Reklama

Reklama

Když mladý ambiciózní právník Ben Cahill (Josh Duhamel) přebírá kauzu jedné významné farmaceutické firmy, netuší, jakému dramatu bude muset čelit. Stane se nechtěným aktérem nemilosrdného boje mezi zkorumpovaným šéfem firmy Arthurem Denningem (Anthony Hopkins) a jeho obchodním partnerem Charlesem Abramsem (Al Pacino). Ben se ocitá ve smrtelném nebezpečí a pokud chce přežít, bude muset co nejrychleji odhalit pravdu. (Magic Box)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (77)

NinonL 

všechny recenze uživatele

Divím se, že se slovutní Hopkins a Pacino nechali naverbovat do takového škváru. Při sledování jsem lapala po dechu a děsila se, jakou kravinu tam ještě tvůrci vloží. Děj je většinou nesmyslný a čím víc spěje ke konci, tím ptákovin přibývá. Odpad nedávám jen proto, že se mi líbila tvář korejského herce, který se pohybuje celým filmem. I když vlastně ani nevím, proč v něm hrál, v ději jeho účast nedávala žádný smysl :D ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Nesnáším filmy, který mě nebavěj. Tohle mě strašně dlouho nebavilo, pomalý nesmyslný rozjezd, nevyzrálé postavy.. než se to začalo uzamotávat, a pochopil jsem, že ty figury jsou dokonale promyšlený a děj je provázanej vše se vším tak nepochopitelně, že mi pochopení došlo až druhý den ráno. Psychologicky složitý lidičky do sebe nakonec zapadnou, hlavní sviňák se vybarvuje skutečně velmi nenápadně, a tak to je celkově velmi dobrý a povedený dílko. ()

Reklama

TOPmoovie 

všechny recenze uživatele

je to spracovanim ****. defekti co tu davaju ** a nizsie..su typicky vyplod chorej csfd, ktorej bodovanie a preferovanie par uzivatelov pomocou primitivneho systemu bodovania , nici normalne hodnotenia. je to uplne ok film, vyborny. kazi to iba predzavercna scena s alpacinom, uplne zcestna , naivna. zaver to trochu napravuje. ()

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Totalne nezazivny thriller ani neviem o com. V polovici som to vypol. Skoda, ze som si dopredu nezistil kto to reziroval. Shintaro Shimosawa je pre mna totalny packal, ktory napisal neznesitelne nudny film Repentance, ktory sa nedal dopozerat a toto je rovnaky pripad. Nabuduce si dam na neho pozor a vyhnem sa mu. To sa týka aj Byeong-heon Lee. Akonahle hra v americkom filme, tak je to sracka. 0/10. ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Vůbec ne špatný, ale taky ne dobrý. Takový zajímavý střed. Člověk nechce koukat, ale přitom to nechce nedokoukat. Hodně nevyrovnané a rozhodně špatně zahrané od Joshui. Zbytek byl fajn, Al Pacino i Hopkins to umí, a Alice Eve jim šlapala na paty. Naprosté zklamání bylo ale od Julii Stiles, to bylo opravdu smutné. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama