Reklama

Reklama

Zhasni a zemřeš

  • USA Lights Out (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Když Rebecca odešla z domova, myslela si, že za sebou nechala i své strachy z dětství. Když v době dospívání zhasla, nebyla si nikdy úplně jistá, co je skutečné a co není ... a nyní její bratříček Martin prožívá stejně nevysvětlitelné a děsivé události, které kdysi vystavovaly zkouškám její příčetnost a ohrožovaly její bezpečnost. Znovu se objevila děsivá bytost tajemně propojená s její matkou Sophií. Ale tentokrát, s tím, jak se Rebecca přibližuje k odhalení pravdy, je třeba si přiznat, že životy všech jsou v ohrožení... jakmile se zhasnou světla. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (597)

TheRaven 

všechny recenze uživatele

Už podle názvu je jasné, že čekat jakákoli překvapení je docela zbytečné. Ale to nakonec vůbec nevadilo. Děj je takový hezky přímočarý a nechybí některá klasická klišé typu sanatorium, elektroléčba apod. Skoro bych řekl, že to celé působí tak nějak osmdesátkově, nebýt samozřejmě té tuny lekaček. Celkově má film jakési roztomile přiblblé kouzlo a jsem rád, že ve výsledku předčil má nepatrná očekávání. A už se těším na dvojku: Zhasni a Zemřeš: Zrození Zla. (kino) ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Nedá se svítit. Podobně intenzivní a originální lekačku jsme v kinech snad ještě neměli a těžko si v dnešní hororové konkurenci představit účinnější způsob, kterak divákům maximálně znepříjemnit návrat domu potemnělými ulicemi. Od začátku se jede na plné obrátky a bez zbytečných řečí je nám servírována inteligentní duchařská zápletka okořeněná tak hustou atmosférou a natolik děsivým bubákem, že bych si i zachrochtal blahem nemít ze samé nervozity stažené hlasivky. Plus bezchybná gradace, díky níž zlo nepřestává ani ke konci děsit, rozumná stopáž a samozřejmě naprosto odzbrojující kráska Terasa Palmer, jejíž zásluhou jsem ani nedýchal i v těch méně vypjatých scénách. Zbytečné si stěžovat a skuhrat, víc už snad chtít ani nemůžeme.... ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Cvak – dveře do komory, cvak – uvrčená kunda s drápama, cvak – dveře do komory, cvak – uvrčená kunda s drápama blíže … A tak to jde v tomhle unylém manuálu na dojebávání vypínačů naštěstí jen milosrdných 75 minut, až se jeden ani nestihne začít pořádně otravovat. Jinak sprostá vykrádačka mnohem sofistikovanějšího a zábavnějšího Darkness Falls, který kohorta místních, nyní opřekot vzrušeně cákajících hnědopichů odsoudila k nezaslouženým 53 procentům, protože v hlavní roli patrně chyběl ten mimořádně oslizlý bukanýr a neherec, parodující Edgara Ramiréze. ()

Othello 

všechny recenze uživatele

Už dochází vtipný nápady, jak popisovat tyhle boogeyman in da house horory k prvnímu rande. Snad jen, že z tématu na tmě závislého zloducha se minimálně dala vytvořit zajímavá filmařská výzva, kdy si mohl s protagonisty hrát akční hru s kužely světla ve stylu PC her typu Alan Wake, do čehož se líným tvůrcům nejspíše moc nechtělo, takže opakují jeden trik s přibližujícím se zlem v blikajícím enviromentu. Bylo by super sledovat, jak podobnou zápletku by zpracoval Buster Keaton. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $4,9miliónaTržby USA $67,268,835Tržby Celosvetovo $148,868,835Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,576,446Tržby za predaj DVD v USA $3,186,965║ na prekvapenie po technickej stránke to je zvládnute dosť dobre, má to svoje napätie a dobré lakačky, herci ani moc neprehrávajú vo svojich úlohách a naivita len na hrane, slušný priemer /60%/ ()

Galerie (31)

Zajímavosti (9)

  • Režisér David F. Sandberg je zvyklý si vypomáhat při produkci a vymýšlet nejrůznější způsoby, jak udělat věci jednoduše a levně. Například aby bylo vidět, jakým směrem se bubák dívá, měl mít mírně svítící oči. To by bylo jako vizuální efekt moc drahé, a tak prostě přilepil herečce na oční víčka odrazky. Některé vizuální efekty si ale dělal režisér sám. (Gypaetus)

Související novinky

Rock vs. Superman?

Rock vs. Superman?

12.04.2017

Zvěsti o tom, že se v roce 2019 dočkáme čtyř batmanovských filmů, už byly hlasitě popřeny. Plány DC vesmíru jsou očividně jiné, a jak možná víte, rozhodně počítají s Dwaynem Johnsonem. Rock si… (více)

Reklama

Reklama