Reklama

Reklama

Těžko zabráníte vstoupit něčemu, co už je dávno uvnitř. Michael Vartan, Erin Moriartyová a Nadine Velazquezová hrají v hlavních rolích vdovce, jeho dcery a nové ženy, kteří jsou připraveni začít nový život poté, co se přestěhují na poklidné předměstí. Když se ale kolem nich začnou dít podivné věci, vyjde najevo, že s jejich zdánlivě dokonalým domovem něco není v pořádku. Něco, co se skrývá uvnitř domu a v jeho zdech. Jakmile odhalí smrtící tajemství svého nového domova, riskují, že se stanou další kapitolou jeho děsivé historie v tomto psychologickém thrilleru, který vás přiměje dobře zvážit, kam se příště nastěhujete. (HBO Europe)

(více)

Recenze (117)

heyda 

všechny recenze uživatele

Extrémně nepovedený horor, který se tváří 3/4 stopáže jako duchařina a používá všechny možné lekačkové klišé, aby na konci překvapil asi i sám sebe a naservíroval nám jakéhosi zmalovaného, tak trochu groteskního smradlavého podnájemníka. Škoda, že režisér nepřistoupil na variantu, že hororový divák není blbý divák. Mohl jít s pravdou ven už na začátku a naservírovat nám zajímavý thriller. Takhle je z toho směšný brak, který nemá s příběhovou ani hororovou kvalitou nic společného. 20% ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Nevěřili byste, jak často na půdách vašich domů žije nějaký cizí vetřelec. Tedy aspoň to tvrdí jeden filmový pan policista i závěrečný filmový titulek. No páni, ještě že bydlím v činžáku. Ale stejně půjdu radši omrknout skříně, až tohle dopíšu. Jinak nevím jak vy, ale já se ke konci báječně zasmál, což je asi při horroru špatná reakce... Ale když mě prostě to rádoby masakrózní finále přišlo spíš jako nechtěná komedie. Ale uznávám, že pavoukovec David s vizáží hodně dlouho nemytého fanouška skupiny The Cure, je působivá postavička. Nejlepší moment filmu je bezesporu scénka, kterak se v odrazu skla tiše a zlověstně souká z kredence jako Alien z větrací šachty. Kdyby tak ve scénáři dostal víc prostoru a byl víc vidět... A kdyby tak talentovaná a sympatická Erin svou týnku tolik nepřehrávala... A kdyby kamera o trošku míň skákala... A kdyby závěrečná zápletka nebyla tak průhledná (Silence of the Lambs)... Sakra, mám pocit, že se zpod mojí postele ozývají nějaký divný zvuky, jako by tam něco... nebo někdo... ()

Reklama

peiton 

všechny recenze uživatele

Neviem,ale asi ma to hodnú chvíľu nebavilo ,počítala som s tým,že to bude v poradí dalšia otrepaná ducharina a síce konk.dom v ktorom straší bla bla (inak strašné klišé vo filmárskej tvorbe),ale neskôr prišiel zlom (asi v druhej polovici) a ľudské strašidlo som teda nečakala,naviac pohybujúce sa po dome bez toho,aby si ho majitelia všimli.Milo potešil fakt,že toto ľudské strašidlo chcelo ublížiť (aké prekvapko však?) a nielen sa skrývať a žiť si svoj život.Príjemné prekvapenie a po tejto skutočnosti som hned zbystrila pozornosť.P.S. videné za svetla a i napriek tomu fungujúce a nervy skúšajúce.Pozerať toto v noci a sama asi si nacikám do nohavcičiek :-)) Oplatí sa pozrieť,pre tých menej náročných a myslím,že ani tí druhí nebudú veľmi frflať.Na záver len škoda,že takéto bizardné príbehy nepíše sám život,alebo vdakabohu? :-D ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Jasné, že po zábavnej hororovej komédii nakrútil režisér takéto zúfalstvo. Veď keď mu nedocenili niečo vydarené, tak možno ocenia to nevydarené a tak šup do bežnej, nevýraznej pásovej výroby, kde je všetko dobre známe. A hlavne BEZPEČNÉ; či už pojatím, vývojom alebo postavami (to, že sa film zrazu v posledných 3 minútach náhle rozhodol tváriť „drsne“ už bolo ultra-umelé). Aspoň na Erin Moriarty sa pozerá dobre -viď. nedávny a s týmto neporovnateľný "Blood Father", ale ani ona nespasí takúto zdĺhavú, opozeranú kopírku. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Nečum na trailer, nečti komentáře a rovnou si to stáhni. Myslim samozřejmě film, ne předkožku, ty prase! Pokud ti to však nedalo a dál čteš tyhle stupidní řádky, prozradim ti jen jedno: ne všechny věci se jeví tak, jak ve skutečnosti jsou. Kromě tohodle překvápka se pak navrch ještě dočkáš snesitelných ksichtů, slušnýho záporáka a hodně povedený závěrečný naháněčky, po níž, jak se zdá, nebude prostor pro hepyjendy. Nebo jo? Tak už neser čas a přesvědči se sám! ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama