Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Při letu na palubě Boeingu se v jednom okamžiku probouzí několik pasažérů. Ovšem ostatní, včetně posádky, z paluby letadla záhadně zmizeli. Muselo se to stát během pár desítek minut od startu. Na palubě je však jako cestující i pilot, který se ujme řízení. Letadlu se podaří bez větších problémů přistát, ovšem zdá se, že v liduprázdném světě. Brzy se ale začínají objevovat Časožrouti… Televizní adaptace stejnojmenné novely Stevena Kinga. (pfa)

(více)

Recenze (128)

Dale 

všechny recenze uživatele

Opäť jedno veľmi slabé spracovanie Kingovho námetu. Veľmi dlhá minutáž spôsobuje, že film je väčšinu času nudný. K tomu prispievajú aj herecké výkony, ktoré predvádzajú nezaujímaví neznámi herci, ale aj Dean Stockwell a Bronson Pinchot. Jediný, kto niečo hrá je David Morse, ktorý ako by sa ocitol v tomto filme omylom. ()

Vejrrr 

všechny recenze uživatele

Čtyři hvězdičky jsou možná trošku přestřelený ... nejspíš jedna patří vyloženě Stephenovi, a to i když jsem knížku nečetl. No.... z mýho pohledu se jedná spíš o béčkovou záležitost a to jednak kvůli nepřesvědčivým hereckým výkonům a těžce nenápadité režii. Nejsem odborník za slovo vzatej, ale vím jedno. To, že kdyby se námětu chopil někdo jiný (nehledě na to jaký to mohl být film natočený o 10 let později) tak se mohlo jednat o velkou věc... Ale i přes nudnou režii sem film nezvládl nedokoukat a ve finále jsem za to byl poměrně rád. ()

Reklama

DonPedro 

všechny recenze uživatele

Upřímně řečeno – většina slabých míst má svůj původ už v předloze, protože Časožrouti rozhodně nepatří k tomu nejlepšímu, co mistrovi vypadlo z psacího stroje. Holland coby scénárista měl hodně lehkou úlohu, díky délce nemusel skoro vůbec škrtat a dialogy opsal téměř do puntíku. Výsledku pomáhá povedený hudební motiv a škodí laciné triky – když už se autoři nedokázali z nízkého rozpočtu nějak chytře vylhat, nemuseli tu hrůzu alespoň ukazovat v detailu. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem viděl jako malej, sice jsem čekal nějaký příšery, už jenom proto že jsem Kinga tolik neznal, a nakonec jsem dostal docela solidné film který mě bavil. Když jsem to viděl teď tak jsem viděl jen slepenec scén které se odehrávaly skoro všechny na jednom místě a čekaly mě fakt neuvěřitelně stupidní dialogy které neměly hlavu ani patu. Navíc tu máme neuvěřitelně špatné herce který režisér rád snímal z nejbližšího možného úhlu. No a závěreční Časožouti? Ty byly spíše k smíchu. Je až zajímavé co se mi v mládí líbilo ale aspoň z nostalgie dávám 3*. ()

Andersis 

všechny recenze uživatele

Tak. Film má atmošku. To se nedá upřít. Sympatického dobráka Davida Morseho a někdy naprosto satanisticky zlého a nepříjemného ( bohužel někdy i trapně přehrávajícího ) zmetka Bronsna Pinchota. Zajímavou hudbu a ošklivou blondýnu s hezkýma očima. Je to dlouhé, ale uteklo to.Pořád se něco děje. Pár dialogů bych, ale předce jen vynechal. Působí nepřirozeně uměle. Ale ten největší kámen úrazu jsou samotní Časožrouti. Tak špatné počítačové efekty jsem asi ještě v devadesátkovém filmu neviděl.Díky bohu, že se zastaví jen na chviličku. Ale i díky té chvilky jsem měl chut stáhnout hodnocení na trojku. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • Autor předlohy Stephen King si ve filmu zahrál malou roli předsedy bostonské rady, která se objeví na letištní dráze v představách Craiga Toomeyho (Bronson Pinchot). (fisus)

Reklama

Reklama