Reklama

Reklama

Sekuriťák

všechny plakáty
Trailer 1

VOD (1)

Bývalý speciální agent a válečný veterán Eddie Deacon se v současnosti musí spokojit s prací sekuriťáka v obchodním domě. Už první noc ale nudnou službu přetrhne rozrušená 11letá dívka pronásledovaná ostřílenými gangstery, proti kterým má vypovídat u soudu. V budově se rozpoutá boj na život a na smrt... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (77)

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

Smrtonosná past v obchoďáku. Jenom... podstatně horší, no. Přitom zase tolik nechybělo. Když si po úvodním chaosu na dálnici Desrochers vzpomněl, že existuje něco jako geometrie akčních scén, začaly stát přestřelky za to. Má to tempo, je to dramatické, ale postavy občas dostanou mrtvici a pak začnou otvírat dveře, za kterými čeká sniper a podobně. Nemluvě o tom, že co jim občas leze z pusy (především tedy Jemie, jež je vůbec nejslabším článkem filmu), je jak z generátoru patetických hlášek. Popravdě mi přijde, že Banderas, Kingley a McIntyre si svoje repliky sami upravili, protože na rozdíl od ostatních mluví jako lidé, jsou sympatičtí a odvádějí fakt dobrou práci. A někteří z nich mají i příběhový arch. Trochu divné, že tady spíš ochranka kydlí profesionální zabijáky něž naopak (vážně to nemohli být všechno mazáci jako Eddie?), ale to je asi to poslední, co by vám mělo vadit. Spíš je škoda, jak vážně se to bere, protože Banderas opakovaně vykostí několikanásobnou přesilu a jezdí po krámu na motorce, je tady holohlavý maník s cepínem, co leze po stěnách, členové ochranky vyrábějí improvizované bomby a střílejí z luku – mít to pod rukama Joe Lynch nebo James Gunn, byla by to jiná sranda. A možná by tam i vedlejší postavy měly nějaký payoff. Takhle je to jenom spotřební béčko. Solidní, zábavné, ale nijak vynalézavé, bez zajímavého gimmicku nebo nekonvenčních nápadů; zkrátka takové, co už nikdy nebudete potřebovat vidět znovu. ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Akčné béčko, ktoré sa na nič nehraje a dá divákovi presne to, čo chce vidieť - akciu. Krátky úvod v ktorom zúfalý Antonio hľadá prácu, hoc aj umývanie záchodov, aby nakoniec dostal ochranku v obchoďaku, potom rýchly strih a predstavenie (poriadne hnusného) dievčatka a hrdlorezov, ktorí sa behom 2 minút vysporiadali s celým konvojom FBI. Potom nasleduje osudové stretnutie - dievčatko zaklope na dvere a Banderas sa jej ujme. A samozrejme, tím, ktorý ľavou zadnou odrovnal profesionálov má existencionálne problémy v boji so 4 trkvasmi a jedným ex mariňákom, ktorí nie sú ani vyzbrojení. Logika adios a začína akcia, v ktorej skupinka nájomných zabijakov nie je schopná z 10 metrov trafiť svoj cieľ a zmocniť sa dievčatka. Ale aj tak je to lepšie ako napr taký Acts of Vengeance, ktorý bol zabalený do pseudo filozofických úvah. Slabší priemer, ale ako akčná jednohubka celkom ľahko stráviteľné. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

A tohle bylo zase co? Scénář hloupější než klon posledního agenta X a režie příšernější než poslední Die Hard. Antonio se sice ve svém požehnaném věku snaží aby zase vypadal jako akční hrdina, ale nevím co je smutnější, jeho pivas, rýhy na xichtě že byste na ňom mohli hlodat Mariánský přikop nebo jeho účast ve stupidním dvd céčku, kde se parta komparzistů v maskáčích snaží zabít ošklivou holčičku které byste nejraději vpálili kulku do xichtu sami už jen za ten její Downí výraz. Přitom se jí Antonio snaží kočírovat přes růžovou vysílačku, má u toho príma kolegy co před tejdnem prodělali první ranní poluci a vymáčkli tisícího beďáka, taky se ho snaží ukecat xsmrti zlý Gándhí a občas ho pohoní v papundeklových kulisách Ordinace v Růžový zahradě pokérovaný prodavač z Asijské tržnice v hustokrutopřísným koženým sáčku a to vše je dokonale ukočírované režisérem TV reklam na ovesné vločky a celé je to s nádechem PG ratingu. Van Damme se Seagalem můžou bejt úplně v klidu, Antonio se mocinky moc snaží kleknout a čuchnout ke kaďáku déček Nikolase Kejdže. Neskutečná snůška hoven. 20%. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tonda Bandaska a parta securiťáckých jelit z Tesca vs. Ben Kingsley a banda ultrasuper zabijáků, co by netrefili slona i kdyby mu stáli na chobotu. Hrozná hlína. Tonda si občas vzpomněl na desperádská léta, což tomu všemu dodávalo na bizarnosti a aby toho nebylo málo, začal vyrábět z propriet zdejší sámošky bomby. Ale i když to je narvaný až po střechu všema béčkovejma hovadinama, na jaký si člověk vzpomene, má to docela švih, pořád tu něco bouchá, střílí se o sto šest a kluci a holky se tu legračně mydlej. Bůh mi pomáhej, ale já se u toho bavil. 60% ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Béčko jak vyšitý. Antonio Banderas tu je v roli tajuplného sekuriťáka, který toho moc nenakecá, ale zato zase poměrně obstojně koná. Natočené je to přesně tak, jako když si představíte lepší Segalovku. Zamotaná kamera, akce, kde nevíte, kdo je kdo, ale pořád Vás to tak nějak neuráží. Někdo podobné filmy třeba i občas vyhledává. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama