Reklama

Reklama

Emoji ve filmu

  • USA The Emoji Movie (více)
Trailer 6

Obsahy(1)

Emoji ve filmu vás vůbec poprvé zavedou do tajného světa uvnitř vašeho mobilu. V aplikaci pro textové zprávy se ukrývá Textopolis, bujná metropole, ve které žijí vaši oblíbení Emoji v naději, že se jednou dostanou do zprávy. Každý z Emoji má jen jeden výraz, až na smajlíka jménem Gene, který má výraz vícevýznamový. To je ovšem problém, a tak se Gene rozhodne stát „normálním." Pomocnou ruku mu nabídne Hi-5 a nechvalně proslulá hackerka Jailbreak. Společně se vydají na cestu skrz aplikace, které jsou každá vlastním, zábavným světem, aby našli Kód, který může Gena opravit. Celému mobilu však začne hrozit veliké nebezpeční a jen tahle tahle trojice může svět smajlíků zachránit, než bude nadobro vymazán. (Falcon)

(více)

Videa (4)

Trailer 6

Recenze (197)

Faila 

všechny recenze uživatele

Asi na dvou třech místech jsem úplně netušila, o čem je řeč, což mi akorát připomnělo, že už jsem stará. Jinak jsem se ale hodně pobavila. Mám moc ráda podobný styl filmů, kde je plno narážek a „oživení“ věcí, a v Emoji ve filmu se to podle mě tvůrcům podařilo udělat šikovně, chytře a hlavně vtipně. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Asi se nedalo čekat, že to bude skvěle promyšlený a zábavný snímek, ale oproti názorům, kterém jsem před zhlédnutím viděl, tohle nebylo tak otřesné. Jen se musí nechat, že celkový nápad nebyl ani trochu využit, i když není špatný. Hrálo se moc na jistotu a pár dobrých scén a vtípků snímek nezachrání. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Tak toto je rozprávka pre koho? Pre dospelých, ktorým drbe už z tých smajlíkov? Pre deti, ktorým drbe z nich ešte viac? Alebo pre ešte menšie deti, ktoré sú zatiaľ našťastie schopné vyjadriť svoje pocity inak než nejakým emotikonom? Nerozumiem tejto dobre, už málokedy sa nakrúti podarený animák, všetko podlieha konzumu. Ešte, že to pár ľudí pochopilo a film získal Malinu za najhorší animovaný film roka 2017. ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Absolutně dokonalé převedení emotikonů do filmu. Na jednu stranu dost kýčovité, přesto bravurně propracované a aktuální. Krásná podívaná nejen pro děti, ale i pro dospělé o jednom smajlíku PCHÉ, který se jaksi taksi nepovedl. K tomu spousta vlezlých písniček, známých her a vlastně všeho co dennodenně musíme používat. [3342. hodnocení, 154. komentář, 48%] ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Upřímně je to blbost, ale s tímto jsem na to šel a začátek tohoto filmu byl trochu horší než jsem čekal, ale potom se to nakonec trochu obrátilo a nebylo to tak špatné. Pro dospělé publikum to není, ale na jedno shlédnutí to neuškodí. Aneb jak říkal hlídač v kině: Ano, budu tu bohužel celý film. Jednou to stačí. A 4Dx efekty nebyly pro tento film úplně vhodné, ale lepší než bez nich, ale na animák nejspíše už v tomto provedení nepůjdu. ( 19.8.17/Cinema City Nový Smíchov 4Dx ) ()

Galerie (48)

Zajímavosti (13)

  • V českém dabingu účinkuje také youtuber Martin Rota, který nadaboval malou roli Trojského koně. (Pierre)
  • Film se setkal s poměrně velkou kritikou. Na agregátoru recenzí Rotten Tomatoes měl dokonce chvilku 0%. (Pierre)
  • Virtuální kapela hraje na večírku píseň „We're Not Gonna Take It“ od americké heavy metalové kapely Twisted Sister. Tato skladba pochází z jejich alba „Stay Hungry“, které vyšlo 10. května 1984. (rublik05)

Související novinky

38. Zlaté maliny - výsledky

38. Zlaté maliny - výsledky

04.03.2018

Jako každý rok, i letos byly den před vyhlášením prestižních Oscarů rozdané jejich opaky - Zlaté maliny. Ceny za nejhorší filmy roku se předávaly v Los Angeles. Nejvíce cen, celkem čtyři, posbíral… (více)

Reklama

Reklama