Reklama

Reklama

Skryté zlo

  • USA The Bye Bye Man (více)
Trailer 1

Když tři kamarádi z vysoké školy narazí na hrůzný původ skrytého zla, zjistí, že existuje jediný způsob, jak se vyhnout této kletbě: nemyslet na ni, nevyslovovat ji. Ale jakmile skryté zlo pronikne do vaší hlavy, je to právě to, co všechno řídí. Existuje způsob, jak se vymanit z této posedlosti a přežít? (Freeman Ent.)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (143)

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Jeden nejmenovaný zdejší "hororový" expert na to dští oheň a síru, ale já mu na to jebu beztak hororům hovno rozumí. Já jim sice taky nerozumím, ale aspoň si nehraju na exprdku. Pravdou je, že jsem se bavila veskrze průjemně, nad nelogičností jsem mávala svou žlutou ručkou, hltala jsem popcorn a nožkama občas nadšeně kopala do sedačky přede mnou, díky čemu jsem nervní náctiletý čubině, co přede mnou seděla, přivodila asi tři infarkty jelikož vždy zaječela jak kdyby jí někdo nasucho narval ptáka do prdele. Báj Báj Mén je lehce bubu a občas udělá i show, takže když pominu jeho vypelichanýho prasopsa, málo krve, laciné lekačky, předvídatelný děj a od začátku jasnej konec, nemám mu co vytknout. Trio hlavních hrdinů bylo docela v cajku. Blondýna pěkná, černoch namakanej a bělásek chytrej. Každej teda měl něco do sebe a bloncka občas i něco v sobě. Jinak čekejte na děčínsku vlnu vražd a sebevražd, protože jsem po projekci pěkně nahlas zahlásila - Vraždil Báj Báj Mén, a jelikož nás v kině bylo minimálně deset, tak se má naše městečko nač těšit, muhehehe. ()

Katcat 

všechny recenze uživatele

Docela fajn natočený hororový snímek. Hodně jsem srazila svoje nároky na horory, protože dnešní doba plná marvelu a DC a debilních hororu bez děje mě nedokáže dostatečně uspokojit. Taky jsem v poslední době viděla nespočet absolutních sraček, takže mě tenhle film mile překvapil. Není to obstojné béčko, ale blbě uchopene áčko. Takže pár chyb by se našlo. Ale napětí bylo, Bye Bye Voldemort byl sexy, nemám s tím v podstatě žádný větší problém. ()

Reklama

Pat.Ko 

všechny recenze uživatele

Tento film na mňa veľmi zapôsobil, aj napriek zlým recenziám. Bye Bye Man - entita, stvorenie, duch alebo čokoľvek, nie je to úplne definované, ale je ton desivá vec. Ako film pokročil, bol som z toho úprimne uchvátený a celkový dojem z filmu je úžasný. Jednou z najkrajších častí filmu je to, ako muž Bye Bye Man ovplyvňuje v mnohých ohľadoch nielen postavy, ale aj diváka. Áno tento film môže byť úplné klišé, ale podľa mňa to klišé dobre zapadlo do dejovej línie. A som veľmi sklamaný, že je tu toľko zlých recenzií. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Slušný horor já se dobře bavil hodně podobné jako Candyman. Škoda že u nás nenechali originální název. Dějově celkem povedený najdou ve starém stolku jakési věty a mince a musí neustále říkat ty slova a mají halušky. Ano už to tady několikrát bylo, ale tohle navzdory hodnocení bylo dobrý. Atmosféra i herci v pohodě. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Film o bubákovi, byť je podle povídky, připomene prastarý příběh o slově (Abrakadabra), na něž nesmíte myslet, pokud se chcete dostat skrze bránu do magického města. A pak samozřejmě i městské legendy, Candymana, Krvavou Mary a podobné bytosti, kdy stačí vyslovit jejich jméno, a zde není potřeba ani zrcadlo, a váš osud je zpečetěn. Místy napínavé, mrtvol dosti, ale bez šťavnatého gore, i když na krev dojde, bubák obstojný, pes ani ne. Potěšily mne dvě herečky - Dunawayová a Mossová, byť moc prostoru nedostaly. Pro mne neurážející snímek na temný podvečer, co mi rychle utekl. 3,5* ()

Galerie (37)

Zajímavosti (5)

  • Podle autora Roberta Damona Schnecka byl skutečný Bye Bye Man údajně slepý albino narozený v Louisianě někdy ve 20. letech 20. století. (Pajkenzi)
  • Carrie-Anne Moss (detektívka Shaw) musela scenár čítať s prestávkami, pretože bol pre ňu príliš strašidelný. Navyše herci a štáb odmietli záporáka (Doug Jones) na pľaci oslovovať "Bye Bye Man". (Marceloo)
  • Obyčajnými mincami docielili pohľad "Bye Bye Dog-a". (Ltblue)

Reklama

Reklama