Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jarek Ostravski je horník jako každý jiný. Když ale v dole bouchne jedna ze štol a on zachrání spoustu svých kamarádů ze závalu, stane se hrdinou a rázem se mu jeho život obrátí naruby. Vedením firmy je povýšen z dolu do kanceláře, aby se staral o horníky, dostane se do zorného úhlu médií, rodiny, přátel, ale především se znásobí jeho kredit u žen. Kdo by ale mohl tušit, jak to celé je vlastně doopravdy... Nová česká filmová komedie, navazují na nejlepší tituly z této oblasti naší filmové tvorby „Ostravak Ostravski", byla volně vytvořena dle námětu legendárního blogera a jeho sedmi knižních bestsellerů s názvem Deniky Ostravaka. (Bohemia MP)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (211)

Ozzy2 odpad!

všechny recenze uživatele

Strašný, myslel jsem, že nic horšího, než Kameńák neexistuje.Nevtipné, odporná mluva, dementní dialogy.To nešlo dokoukat.Livingdead, asi synek z prominentní rodinky...nelži tady, zmrde.A vy, polopolský i čistě polský zmrdi, co si berete do svých smradlavých tlam pražáky, nezáviďte.Vy za to nemůžete, že jste jen burani, co neumí pořádně mluvit a vaše město je hnus, který dělá naši vlasti jen ostudu. ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Před obrazovku jsme usedali s očekáváním nenáročné komedie. Leč tam probíhal jakýsi produkt, který i přes maximální pitvoření všech postav nedokázal připoutat souvislejší pozornost. Zodpovědnost nese i mizerný zvuk, kdy není nikomu téměř vůbec rozumět, a statická kamera bez atmosféry, jak ji známe spíše z nekonečných seriálů. Jen občas vyleze nějaká hláška. ()

Reklama

Copcorn 

všechny recenze uživatele

Podprůměrná komedie, která vznikla jako první celovečerní film Davida Kočára. Ten se hodně opíral o ostravské nářečí a nejspíš sázel na to, že samo o sobě zaručí úspšch. Bohužel zrovna tohle není můj styl humoru. Z nadějného námětu ( ze kterého se dalo vytěžit mnohem více) se stala hodina a půl nudy s občasným pousmáním nad pár povedenými vtipy. Film začíná být zajímavý až v druhé polovině a ta bohužel nemůže zachránit pomalý rozjezd a trapné vtípky poloviny první. Jako debut dobré, ale jako řadový film nic moc. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NAPÍŠU TO KAPITÁLKAMI, ABY TO NEŠLO TAK LEHCE PŘEHLÉDNOUT: NA TOMTO FILMU JE PÁCHÁNA TA NEJVĚTŠÍ KŘIVDA, SE KTEROU JSEM SE ZATÍM NA ČSFD SETKAL!!!!!!!! 38%???????? ČEKAL JSEM NĚJAKOU STRAŠNOU KŘEČ, ALE TOHLE BYL FAKT POHODOVÝ, PŘÍJEMNÝ, VTIPNÝ FILM. LIDI, CO JE TO S VÁMA? CHYBA JE NA VAŠÍ STRANĚ PŘIJÍMAČE. :( PANE KOČÁRE, U MĚ VÁŽNĚ DOBRÝ! KECÁM- HODNĚ DOBRÝ! P.S.: I PRODUCT PLACEMENT S VTIPEM - TO DOKÁŽU TAKY OCENIT, PRACHY JSOU HOLT POTŘEBA. P.S.2: Jsem z Brna a dnes bych chtěl být z Ostravy. P.S.3: Všem tvůrcům: za tenhle film se nikdo z vás stydět nemusí. Za tím si stojím. Jedna pecka navíc za tu křivdu. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Za co, kura, za co?! Těch 40 minut života už mi nikdo nevrátí. Já mám omluvu, proč jsem se tak dlouho nechávala omývat vlnami trapnosti: v krku se mi usídlil nějaký bordel a byla jsem z toho kašle natolik vyčerpaná, že se mi nechtělo slézt z gauče a vyšplhat se po schodech do ložnice. Možná jsem se měla překonat a najít si nějakou záživnější a inteligentnější podívanou, tak třeba čučet do kočičího záchůdku, k tomu by mi stačilo překonat pouhých 5 metrů horizontálně. Jakou omluvu mají tvůrci této smrduté hromádky rádoby vtipných scének? Chichiííchiííí, ti Ostravááááci jsou takovíííí buraníííí, heleéé vííííď. Ne, nezasmála jsem se, dokonce ani neusmála, akorát mě to nasralo. Ne proto, že si to utahuje z mého kraje, z mého rodného města, ale že si to z něj utahuje debilně, s dementním žargonem, co hercům nešel přes pysky a s "humorem", který vzhlíží odněkud z hlubin sračkami zatopeného dolu i na komedie Zdeňka Trošky. Hvězdičku za známé lokality a za nepatrnou možnost zlepšení v druhé půlce filmu (kdy jsem se konečně kopla do prdele a šla uklidit kočce hajzlík). ()

Galerie (18)

Zajímavosti (9)

  • Když volá Bohuš (Vladimír Polák) Jarkovi (Igor Chmela) po návratu z Prahy, říká, že je poledne, přitom na budíku bylo 8:35. Při dalším hovoru synovce a záběru na budík je na něm 11:40. (MrAldridge)
  • Baňa Václava Havla bol iba fiktívny názov, v skutočnosti sa natáčalo v areáli niekdajšej čiernouhoľnej bane Žofie v Orlové-Porubě, ktorý je známy tiež ako Fučík 5, a taktiež v uhoľnej bani pri Litvínove. (Raccoon.city)
  • Zámer zadaptovať Ostravakovy blogové príspevky oznámila produkčná spoločnosť Three Brothers už v roku 2014, samotné nakrúcanie začalo kvôli zháňaniu financií a zdravotným problémom producenta Viktora Krištofa ktorý pol roka ležal po úraze so zlomenou chrbticou až v roku 2016. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama