Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Proslulý archeolog Robert Burns (STEVEN SEAGAL) najde ve starověkých ruinách východní Číny vzácné artefakty. Měly by být zrestaurovány, ale čínská mafie Tong má vlastní plány. Burns zjistí, že mafie využívá cenné památky jako schránky k pašování drog do zámoří. Od té chvíle si nemůže být jistý životem. Je falešně obviněn ze smrti svého asistenta a uvězněn. Po propuštění je zapojen do vládního plánu na likvidaci mafie a stává se návnadou v nastražené pasti... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (183)

Spooner odpad!

všechny recenze uživatele

Po dlouhý době jsem se kouknul na nějakýho toho novějšího Seagala a opravdu jsem nestačil zírat. Zápletka je něco šílenýho, režisér je asi nějakej nevlastní Bollův brácha (jestli natočí Uwe něco se Seagalem, tak to teprve uvidíme to pravý dno) a choreografie akčních scén je kapitola sama pro sebe. Seagal někam přijde, naběhne na něj nějakej číňan, Seagal do něj strčí a chlápek odlítne na druhou stranu místnosti a už se nezvedne. To je tak většinou všechno,protože Seagal se kvůli pupku už ani neotočí a ten kabát taky dělá svý. Prostě hroznej shit, i když místy docela zábavnej. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Seagal nikdy nemá dost a tak kouzlí i v tomto na jeho tehdejší období vcelku koukatelném filmu, kde si zahraje hodně vážnou a mystickou postavu v docela zajímavém archeologicky laděném filmu, který se nakonec zvrtne do čisté vybíječky, které Steven ale šéfuje vcelku zdarně, jen je to hrozná nuda a skoro nic se během filmu neděje. Právě tady je vidět jak přibral a tak je naprosto k ničemu sledovat akční scény s ním, protože pomalejší už těžko najdu. Každopádně horší filmy jsou a asi i budou. Zabiják je prostě pro Stevena průměr. Možná trošku horší, ale příběh na první pohled zas tak hrozně nevypadá. ()

Reklama

humanbeing odpad!

všechny recenze uživatele

Co mohlo teoreticky fungovat v osmdesátých letech, dnes už jen stěží někdo přijme za filmovou zábavu. Tahle "Seagalovka" měla prachbídný scénář a neuvěřitelně nezáživné zpracování - včetně velmi rutinně provedeného finálního souboje. O čem to bylo? Seagal cestuje po celém světě, aby našel místnost s největšími zločineckými bossy světového podsvětí. Čím víc se místnosti přibližuje, tím víc z ní ubývá číňanů. Na konci se ukáže, že není jen mistr bojových umění, když se mu podaří vyřešit jednu čínsky psanou hádanku. ()

PROROK14 

všechny recenze uživatele

5 hviezd tomu nemôžem dať bo nemožem !......5 hviezd som dal Statočnému srdcu a ak by som dal tomuto filmu 5 tak by som srdce hlboko urazil. 4 hviezdy som dal filmom ktoré su o dosť lepšie ako toto.........tomu dávam 3.......Mám rád Seagala a jeho filmy a toto mi nepripadalo až také hrozné ako napríklad Sila úderu čo sa vôbec nedalo pozerať. Je to tupá strieľačka ale taký film pri ktorom nemusím rozmýšľať a len sa bezstarostne dívam si raz za uhorský rok pustím. Takže 55% ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Spojení Seagal - archeolog zní podivně a já osobně si ho v této souvislosti dokážu představit jen jako tu kouli, co se valí na Indyho v úvodu Dobyvatelů ztracené archy, ale pozor! Samozřejmě jsou to jen mimikry a on je ve skutečnosti pomstychtivý, nelítostný zabiják, co se rozhodl poslat Čínu v žebříčku nejlidnatějších zemí světa o pár míst níž. Samotný film je jeden velký omyl, který nejspíš začal tím, že hlavnímu představiteli zavolal jeho agent s nabídkou role, v které bude potírat triády a jelikož Steven rozuměl "pojídat rolády", na nabídku bezděčně kývnul.. A víte co? Já v tomto vánočním čase stolů prohýbajících se pod tíhou cukroví a uzenin nacházím pro kondici "univerzitního profesora archeologie z Yale" pochopení a dávám mu dvě betlémské hvězdy - snad si za ně zaplatí čistírnu pro svůj obnošený kožený kabát.. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Sofii v Bulharsku. (rafix)

Reklama

Reklama