Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V zoufalé snaze utéci náhlé pandemii se Andy (Martin Freeman) a Kay (Susie Porter) schovávají na hausbótu s jejich jednoroční dcerkou Rosie. Stanou se ale oběťmi útoku, při kterém Kay zemře a Andy je infikován a zbývá mu jen 48 hodin, než se transformuje do jednoho z těch, kterým se tak dlouho snažili unikat. Andy se proto sám musí vydat na riskantní cestu k nalezení nového opatrovníka pro své dítě. (Eleazar)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (88)

Forsberg11 

všechny recenze uživatele

Až na skvelého Martina Freemana za veľa tento film nestojí. O nemŕtvych tu takmer vôbec nejde. Ich útoky sú len sporadické a málo desivé. Najväčšiu hrozbu snáď predstavoval ten austrálsky upotený vidlák Vic. Bohužiaľ len priemerná záležitosť, ktorá zapadne prachom rovnako ako množsvtvo iných novobobých zombie hororov. Aj kedˇ v tomto prípade sa o horore dá hovoriť len veľmi ťažko. 55 %!! ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Před nějakým časem jsem viděl originál, kraťas "Zásilka". Můj komentář zněl: "Dejte jim 100 milionů! Na tohle chci jít do kina!". Takže teď bych měl být teoreticky nadšený a rozplívat se nad tímto fantastickým filmem. Jenže ani náhodou. Jeidná zajímavá věc v Cargu je Martin Freeman. Ten něco přes hodinu umírá, chodí a hledá nějaký hodný lidi (a že jich není hodně). Prvních dejme tomu 30 minut to ještě jde. Snažíte se přistoupit na pravidla toho zničeného světa, jenže v momentě, kdy dojde k autonehodě, to jde šíleně z kopce. Sledujete hodinu trvající nudu, kde se vůbec nic neděje! Freeman jde, je mu blbě, někoho potká, pokecají, probudí se, jde dál. A tahle to funguje doslova a do písmene až do konce. Podívejte se na sedmi minutový originál, ušetříte si čas, pocítíte tu atmosféru a pak si pusťte něco jinýho. Cargo za to nestojí. ()

Reklama

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Ďalšia z nespočetných filmových variácií zombie apokalypsy, prinášajúca opäť iný a do istej miery originálny pohľad na to, ako by to vyzeralo, keby po zemi behali nemŕtvi. Tvorcovia príbeh situovali do vyprahlej austrálskej buše a hoci nie sú skúsenými filmármi, podarilo sa im rutinérsky navodiť bezútešnú, trudnú atmosféru, ktorá je v tomto subžánri kľúčová. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Jiný pohled na apocalyptický svět plný zombíků. Rodinná idylka na parníku na klidné řece se brzy změní v boj o přežití. Ke konci sice putování otce s děckem začíná už být trochu natahované a nudné, ale pořád všechny ty emoce a rozhodnutí jsou dosti silné. Tak silné, že snad ani nebyl potřeba takový závěr. Hodně přitažený za vlasy s laciným dojením emocí. Ale přiznám se, že na mě to dojení vždy funguje a díky skvělému Freemanovi ho i částečně odpouštím. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Celkem mě překvapuje nižší hodnocení. Děj je sice lehce předvídatelný a do svého subžánru Cargo nepřináší vůbec nic nového, ovšem ta forma, jakou Martin Freeman cítí bolest, utrpení a žádné východisko je přece jenom trošku jinde, než velká část lidí zná z Walking Dead. Stačí několik herců, tíživá atmosféra a pár nechutných zombií. Řekl bych lehký nadprůměr, ovšem za to finále tu čtvrtou hvězdu musím přihodit, to mě, přiznám se, skutečně ohromilo. PS : Film je adaptací krátkometrážního filmu, který jsem právě zjistil, že jsem jej viděl, ovšem srovnání nemám. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Ve scéně, kdy se Andy (Martin Freeman) baví s Lorraine (Caren Pistorius) a má před sebou malou Rosie, tak ji ohrne klobouček. V dalších scénách má ale Rosie klobouček zase v normálním stavu. (Sayko)
  • Malou Rosie „hrála“ dvojčata Lily Anne McPherson-Dobbins a Marlee Jane McPherson-Dobbins. (Masai)

Reklama

Reklama