Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jonathan Ecks (Antonio Banderas) je bývalý špičkový agent, který opustil řady FBI, když jeho manželka zahynula při explozi. Od té doby pustne a jeho život ztrácí smysl. Od bývalého šéfa Julia Martina se však jednoho dne dozví, že jeho žena není mrtvá: má novou identitu a žije ve Vancouveru jako manželka bohatého a vlivného Roberta Ganta. Ten vyvinul miniaturní zařízení, které se dá oběti vpravit do těla, aby ji v potřebném okamžiku zlikvidovalo. Ecks se vrací do akce. Jeho úkol je jasný: zlikvidovat Ganta a zjistit, co se stalo s jeho manželstvím. Na to se však musí spojit s agentkou s přezdívkou Sever (Lucy Liu) z DIA (Department Intelligence Agency), která byla dlouhá léta jeho nenáviděnou protivnicí a konkurentkou. Také Sever patří ve svém oboru ke špičce. A také ona v srdci skrývá bolestné trauma: kdysi přišla o dítě. Dávní nepřátelé na život a na smrt se bok po boku vydávají do vražedně nebezpečné akce, aby našli svou minulost. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (168)

dezert 

všechny recenze uživatele

Takže co tu máme? 70 mega na smysl nedávající film v hlavní roli se špatně obsazeným Banderasem a Lucy Liu, která za celý film řekne asi tak 20 slov. Tam ale všechen minimalismus končí, protože zbytek filmu tvoří maximální střelba, maximální výbuchy a maximální demence. Tělo na tělo je složeno z cool jednotlivostí. A těmi jednotlivostmi myslím "jednotlivé záběry." Ty jsou totiž z velké většiny koncipovány tak, aby byly samostatně co nejvíc cool, což doopravdy jsou a v trailerech nebo na fotkách by vynikly -  vrcholem je záběr na snipera, letícího ze střechy. Akorát že jeden cool záběr obvykle nesedí dohromady s druhým cool záběrem a ten nesedí se třetím cool záběrem. Výsledkem jsou podivně nerytmické akční scény, kterých je film plný. Do toho si připočtěte strašlivou hudbu Dona Davise, která má odér "dva roky potom, co to bylo cool" a voilá, jeden z nejhůř hodnocených filmů 21. století je na světě. Stejně si to ale vždycky rád šlehnu znovu, právě pro ty cool jednotlivosti. ()

Barak 

všechny recenze uživatele

Co mám začít kritizovat jako první? Tak začnem třeba u hereckých výkonů - ehm, dyť tam nikdo nehrál, tak co chci rozebírat? Banderas neví co hrát a Liu za celou dobu nepohne žádným svalem na tváří - kromě toho, když mluví. Celý film je prošpikován buď nějakou strašně chytrou kecačkou, či akcí, která probíhá tak, že Lucy Liu se postaví doprostřed celé té vřavy a začne všechny kosit a přitom, světe div se, nemá ani jedno škrábnutí.. a furt se tváří stejně drsně jako by se nechumelilo. Akce - zbytečně moc zpomalovaček, docela nepřehledná, strašně moc výbuchů a střelby. Dialogy - asi takhle ":D". Přesto jak je to blbé, tak je to navíc ještě zbytečně komplikované - v závěru jsem neměl nejmenší potuchy o tom, kdo je na čí straně a jak se to celé mohlo vyvinout tak debilním směrem. Deset minut před koncem jsem si říkal "prosím, ať už to skončí". Tak proč teda tak "vysoko" hodnotím? Asi za tu akci, jinak to stojí za prd.. a možná že ani za ten ne.... 3/10 ()

Reklama

Lima odpad!

všechny recenze uživatele

Příznivci špatných filmů, tohle musíte vidět!!! Lucy Liu tu masakruje celé zástupy chlapů, před ní by si i Terminátor uchcal do gatí. Celý film se vznáší v jakémsi oparu neuvěřitelnosti, "scenářem" počínaje, zpracováním konče. Režisérovo jméno KAOS nemůže být náhodné. Pokud se rádi bavíte na účet tvůrců, je tohle jasná volba. Tady je hodnocení jasné - odpad! Nic jiného. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Jako sorry, ale to si někdo dělá prdel ne? Kdybych viděl jenom to herecké obsazení, vůbec bych nečekal takovou tragédii. To mohl vymyslet jedině hodně chorej mozek protože to, co je tam k vidění, je neuvěřitelné. Když Lucy Liu jen se samopalem kosí ukrytý snipery na střechách s absolutní přesností, máte pocit, že snad špatně vidíte. Vážně se divím, že do takové sračky Antonio a Lucy šli. ()

raelz 

všechny recenze uživatele

Příšernost všech příserností, jak jinak. Hvězdičku za Lucy Liu, nikoliv však za její herecký výkon (v podstatě ve filmu měla čtyři výrazy - nemám vás ráda, opravdu vás nemám ráda, jste mi lhostejní ale stejně vás zkopu, a pak také občasné něco, nazval bych to "nemám vás ráda s jemnou dávkou melancholie") ()

Galerie (21)

Zajímavosti (2)

  • Game Boy vytvořil dle filmu stejnojmennou hru, která se uvedení dočkala rok před premiérou snímku. Právě to mohlo způsobit, že hra se nakonec dočkala větší popularity než samotný film. (Terva)

Reklama

Reklama