Reklama

Reklama

Zákon přitažlivosti

  • Irsko Laws of Attraction (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Audrey Woods (Julianne Moore) a Daniel Rafferty (Pierce Brosnan) patří v newyorském právnickém světě mezi špičkové specialisty na rozvody. Jednoho dne stanou proti sobě: Daniel zastupuje rockovou hvězdu Thornea Jamisona, Audrey jeho nespokojenou manželku Serenu. Klienti proti sobě vedou otevřenou rozvodovou válku, v níž hraje důležitou roli i zámek v Irsku. Jejich právníci zachovávají profesionální dekorum maskující bouřlivou antipatii. Elegantní Audrey je chladně upjatá, neurotická a striktně se drží zákonů, Daniel je ironik a požitkář a kravatu může mít správně uvázanou jen omylem. Právník je ovšem brilantní. Co se stane, když se tihle dva profesionálové, kteří neumějí prohrávat, do sebe proti své vůli zamilují? A co udělají, když se jednoho rána probudí po divoké noci v nefalšovaném irském stylu a zjistí, že mají na rukou snubní prstýnky? (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (135)

Faye 

všechny recenze uživatele

Čím jsem starší, tím mám tenhle odpočinkový žánr raději ( v důchodu mě zřejmě čekají mexické telenovely). Navíc (a ze stejného důvodu) si tím víc užívám pokoukání na tak krásného chlapa, jako je Pierce Brosnan (černá rozhalená košile a chlupatá hruď wow). Zápletka je sice banální, oba „ zastupují lidi, kteří najednou objevili vášeň pro boj v nich dřímající o kterém nevěděli“ a i když, rozvodové právníky by v reálném životě málokdo podezříval z takových nerozvážností, jako je neuvážený sňatek. Tak stane se, někdy prostě nastanou situace, kdy „detaily jsou trochu rozmazané“. ()

Primavera 

všechny recenze uživatele

Smiešne, že sa v toľkých romantických komédiach vyspia dvaja ľudia zásadne pod vplyvom alkoholu a za triezva sa akože neznášajú, sú rivali, tvária sa, že sú si odporní ako politická opozícia v parlamente... A dej romantickej komédie sa vždy hrnie k svadbe, pretože svadbou zrejme romantika končí a komédia asi tiež. :-) P. Brosman bol zaujimavý, ale to sa o deji povedať nedalo... ()

Reklama

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Určitě nekoukám na romantické komedie často a rád, ale když jsem neměl na vývěr a dívat se musel, tak to nakonec nebylo tak hrozný. Docela mě i bavilo, jak vzorňačku tenhle Colombo pořád stíral a byl sexistickej... scénky s rockovýma hvězdama a finále bylo ale hodně slabý. Přesto tomu těch 60-65% dávám. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Takový průměr, čistých 60%. Námět taková klasika, zde už asi ani nejde vymyslet nic nového. Špičkování hlavních protagonistů je celkem fajn a nenudí, ale ani nijak zvlášť nebaví. Je to prostě takové příjemné a nenucené. Teda až na ten závěr, ten byl příliš přeslazený. Velkým plusem je ovšem herecká dvojice Brosnan - Moore. Na Julianne se opravdu krásně kouká, náramně ji to zde sluší. Pierce je starý štramák a tahle komediálnější role mu sedla. Takže tito dva dozajista film táhnou. Nebýt jich, asi by to nedopadlo ani takhle. Film, který rychle uteče a nenudí a na jedno kouknutí je fajn. Nic víc ale nelze čekat. Howgh! ()

Tyler 

všechny recenze uživatele

Škoda přeškoda promrhaného potenciálu. Právnické prostředí, puntičkářská elitářka a svobodomyslný pohodář versus láska. V hlavní roli Julianne Moore a Pierce Brosnan. Proč tohle nevyšlo?! Nevím, ale je to prostě tak. Možná je problém v tom, že scénář dotyčné dvojici ani tak nedovoluje hrát, jako jim spíš přikazuje jen vedle sebe být. I tak jsou některé momenty kouzelné, na triku je má ovšem především Pierce Brosnan. Julianne se v "Zákonu přitažlivosti" nenašla. A to přitom všichni, kdo jsme viděli "Evoluci", víme, že jí komedie není cizí. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (5)

  • Režisérem měl být původně Michael Caton-Jones, který ale na poslední chvíli odešel kvůli tvůrčím neshodám. (HappySmile)
  • V den, kdy měl film premiéru v Irsku otiskly jedny populární dublinské noviny celostránkový článek o tom, jak urážlivě film ukazuje Iry. (HappySmile)
  • Frances Fisher hraje ve filmu matku Julian Moore, přesto je ve skutečnosti jen o osm let starší. (HappySmile)

Reklama

Reklama