Reklama

Reklama

Lovci myšlenek

  • USA Mindhunters (více)
Trailer

Hrdinové tohoto filmu jsou členové FBI, kteří mají za úkol stát se odborníky na sériové vrahy, tzn. přijít na motiv, pochopit jejich myšlení a na tomto základě, vraha chytit a usvědčit. Tým sedmi mladých lidí je proto poslán na opuštěný ostrov, kde mají pod dozorem arogantního a sobeckého profesionála podstoupit závěrečný test. Jejich úkolem je vyřešit fiktivní případ sériového vraha. Horor nastává v okamžiku, kdy se na scéně objevuje vrah opravdový a postupně likviduje členy skupiny. Na každého z nich používá jiný druh děsivé pasti. Jak přibývá mrtvých a zároveň i stop, začíná být jasné, že vrahem je někdo z týmu a ne neznámá osoba. Podaří se dosud žijícím přátelům včas odhalit, kdo z nich má na svědomí mrtvé kamarády? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (291)

Jordan 

všechny recenze uživatele

dosť mizerný a nezvládnutý (ako po scenáristickej, tak po režijnej stránke) film na americký spôsob 10 malých černoškov od Agathy Christie, takéto nelogickosti a totálne čierne diery ma dokážu najmä vo filme, ktorý sa tvári alebo sa snaží tváriť na nejakú prekvapivú prepracovanú psychologickú kriminálku, pekne nasrať. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Lovcov myšlienok som videl tesne po Útoku z hlbín, takže som už bol správne Harlinovsky naladený. Triler je to dobrý, ale na to, aby ste dokázali upútať v tomto populárnom žánri, kde už divák videl všetko a je pripravený na akýkoľvek šokujúci zvrat, vám nestačí ani takéto cool obsadenie, ak nemáte nejaké skryté eso v rukáve, po ktorom divákovi spadne sánka. Lovcom toto tiež chýba, ale na sobotný neskorý večer je to fajn. ()

Reklama

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Hodně si to dávám do souvislosti Pustinou, která je něco podobného. Jenže tohle mi přijde o něco hůře zpracované. Scénář je celkem zprasený, ale tak to bych ještě nechal, jenže mně neseděli ani ti herci. Kilmer se tam skoro neukázal, LL Cool J zahrál lépe třeba v Útok z hlubin, holky Velasquez a Morris by se měli spíše chlubit Mumiema a Odloženými případy, ale že nezaujme ani Lee Miller z Trainspottingu jsem nečekal. Takže jediný, s kým jsem sympatizoval a přál jsem mu aby přežil byl Eion Bailey. Pasti, pasti, pastičky skvělé vymyšlené, ale občasné chování jedinců až udivovalo. Vraha odhalit přece jen nebylo tak lehké(aspoň pro mě). Nakonec to dopadlo tak, jak jsem vůbec nepředpokládal. Celkem dobrý film, ale já si radši pustím zmiňovanou Pustinu. 65% ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Renny Harlin kdysi natočil Cliffhangera a hlavně druhou Smrtonosnou past, nicméně jen ze slávy se žít nedá. V roce 2004 se blýsknul světlejším okamžiktem a Lovci myšlenek si dokáží s vypětím všech sil udržet divákovu pozornost až do konce, přestože se postavy na plátně začnou chovat více než "podivně" s blížícím se šokujícím odhalením. Z herecké sestavy nepotěší Val ani Christian, protože ti padnou mezi prvními. 50% ()

TheDon 

všechny recenze uživatele

Obsazení docela hvězdný, Slater, Kilmer a můj oblíbenej LL Cool J. Jako thriller to fungovalo velice málo, ale jako podařená kriminálka docela solidně. Dobrá zápletka, dobrej casting, velice zajímavý smrti (kupodivu i nějakej ten gore) a takovej zlehka předvídatelnej konec. Na to že je to deset let starej film, tak některý dnešní rádoby thrillery si k tomu ani nečuchnou. Slabší čtyři. ()

Galerie (73)

Zajímavosti (6)

  • Ve scéně, kdy Sára (Kathryn Morris) a všichni ostatní usínají po kávě, Sára (Kathryn Morris) padá na zem a drží v ruce zbraň. Hned v dalším záběru jí však v ruce nemá. V záběru z výšky ji poté opět drží v ruce. (Ole92)
  • Clifton Collins Jr. má svou zbraň Glock, když zjistí, že nemá náboje, vezme si v márnici zásobník od mrtvého kolegy, pak se plazí k výtahu, ale najednou má v ruce Berettu a ve scéně, kdy sedí ve výtahu se střídají záběry na jeho zbraň z profilu, kdy je vidět Glock a na celou postavu zepředu a to je zase v jeho ruce Beretta. (JohnSmith)

Reklama

Reklama