Reklama

Reklama

Bylo by téměř nemožné najít dva tak odlišné hrdiny, jako jsou legendární superšpión Lance Sterling a geniální vynálezce Walter Beckett. Agent Lance kultivovaný, elegantní, nonšalantní, prostě naprosto dokonalý za všech okolností. Zatímco Walter… není. Ten je prostě jen geniální. Náročnou universitu vystudoval už v patnácti letech a teď zrovna pracuje na tajných výzkumných projektech pro ještě tajnější vládní službu. To, že se tito dva dají někdy dohromady jako parťáci v akci, by si nedokázal asi představit ani ten největší padouch. Jenže na to dojde právě teď, kdy je potřeba zachránit svět před jedním takovým, před Kellerem Killianem, zlosynem číslo 1. Walter je totiž vynálezcem biodynamického maskování, které špiónům umožní dokonalý převlek. Či spíše převtělení. A tak se díky tomuto vynálezu Lance promění v statečného, divokého, majestátního a dokonale nenápadného tvora… v holuba. Geniální. Holubi jsou všude, nikdo si jich moc nevšímá a umí létat. Od té chvíle Walter a Lance musí pracovat jako dokonale sehraný tým, jinak se celý svět ocitne ve smrtelném nebezpečí. (Cinemart)

(více)

Videa (14)

Trailer 5

Recenze (133)

Torgal 

všechny recenze uživatele

Upútavky ma veľmi neupútali, ale samotný film zabavil omnoho viac než som čakal. Fungovalo to výborne vlastne na všetkých úrovniach - od špiónskej macho akcie v úvode cez humory s holubmi až po explozívne finále s tonou gadgetov. Dobrý príbeh so slušne predaným morálnym posolstvom (hoci odkaz “nezabíjajme ľudí, lebo nám to ich priatelia budú chcieť vrátiť” je skôr pre vlády ako pre cieľového diváka). Zábavné postavy, kopa vtipných situácii (a len málo z nich vyslovene infantilným spôsobom), ten film jednoducho šlape. Nečakané a o to príjemnejšie prekvapenie. 8-/10 ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Niečo tomu chýbalo, ale nakoniec sa to dostalo na silný nadpriemer. A to je dnes pri animákoch dosť vzácne. Postavy by nám mohli niekoho pripomínať, asi divákov neprekvapí, že boli v origináli nahovorené Willom Smithom a Tomom Hollandom, pretože ich vzhľad a grimasy tomu zodpovedajú. Scenár sa radšej sústredí na zábavu pre deti, nenápadných či sarkastických vtipov pre dospelých je tu len zopár. Vzhľadom k veľkému počtu postáv a celkom svižnej akcii nie je rozprávka vhodná pre tých najmenších. Spies in Disguise sa hodí pre trochu staršie deti, pretože film je dosť nabitý akciou a malým divákom orientáciu veľmi neuľahčuje, navyše možno nechcete vysvetľovať svojim ratolestiam, čo je to kloaka. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Špióni v převleku je přesně ten typ animáku, jež je mířen spíše pro mladší publikum a staršího diváka, který už pár filmů v životě viděl, absolutně vůbec ale vůbec nepřekvapí a 10 minut předem přesně odhadne, kam se film bude ubírat. Přesto je to mnohem koukatelnější animák než 90% produkce, včetně disneypixarovek typu Frozen a Toy Story 4. A o to víc mě hrozně mrzí, že originální náměty v kinech prohučí a diváci přijdou opět jen na ty výše zmíněné. Podruhé je u toho Tom Holland (světlá výjimka Pixaru Frčíme profičelo nejen kvůli Koroně) a tak nějak čekám, že se nějakou dobu v animáku neobjeví. Podobně jako Will Smith, jež je tu nepřekvapivě výborný, ale stále se mu nedaří konstantě přinášet pouze kinohity. Ale abych jenom nesmutnil nad dalším propadákem pohrobků z Foxu (nyní Disneyho), koukněte na to. Hezky to uteče, animace je povedená, výborný původní dabing a nemáte při nakoukávání s dětmi pocit, že si chcete prostřelit hlavu jako u jiných žánrovek. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Raz za čas neuškodí si pustit animovaný film a Špioni v převleku jsou trefa do černého ( Vlastně nevím, zda mě nějaký animák od Zootropolisu bavil víc). Úvodní Scéna kdy agent Will Smith vymlátí celou Yakuzu pomocí špionských vychytávek je nářez jak sviňě a funguje i linie, kdy se promění v holuba. Má to skvělý vizuál, parádní kadenci humoru, dobrou akci, skvělého záporáka, fungující emoce a hlavně hodně originální špionské vychytávky. Super zábava i pro dospělé. Příběh****, Akce****,Humor**** Násilí>Ne, Zábavnost****,Hudba***, Vizuál****, Atmosféra***. 8/10. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

+3* Občas není na škodu si vyčistit hlavu u nějaké infantilnosti a tento rodinný animák tomu pomohl. U tohoto se dokážou zasmát všechny generace diváků, ale zase na druhou stranu právě tohle ho omezuje v rozletu a jde jen o další popkornový klišoidní biják. Tento typ animace je už v dnešní době snad standardem a stejné postavičky byly vidět už v mnoha dalších animácích ... takže nic nápaditého. Ani příběh nepřináší nic světoborného, ale přesto si lepší tři hvězdičky zaslouží, protože dokázal pobavit.... I když teď nevím, jestli podobná akční jízda je pro děti to pravé, tak nakonec skončím u průměrných tří. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 3 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

Galerie (40)

Zajímavosti (6)

  • Okrem filmových štúdií v Los Angeles pracovali filmári aj v meste Greenwich v štáte Connecticut, v Chicagu a v autrálskom meste Sydney. (MikaelSVK)
  • První animovaný film společnosti Chernin Entertainment. (ČSFD)

Reklama

Reklama