú štvrtú tu ju dám, už len za Oliviu a Kena. Je to v podstate taká istá podívaná ako jednotka takže komu sa páčila tá bude sa baviť aj tu. Opäť som sa nesmial tak ako som čakal ale po akčnej stránke super, príbeh v pohode. Klasický Kevin a u mňa teda za 4*. ()

matous20063 

všechny recenze uživatele

No prostě jízda, asi o něco lepší jak ta první z roku 2014. Ano, těchto rádoby krimi/komedy filmů to máme mnoho ale krom Bad Boys jsem se zatím u žádné tolik nezasmál. Jeong je král stupidního humoru a společně s Kevinem Hartem jsou sehrané duo. Příběh je ceklem klasický a není zde nic zajímavého. Film stejně jako jeho první díl můžu doporučit. 70% ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Za jinejch okolností mám podobné buddy akčňáky hodně rád. Tady jsem ale nechápal proč jinak zajímavou akční honičku poupravili jako videoherní video z Grand Theft Auto 3. Včetně tehdejší grafiky. A to nebyla jediná pitomá scéna tohoto filmu. Děsně užvaněnej Kevin Hart s úchylným Ken Jeongem to také bohužel nezachrání. Takže, co dodat? Příště se tomuto kousku s radostí vyhnu. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (5)

  • Film mal premiéru takmer presne 2 roky po prvej časti – Ride Along (2014). Kým tá mala premiéru 17. januára 2014, pokračovanie odštartovalo svoju púť v kinách 15. januára 2016. (beso74)
  • Chyba ve filmu: Když se Ben (Kevin Hart) pokouší na party dostat do pokoje Antonia, tak na záchodě se mu záhadně změní během mžiku šerpa. (Matysek__k)
  • Plagát k tomuto filmu imituje plagát videohry "South Park: The Fractured But Whole" z roku 2017. (Zeker)

Související novinky

Kevin Hart si zahraje Monopoly

Kevin Hart si zahraje Monopoly

19.01.2019

Ve světě, kdy svůj vlastní film dostaly už i chatovací emotikony, není žádným překvápkem, že se filmového zpracování dočká i slavná desková hra Monopoly. Film je přitom v plánu už řadu let, teprve… (více)

Tyrese Gibson pojede sólo

Tyrese Gibson pojede sólo

03.02.2015

Hláškař Roman Pierce z Rychle a zběsile 2 má kupu fanoušků. Není tedy divu, že na tom chce jeho představitel Tyrese Gibson postavit hereckou kariéru. Gibson se objevil třeba v Transformers nebo… (více)

Reklama

Reklama