Reklama

Reklama

Půlnoční láska

  • USA Midnight Sun (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Sedmnáctiletá Katie (Bella Thorne) trpí přecitlivělostí na denní světlo, vzácnou život ohrožující chorobou. Od dětství je celé dny zavřená ve svém domě a ven může vyjít jedině v noci. Její život se změní, když jedné letní noci potká Charlieho (Patrick Schwarzenegger), svou platonickou lásku, se kterým začne prožívat neobyčejný vztah. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (155)

venison 

všechny recenze uživatele

"Půlnoční láska" je taková ta moderní teen umírací love story (Všimli jste si, že poslední dobou se s nimi roztrhl pytel? To nemůže být láska osudová i bez různých typů rakoviny?), která překvapivě dobře funguje především kvůli fajn obsazení.. Divák zde nenajde áčkové herce, ale myslím, že postupem času se na hollywoodské výsluní vypracují.. Mladý Schwarzenegger je rozhodně méně toporný a více líbivý než jeho tatínek.. Bella Thorne je naprosto roztomile úchvatná s takovým tím portmanovsky přirozeným hereckým projevem.. Příjemným změkčovadlem příběhu je milující otec hlavní hrdinky v podání Roba Riggla i rebelská kamarádka, kterou ztvárnila Quinn Shephard.. Scénář se dopředu odhaduje snadno a umírací téma v dnešní kinematografii už vyznívá tuctově, ale přesto mě "Půlnoční láska" zasáhla, rozebrala a nakonec i rozplakala.. Bezva zamilovaná podívaná pro holky (i kluky) do letňáku při temných horkých létem provoněných nocích.. ()

Talina 

všechny recenze uživatele

Nechápu některé záporné komentáře tady a ani to, že někdo píše že mezi hlavními postavami nefungovala chemie?? Wtf? Lepší chemii má snad max Ryan Gosling s Emmou. Jinak námět je více méně ohraný s nádechem něčeho nového, ale i tak mi to nevadilo a byla jsem mile překvapena výsledkem. Samozřejmě slzavé údolí lvl 300, ale to tak mám často 😀 ()

Reklama

kajas 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k podobnosti námětů jsem čekala stejný průšvih jako u "Všechno úplně všechno" (hlavní hrdinka nesměla z domu pro změnu vůbec, tedy ani v noci), ten se ale naštěstí nekonal. Ústřední pár a jejich přátelé sice představují všechna klišé vzorných a ultrakladných teenagerů, vztahy mezi nimi ale fungují a vy jim upřímně přejete pohádkový konec. Ten se ale samozřejmě nekonal, takže jsem si trochu poplakala a na nějaké opáčko se ještě dlouho cítit nebudu. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Ano, je to asi kýčovité, je to schématické, je to zidealizované. Ale taky je to po citové stránce naprosto funkční, se skvěle zahranou hlavní dvojicí a parádně sympatickými lidmi okolo. Nečekal jsem mnoho, zejména asi proto, že mi některé názory a aktivity Belly Thorne nejsou příliš po chuti, ale o to více jsem byl příjemně překvapen. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Krasna,dojemna,ale aj smutna,taka je tato romanticka drama,musim priznat,ze aj nejake tie slzy som uronil,neslo to inak,dostalo ma to,obrovskym plusom je dvojica,ktora stvarnila hlavne postavy,nadherna Bella Thorne a sympatak Patrick Schwarzenegger,Arnoldovi sa syn vazne vydaril,takze skvely vyber hercov,ale i vedlajsich,cize jasna volba a buuuum 5 hviezdiciek...:-) ()

Galerie (39)

Zajímavosti (5)

  • Belle Thorne bola v prvom ročníku diagnostikovaná dyslexia a naozaj bola vzdelávaná doma. Jej otec zomrel pri autonehode rovnako ako matka jej postavy Kate. (Arsenal83)
  • Natáčení filmu probíhalo od 12. října do 10. listopadu ve Vancouveru v Britské Kolumbii (Kanada). (griph)

Reklama

Reklama