Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

O chladném Štědrém večeru zasáhne malé městečko sněhová bouře, která ovlivní přátelství, vztahy a budoucnost několika středoškoláků. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (88)

novoten 

všechny recenze uživatele

Kdo tuhle vánoční procházku přirovnává ke dvacet let starým teenagerským komediím, ten je nikdy neviděl - nebo si je nepamatuje. Adekvátně sváteční jiskry, pár upřímných citů z náhodných setkání a i pár skutečně vydařených žertů, na které budu rád a dlouho vzpomínat. Mnohem umírněnější, hladivější a obecně náladově přívětivější, než jsem po upoutávce čekal. A Liv Hewson samozřejmě v nejvděčnější roli, jako víceméně vždy, když se potichu někde objeví. ()

LEGACY 

všechny recenze uživatele

Dokonalý to není, vlastně je to pubertální slaďárna, kde nakonec každý nakonec najde svoji drahou polovičku, ale mě to dnes udělalo tak moc velkou radost, že půjdu na plné hodnocení, protože to byla nejlepší věc, co mě během dnešního blbýho dne potkala. Zamiloval jsem se zde hned do několika postav. Knížka od John Greena se nám dlouhé roky válí na poličce, ale nikdy jsem do ní nenahlíd a možná to bylo dobře, protože jsem k tomuto filmu přistupoval s notnou dávkou pesimismu, každopádně jsem nadchnut. Je to film pro mladé publikum o tom žádná, ale já musím tvůrce pochválit za hromadu věcí. Film je natáčen na skvělých lokacích, dotýká se svými příběhy na mnoha z aktuálních témat a problémů mladý musí čelit, film je překvapivě citlivý a není plný pitomých ohraných hlášek, které už známe nazpaměť. Je to zkrátka Netflix se vším všudy, a to mě potěší nejen na Vánoce, myslím, že si půjdu vyhledat několik z těch skvělých písní a udělám si bezesný večer a tak se nechám trošku unést. Snad mě někdo neukamenuje, když řeknu, že je to pro mě jeden z top filmů tohoto roku, a to nepřeháním ... hodnotím hold subjektivně a naplno let it snow. ()

Reklama

pumpkinqueen 

všechny recenze uživatele

Tenhle film má jednu, ale zcela zásadní chybu - knihu v něm hledat můžeme, ale pravděpodobně nenajdeme. Je to jako kdyby někdo vytrhal všechny její stránky, některé přeházel, jiné zmačkal a vyhodil a na místo toho přidal nové z úplné jiné knihy. A zrovna u příběhů, jako jsou tyto, je to taková škoda!!! Pamatuji si na ten nefalšovaně vánoční pocit, který mě při čtení doprovázel. Ta originalita příběhů spočívala v těch nejdrobnějších detailech a dělala je jedinečnými. A přesně ty detaily tady chybí, KOMPLETNĚ! U filmových adaptací na knihy se to dá často chápat a tak trochu se s tím i počítá, ale u něčeho tak 'jednoduchého' a 'prostého', jako je vánoční love story, si jen říkáte PROČ. Film sám za sebe špatný není, je milým společníkem na předvánoční večer, ale je to jen takový lepší průměr. Kdyby se skutečně držel příběhů, jak byly, bylo by z toho vánoční mistrovské dílo. Škoda. ()

MissSimm 

všechny recenze uživatele

Několik párů, několik příběhů o lásce, samozřejmě je vše vzájemně propleteno... co mi to jen připomíná...? Jo, je to nová Love Actually. Vylepšená o lesbický vztah a zaměřená na puberťáky. Všechny dějové linky jsou od začátku hrozně předvídatelné. Nic vás nepřekvapí. Ale i přes to všechno... se mi film líbil :) tak 3-4 hvezdičky :) ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Na vánoční Netflix komedii slušné a méně kýčovité než jiné jejich tituly. Moc tu nefunguje povídkový styl Love, Actually a snaha provazovat příběhy, a to hlavně kvůli jejich nevyrovnanosti. 50% ()

Galerie (78)

Zajímavosti (4)

  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna. (Zix.)
  • Natáčení probíhalo od 1. února 2019 do 29. března 2019 v Toronotu, Ontariu a v Millbrook. (SONY_)
  • Carla, auto, kterým jezdí Tobin (Mitchel Hope), je Ford LTD Country Squire z roku 1976. (J.F.B.)

Reklama

Reklama