Reklama

Reklama

Robin Hood

  • USA Robin Hood (více)
Trailer 6

Obsahy(1)

Robin (Taron Egerton), válkou zocelený bojovník, se vrací z křižáckých výprav, aby společně s svým maurským přítelem Malým Johnem (Jamie Foxx) povstal proti zkorumpované anglické vládě v moderní vzrušující akční podívané plné zběsilých bojů, epické válečné choreografie i nadčasové romantiky. (Vertical Entertainment)

Videa (9)

Trailer 6

Recenze (393)

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je prvotřídní prů*er. Tenhle film se prostě snaží být tak zatraceně cool, moderní a zároveň tak trochu temný a relevantní až se mu v rámci dvou hodin povede diváka nas*at a dopálit doběla. Hovadiny které tůvrci odkoukali od jiných moderních filmů (nepřemýšlejíc přitom o tom, že točí film z pseudohistorie a tak to co funguje pro filmy ala Černý jestřáb sestřelen tady bude samo o sobě vypadat prostě debilně. Jenže on ani ten příběh nestojí za starou belu (byť stokrát omýlaná legenda, nějak se scenáristům povedlo z tohoto udělat nudnou slátaninu). A to ani nezačínám s tím nechutně laciným soundtrackem a digitálními triky za které by se nemusel v některých momentech stydět ani film Lovci dinosaurů. Nový Robin Hood je prostě kolosální průšvih, který snad nenabízí jedinou pozitivní věc, díky které by se daly ty dvě hodiny ve společnosti filmu alespoň nějak obhájit. A když si vzpomenu jak původně velkolepé plány s touhle značkou producenti měli... ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Lidi co jako blbnete, tenhle film, musíte brát trochu s nadhledem, byť to zase nijak šíleně ulítlé sci-fi, jak někteří tvrdí. Ty lehké, ale opravdu lehké, náznaky steampunku, sou skoro nepatrné a nejsou ani moc vidět, takže tady nejsou žádné, moderní věci, které by neseděli, do té doby. Navíc film má áčkové herce, kteří hrají výborně a nijak nepřehrávají, či nepůsobí že by tu postavu hráli, že ji musí hrát, dávají do nich emoce a to je podle mně super. Navíc Taron Egerton, tady umí fakt skvělý nasraný ksicht, to sem mu to normálně i věřil. Ben Mendelsohn, je výborný záporák, který má fajn vzpomínky, na dětství a věrně slouží Impériu..........pardon církvi, chtěl sem napsat církvi, no opravdu. Akce je taky povedená a pěkně přehledná, sice nic u čeho bych skákal, tři metry do vzduchu, ale je to solidně natočená akce, nejvíc se mi líbila honička v dolech, ta byla ve všech ohledech perfektní. A jo, je tady místy vidět, ten Batman styl, ale ano abych byl korektní, tak je to spíš ten Arrow styl, ale je to cool, né že ne. A jelikož neni ve filmu, ani jeden Asiat, tak bohužel nemohu dát plný počet, takže silné čtyři hvězdičky musí stačit. ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Další filmová adaptace legendárního rebela, která je nejen úplně zbytečná, ale neskutečně špatná. Nevadí mi moderní reinkarnace skoro zapomenutých postav a nedávný Král Artuš dokázal, že i taková látka může být zajímavá i v dnešní době. Zde ale nefunguje vůbec nic od herců, přes akci až po topornou režii. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Nechápu, jak mnozí tak moc kopali do deset let staré verze Ridleyho Scotta. Ano, bylo cítit, že se místy drasticky zasahovalo do scénáře a přišlo několik hlušších míst, ovšem pořád to byl jiný level než tahle obsahově tupá záležitost. Příběh o hrdinném lučištníkovi každý velmi dobře zná, úplně tedy nemám problém s tím, že se tvůrci odhodlali zbořit určitá zažitá schémata, ovšem tenhle digitální mišmaš, který nám předhodili, mě místy ničil. Vlastně se zmatkuje hned od začátku. Půjčujeme (krademe) nápady z jiných lepších kusů, ale koule do nich nedáme. Akce je utopená v CGI, herci poskakují jak zfetovaní jeleni, šípy efektně zasáhnou cíl, i kdyby střelec naráz zvracel i měl průjem, a všechny ty finty a vychytávky se jen snaží tvářit jako finty a vychytávky. ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Robin Hood, v ktorom nič nevyzerá ako stredovek. Je to až masakrálne trápne, ale ulice, oblečenie, papier, nábytok, všetko vyzerá tak súčasne, hoci sa snaží vyzerať akože staro. Nič proti Egertonovi, ale Kingsman je komediálny žáner a on ho svojím herectvom preniesol aj do tejto pomerne vážnej historickej povesti. Šípmi sa tu vyslovene strieľa ako z kaťuše. Ako kto sa chce zasmiať, plne odporúčam, to amatérstvo bije do očí. ()

Galerie (84)

Zajímavosti (9)

  • Natáčení probíhalo od 20. února 2017 do 20. května 2017 v Dubrovníku (Chorvatsko), Ture a Budapěšti (Maďarsko). (ČSFD)
  • Taron Egerton se učil efektní a rychlé střelbě z luku u dánského umělce a lukostřelce Larse Andersena, který drží světový rekord v rychlostní střelbě. Jeho rekord je vystřelených 10 šípů za 4,9 sekundy i 3 šípy za 0,6 sekund. (Prochy38)

Související novinky

20 největších propadáků poslední dekády

20 největších propadáků poslední dekády

15.12.2019

S blížícím se koncem roku se pochopitelně pojí vznik různých žebříčků, rok 2019 je ale specifický ještě v tom, že spolu s ním zároveň končí i celá dekáda, a to ohlížení proto bude místy větší.… (více)

Nejhorší filmy roky vyhlášeny

Nejhorší filmy roky vyhlášeny

23.02.2019

Zlaté maliny (v angličtině zkráceně Razzies) jsou ocenění za nejhorší filmy roku, které jsou každoročně „slavnostně“ udíleny den před Oscarovým ceremoniálem. Letošek pak nebyl výjimkou a byť nás ty… (více)

Raubíř Ralf zdolal kina

Raubíř Ralf zdolal kina

26.11.2018

Pokračování Raubíře Ralfa Ralph Breaks the Internet vstoupí do tuzemských kin bohužel až v lednu, v zámoří ale mezitím sympatická disneyovka otevřela za úctyhodných 84,6 milionů dolarů v rámci pěti… (více)

Reklama

Reklama