Reklama

Reklama

Ohnivý kuře

(seriál)
  • Česko Opilý kuře (neoficiální název) (více)
Česko, (2016–2018), 190 h 3 min (Minutáž: 15–63 min)

Hrají:

Jakub Prachař, Jan Dolanský, Kristýna Leichtová, Petr Štěpánek, Josef Polášek, Simona Babčáková, Michal Suchánek, Lenka Krobotová, Linda Rybová (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(204)

Obsahy(1)

Ohnivý kuře je seriál z gastronomického prostředí. Dvojice kamarádů – kuchaři Mike (Jakub Prachař) a Burák (Jan Dolanský) – se vydává do městečka Janovy Lázně, aby tu provozovala zděděnou hospodu. Táhne s sebou zátěž pobytu ve vězení a nařízený dohled probačního pracovníka. Na místě zjistí, že strýcova hospoda je ruina, v níž se rozhodně nedá vařit ani točit pivo. Navíc je tu hned přivítá konkurence. Nóbl hotel Grand, který chce pro sebe a svého syna získat snacha majitele, lidová hospoda U Slepičků, již vede praktická Manka s nepraktickým bratrem, a večerka asijského obchodníka a jeho krásné dcery. Zavedenou klientelu už má i cukrárna paličaté Kláry a její kamarádky. Aby Mike s Burákem mohli otevřít svou vlastní restauraci, musí nejdřív vydělat peníze. Jenže oni se kvůli své naivitě a neopatrnosti dostávají spíš do dluhů. V tu chvíli poznají, komu mohou věřit a kdo je pro ně skutečný nepřítel. (TV Prima)

(více)

Recenze (168)

Wurths 

všechny recenze uživatele

Jak to tady tak pročítám, zjišťuji, že jsem celkem nenáročný divák. Nevím, jestli se mi to líbilo, protože při sledování několika prvních dílů jsem hořel čtyřicítkami teplotami, ale nepřišlo mi to otravné, vlastně dost přívětivé a koukatelné, což se o dnešních (zejména Prima a Nova) seriálech dá jen těžko říct. Ne, nemá to dokonalý humor a ne, nezáří to ani hvězdnými hereckými výkony, dokonce to ani pořádně nemá hlavu ani patu, ale kdo tohle přehlédne, je to celkem fajn seriál typu Nic se nestane, když mi uteče jeden díl. ()

MFloyd odpad!

všechny recenze uživatele

Výborný marketingový tah aneb... vezmeme 2 věci, které v ČR lidi nejvíce sledují... vaření a seriály o ničem a tradá... ohnivý kuře je na světě. Proto se ani moc nedivím lepšímu hodnocení, který dokonce vytáhlo seriál z odpadu na "modráka". Ve skutečnosti ale nevidím jediný rozdíl oproti třeba ulici, nebo přístavu, nebo.... prostě úplná klasika ()

Reklama

Segrestor

všechny recenze uživatele

tak to je fajn, že v době kdy se vláda snaží potopit všechny český hospody - protože nemaj rádi lidi, vynoří se hned jeden pozitivní seriál o podnikání v gastrobyznyse. Za chvíli bude seriál o hospodě stejný fantasy jako seriály o českých přístavech, co si budem povídat. Tady už snad chybí jen ryze český seriál o opravářích výtahů v mrakodrapu, o lovcích sobů, doktorů z vysokých hor a možná nějaká ta romantika na lodi. Všemu by mohlo dominovat luxusní uvědomělé dramedy o topičích z letního kina. Takže proč ne něco veselého o otevření hospody v zemi, kde se právě zavírá... ()

MartinTerran 

všechny recenze uživatele

Celkem povedený komediální seriál o dvojici dobrých kuchařů, kteří jsou švorc a chtějí poděděnou ruiny přetvořit na restauraci. Mezi nejlepší vedlejší postavu řadím vietnamského obchodníka Lia, který má obchůdek hned vedle budoucí restaurace. Liu má super hlášky a když nahodí svůj "vietnamský" přízvuk, tak je to úplně pecka. V seriálu se řeší i vztahy jednotlivých postav. Není to sice nic světoborného, ale vždy se u seriálu dobře odreaguji a pobavím. Mezi českými seriály je to lepší průměr, čili 3*. Hodnocení: 57/100. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Ná pi pi pi...čo. Stačilo Prachařovi s Dolanským nasypat trochu zobání a už z nich máme dva Svatopluky Kuřátka z novodobého seriálu na jedno spláchnutí. Znáte to, ani kuře zadarmo nehrabe. Ovšem musí se uznat, že jak ty televize už pomalu nemají co po večerech vysílat, začalo se to podepisovat i na autorech těchto gastronomických utrejchů. Už se na tom ani škodolibě nepobavíte. U těchto seriálů pravidelně stahuji zvuk a z nudy se bavím, jak ti nemožní herci mluví najednou tiše, neb z jejich žvástů by nejeden divák začal pašovat v kloace ty nejlepší díly majora Zemana. Ze zoufalství tedy volám do ostatních televizí, jestli náhodou neplánují moc hezký, nejlépe do měsíce natočený seriál o jeřábnících, popelářích a bagristech. Z tohoto seriálu jsem nadšený, konečně někdo využívá kameru tím způsobem, že divákům ukazuje hospodu zevnitř. Tým režisérů nám nabídl jedinečný pohled do tajů kuchyně, v níž se vaří seriálová kvalita. Některé záběry byly opravdu hodně náročné na natočení. Třeba zabrat detailně metrákovou uklízečku v lokále, to dalo skutečně zabrat. Těším se, až dojde na nejnáročnější záběr celého seriálu. Hovno obalené scénářem k tomuto seriálu, padající z prdele scenáristovi přímo na kameru umístěnou pod řitním otvorem. A než k tomu dojde, zavolám Slepičkovi, jestli by nešel na Primu komentovat sport. A zajdu do lesa na kuřátka (druh hub). Třeba už rostou ohnivou rychlostí. U dnešních tvůrců seriálů je i nemožné možné. 0% ()

Galerie (3 841)

Zajímavosti (34)

  • Průměrně se natočilo 35 088 klapek. (TheSlezy)
  • Na jeden díl bylo zapotřebí cca 50 komparzistů – za celou dobu se před kamerou objevilo cca 10 200 komparzistů. (TheSlezy)
  • Hotel Grand je ve skutečnosti jídelna místní základní školy. (TheSlezy)

Reklama

Reklama