Reklama

Reklama

VOD (1)

Rick Janssen (Sam Worthington) slouží jako pilot leteckých sil Hotshot a je vybrán pro vojenský experiment mající za cíl vytvořit lidskou bytost schopnou přežít v drsném prostředí Titanu, měsíce Saturnu. Experiment se zdá být úspěšný, ale objevují se komplikace, vedlejší účinky ohrožující Ricka, jeho rodinu a také lidstvo. (Roztržitý Luke)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (100)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

V roce 2045 nebo 2048 už si nepamatuji přesně letopočet byla země přelidněná. Hlavouni začali přemýšlet kde by mohly žít další lidé a našly planetu Titan takže si najaly lidi a začaly na nich testovat to, aby na té planetě přežily. Ze začátku dobré, ale pak se z toho stala postupně pohádka pro malé děti (celá armádní základna není schopna zastřelit 1 zmutovance+ konec ve stylu já ho nezastřelím) kopírka Netvora z černé laguny (láska lidské ženy k zmutovanci) nemluvě o tom, že výsledný zmutovanec nápadně připomíná něco co si odskočilo z Promethea jen to má křídla a žábry. O nějaké logice a scénáři radši nepřemýšlet jelikož tady je to snůška nesmyslů od začátku do konce například žena zmutovance je doktorka a přesto jí vůbec nevadí, že do něj pumpují kdejaké sračky a ho to mění budiž kdyby třeba řekly, že ji k tomu nutí nebo, že to dělá pro vyšší dobro, ale ona to tady dělá absolutně bez nátlaku navíc si na konci založí další takový projekt (ať žije etika, logika atd) . Ostatní pokusní králíci postupně umírají, ale zarazí to pouze 1 člověka (co na tom, že z zhruba 10 lidí přežije jen 1 s takovým přístupem na tom Titanu moc lidí nepřežije). 40 procent ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

(65%) Zas tak zlé mi to nepřišlo. Bylo to takové temné, komorné. Tempo to mělo pomalé, ale dobře se na to dívalo. Působí to jako jednohubka, ale větší kritiku bych tomu nedával. Worthington mi zde neskutečně seděl, stejně jako zbylé postavy. Nevím jak to celkově popsat. Možná, že se nic výrazného nedělo. Postupně se skupinka dobrovolníků měnila a mělo to na ně negativní účinky, jen hlavní hrdina vše hravě překonal. Scénář mohl být zajímavější a závěr byl moc urychlený, jinač jsem si nestěžoval. Nemám co dodávat, zajímavá jednohubka. Už se na to asi nikdy nepodívám, ale neurazilo mě to. ()

Reklama

venison 

všechny recenze uživatele

Chápu dobrý úmysl.. Po filosofické stránce je béčkový filmeček "The Titan" se svou myšlenkou na vyšší úrovni.. Bohužel podání lehce pokulhávalo.. Scénář byl děravý a zaplatovaný až to bolelo nebo to moje mozkové závity dost dobře nepobíraly.. Jako jasný, umím si představit, že zásah do DNA plně vyvinutého jedince dokáže zvýšit fyzické výkony včetně zvýšeného pobytu pod vodou.. Dokáže změnit psychiku.. Další hokusy pokusy asi zvládnou připravit na jiné ovzduší nebo gravitaci, ale že se mu po pár injekcích absolutně změní tvář? Nejsem biolog, ale trošku mi to přijde i na béčko přitažené za vlasy.. Jasně, umím si představit, že by tajný OSN projekt mutoval jedince i přes riziko "úhynu", ale že by si mezi své oběti, které mají nějakou dobu žít daleko ve vesmíru, vybrali hodně zralého chlápka s rodinou, už se mi tolik věřit nechce.. Paradoxně nejlepší herecky zvládnutá a napsaná postava byla žena hlavního hrdiny (Taylor Schilling).. Sama jsem měla ráda, ale od „Avatara" výběrem rolí hodně klesnul.. ()

Dm1tr1j odpad!

všechny recenze uživatele

Blvem blvem blvem....pointa filmu? Poďme trochu dojebať Hitlera nejakým nezmyslom a potom sa hrajme na bohov, je to zlé? Zabite hlavneho vedca a inak projekt pokračuje ďalej bez neho, čo už, nedošlo nam, že ma pravdu, že dobro celeho skurveneho ľudstva zavisí na tomto projekte...okrem toho, že populaciu na Titane by musel vytvoriť za pomoci zoofilie a nevyhnuteľne aj hromadných incestov sme sa nedostali inde ako k failu. Za zaradenie do žánru scifi môže film ďakovať len inteligentným domom v ktorých žili hlavné a vedľajšie postavy. Ale najviac ma sklamalo, že vo filme o interplanetárnom cestovaní sme ani len nevideli raketu či nejaký vesmírny dopravný prostriedok v akcii. ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Do prdele, sme na Titáne! S jimom carreym si podávam ruku. Odvedľa niekto kričí, že prečo okopírovali výzor "stvoriteľa" z Votrelca. Odpovedám, lebo Netflix sa ešte nevyvinul a nápady nie sú. Doktor nevie či letíme či nie, hra na boha pokračuje extrémne nudným tempom a aj tie súboje s vojakmi sú žalostné. Nevedno či sa báť treba alebo čo. Je to našťastie prízemné efekty ujdú, no len tam ja nič necítim. Z toho filmu nič nevyžaruje. Chýbajú emócie a osudovosť. A teraz ako svet je v zániku alebo pozeráme modrú oblohu a deti bezstarostne behajú ?. Myslím že koncept sa rozsypal a aj taký Armaggedon pri svojej infantilnosti dokázal vyroniť slzu za Zemou. Niet čo jesť, ale bilióny na výskum idú. To stačí. Nepretláča sa na povrch vrúcnosť a živelnosť, príjemná réžia a dobré interiéri a exteriéry sú vonkoncom nedostačujúce pre celkový pocit. (videné 07.06.2018, BDrip) ()

Galerie (46)

Zajímavosti (2)

  • Natáčania filmu sa zúčastnilo aj 100 vojakov španielskej armády. Ide tak o prvý medzinárodný film, ktorý spolupracoval so španielskou armádou. (Astonko)
  • Natáčalo sa na Kanárskych ostrovoch. (Astonko)

Reklama

Reklama