Reklama

Reklama

Tvoje tvář má známý hlas

(pořad)
Hudební / Soutěžní / Reality-TV
Česko, 2016, 120 min

Kamera:

Martin Hes

Účinkují:

Ondřej Sokol (moderátor), Vladimír Polívka (moderátor), Jakub Kohák, Janek Ledecký, Jitka Čvančarová, Ivana Chýlková, Adam Mišík, Petr Vondráček (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Začíná nová velkolepá show! Osm známých osobností se za pomoci týmu maskérů, kostymérů a choreografů změní na ikony hudební scény a zazpívají jejich nejslavnější hity. (TV Nova)

Recenze (442)

Hennes 

všechny recenze uživatele

Jako pořad nic zajímavého. Sebrat pár hotových umělců co umí zpívat, zas není takový problém. Tím nesnižuji jejich umění a schopnost interpretovat jiného umělce, ale hlubší smysl tohoto pořadu mi uniká. Celý večer se mezi sebou jakoby soutěží a pak Nova velkoryse věnuje šek na pár tisíc potřebným lidem a kdoví jestli to někdy dostanou. To jim můžou dát ty prachy co stojí ten pořad a bude to lepší. Ale neodpustím si ty 2 hvězdy jako ocenění maskérům. Jejich práce je špičková. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Tak už to vďaka TV Nova dorazilo i do Českej republiky. Na Slovensku sa licencovaná verzia tejto trapnej, dekadentnej televíznej show vysiela pod názvom "Tvoja tvár znie povedome". V českej mutácii sa to volá "Tvoje tvář má známy hlas". Tak či tak je to niečo otrasné. Ženské sa prezliekajú za chlapov. Muži vystupujú ako transvestiti. Spievajú staré rádiové hity a popri tom ich trapné výkony hodnotí a komentuje porota darmožráčov. Vidím, že i v českej verzii sa objavili poriadne odpudivé individuá. Mnoho z nich vôbec nepoznám, ale je mi jasné, že je to podobná zmeska debilov, pseudo celebrít a mediálnych skrachovancov ako u nás. Rovnaký odpad! ()

Reklama

GilEstel

všechny recenze uživatele

Nemohu tento pořad hodnotit jako celek, protože jsem neviděl jediný celý díl. Představa, že musím poslouchat ty kecy moderátora a křečovité vtipy poroty, mě naplňuje sklíčeností a rozpaky. Pouštěl jsem si jen samotná vystoupení z youtube. Nejlepší byl jednoznačně Kraus. I vystoupení některých dalších stála za vidění. Bohužel o zpěvu to není. Tenhle pořad má být chytlavou show do prime-time pro celou rodinu. Spotřební zboží pofidérní kvality. Raději se vyhnout obloukem.___P.S. Mám silné podezření, že výběr písní není zcela náhodný. Až na drobné výjimky se vesměs stává, že "losované" skladby velmi sedí jednotlivým zpěvákům. Zároveň je zpěv buď částečně nebo zcela podpořen playbackem. Není biologicky možné předvádět tanečně dechově náročné číslo a při tom zpívat čisté rovné tóny bez chyby. Chápu, že to není soutěž, ve které by o něco šlo. Je to jen show. Ale blbce by z nás dělat nemuseli. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Ta nejlepší travesti show, co jsem doteď viděl (já jsem teda ještě žádnou jinou travesti show neviděl, ale to je teď vedlejší :-). Hodnotím jen podle videí na YT, úplnej díl v jednom celku bych asi nedal, ale fakt že smekám před účinkujícíma, ono naučit se tohle za tejden, tak to teda klobóček. Z toho, co jsem zatím viděl, nejlepší asi Hana Holišová jako Beyonce (i když Jackson taky dobrej) nebo ta tamta herečka jako Kristýna Aguilera. No a Rychlej od Honzy Nedvědů totálně k nerozeznání. Přesto, co jsem tady napsal, musím dodat, že... že je to vlastně stejně hrozně blbý :-) Ale jelikož se tu, koukám, odpaduje už z principu, tak tomu ty tři hvězdy jebnu, jedna je spešl pro Kohýňa :-) ()

pakobylka

všechny recenze uživatele

Nějak mi uniká smysl toho všeho ... pokud ovšem neberu v potaz okřídlené úsloví "CHLÉB A HRY", které představuje osvědčený způsob získávání přízně prostého lidu. Jen pro úplnost: Býval hojně využívaný císaři, neboť se váže k období úpadku říše Římské. Nesleduju = nehodnotím ... bohužel i krátké ukázky spustily na mém vědomí víceméně nezávislý proces, jehož výsledkem je VELICE silná averze k show, o jejíž uměleckých i jiných kvalitách mám jisté pochybnosti. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (17)

  • Vzhledem k tomu, že se díly předtáčejí a nevysílají se živě, došlo v pátém týdnu soutěže k nepříjemné shodě okolností. Zpěvák a herec Adam Mišík imitoval legendárního amerického zpěváka Prince, který však byl v době vysílání čerstvě po smrti. Za odvysílání dílu sklidila TV Nova kritiku. (Revivup)
  • Vítěz pořadu dostane šek na 50 000 Kč, které musí darovat na dobročinné účely. (ČSFD)
  • V 7. sérii došlo k výměně moderátora. Místo Ondřeje Sokola moderoval herec Vladimír Polívka. Jelikož byl ale Polívka v karanténě kvůli onemocnění COVID-19, tak za něj musel 3krát zaskočit Ondřej Sokol. (SONY_)

Reklama

Reklama