Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bratři Loganovi žijí v úplném zapadákově, nemají peníze, nemají práci a na krku mají rodinnou tradici smolařů a looserů, která na jejich jméně sedí už téměř sto let. Jméno Logan je v tomhle kraji synonymem pro prohru. Říká se, že bratři Loganovi jsou idioti. Jimmy Logan se rozhodne otočit konečně kolo štěstí a ukrást 14 milionů dolarů během největšího a nejslavnějšího automobilového závodu v Americe. To je slušná suma peněz, a proto potřebuje do party svého bráchu s jednou rukou, musí dostat z vězení místního odborníka na loupeže všeho druhu, odborníka na počítače a všechny ty internety a další pomocníky. Vypadá to jako naprosto šílený nápad, ale výhodou natvrdlých lupičů je, že si všichni myslí, že jsou... natvrdlí. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (373)

vurhor 

všechny recenze uživatele

Dannyho parťáky mám rád. A když jsem zjistil, že Soderbergh natočil další vychytralou pytlačinu, tentokrát však pod palcem amerických rednecků s tím legračním přízvukem, nemohl jsem se dočkat, až to vočíhnu. Bohužel, ve výsledku jsem byl dost zklamanej. Celkový nápad toho, že promakanou loupež provedou dva vidláci je pěkný, ale implementován byl dost nudně a nefunkčně. Ano, jsou tam sekvence chytré a promyšlené, ale celkový průběh příběhu moc nedokázal udržet moji pozornost a přistihl jsem se, že spíše často koukám do mobilu a čtu si naštvané reakce od "vlastenců", kteří mi na youtubu píšou, že jsem vlastizrádce, protože nebudu volit Zemana. Naštěstí oba hlavní představitelé jsou sympaťáci (Ano, i Channing Tatum), takže tím se to krapet vyrovnává, plus film umí i pobavit. Ale jinak to byla nuda, sorry jako. Slabší 3* ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Typický příklad toho, jak dokáže špatný přívěs dokonale odpudit. Podle něj to totiž vypadalo jako retardovaná kokotmédie pro lopaty, osazená navíc ke vší té tuposti slizkým prkenným vypleštěncem s downovým syndromem – Čuníkem Tatůmem, a ultratrapně vypadajícím kysličníkovým Pseudobondem. Na výstrahy nedbaje jsem na to dost znechuceně včera poklikal, abych si po projekci zchladil péro pohrdavým zvratkem, a ejhle! Ona se z toho nakonec vysvrbila vcelku sofistikovaná kokotmédie o lopatách, které až takovými lopatami nebyly, když dokázaly vyfotosyntetizovat poměrně fikanou a zábavnou rozkrádačku. Agent Nulanulaprasečí xicht tolik tragický rozhodně nebyl, jen ten neherecký mongoloidní rypák se jako obvykle nevysvrbil nijak a kapku to celé kazil. Avšak toporný down netoporný nedown, bavilo mě to daleko víc než Štefanovi dřívější Klůnyho manekýni. ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

Svieži, energický a dobre napísaný film. "Logan Lucky" ma bavilo. Funguje to aj ako komédia a aj ako dobrý krimi film. Nie je tu veľké množstvo akcie, ktorú by možno diváci vyžadovali, no na druhú stranu to má dobré postavy, dobré dôvody na to, aby sa rozhodli ukradnúť to obrovské množstvo peňazí a potom je tu aj vynikajúci výber hercov, kde kraľuje trojica Channing Tatum, Adam Driver a Daniel Craig. Je skvelé ich sledovať spolu spracovať celú akciu a človek sa s nimi baví. Riley Keough je rovnako skvelá. Plus musím povedať, že keď vidíme aký skvelý plán akcie vymysleli, tak človek nemá problém tomu neruveriť. Napriek tomu, že miestami sú niektoré momentky vcelu bizarné. Ale fungujú výborne. Človek by možno uvítal trošku lepšie tempo pre film a možno by som si vedel predstaviť, že by sme mali trošku lepší záver, no ako celok musím povedať, že film bol vtipný keď mal byť vtipný, bol energický keď to bolo potreba a hlavne herci fungovali spolu dobre a vedeli tomu dodať dobrú atmosféru. A plus ma aj baví sledovať rýchle autá. Neviem, či je toto film pre každého, no jednoznačne viem povedať, že som rád, že som ho videl a nebránil by som sa k nemu vrátiť. Hodnotenie: B+ ()

Marigold 

všechny recenze uživatele

Kdo by se dneska díval na navoněné mistry zlodějského řemesla v dobře padnoucím obleku... It's a white trash world. Soderbergh je zpátky s dalším žánrovým zkratem, který není ani trochu blunt, byť se tak na první pohled tváří. Manicky vystavěná, úmyslně podvratná, úsporně výsměšná indie mutace žánru heist, která možná ztrácí tam, kde člověk čeká největší atrakci (loupež), ale bohatě to vynahradí tam, kde třeba Dannyho parťáci byli naprosto bezmocní - v sociální rovině. S Loganovic partou jde totiž soucítit v těch nejobyčejnějších věcech. Když z úst odporně zmalovaného dítěte zazní odrhovačka Johna Denvera, je to nečekaně nejvíc. Óda na loserství, film pošklebující se pompéznímu americkému pozlátku, ale stejnou měrou citlivý k postavám z periferie... není to úplně hladká jízda, ale je to něco, co si člověk může snadno zamilovat. Steven vrací důstojnost vidlákům. Nejen proto je dobře, že se vrátil na plátno. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Celá ta loupež byla na partu vesnických balíků až příliš sofistikovaná, ale to je tak jediné, co můžu filmu vyčíst. Soderbergh sice ničím nepřekvapil a naservíroval klasickou loupežárnu mixlou útěkovkou, ale díky celkem solidnímu vypravěčskému tempu se na to koukalo dobře a kupodivu mě bavilo i ústřední herecké duo Driver-Tatum, které za normálních okolností moc nevidím. Pokud jde o komediálníé rovinu, tak ani tady se člověk nenasměje, ale takový ten pohodový pocit je tu všudypřítomný a to mě ba. 80% ()

Galerie (54)

Zajímavosti (11)

  • Ve scénách v baru si je možné všimnout neonového banneru Pilsner Urquell. (Punkey)

Reklama

Reklama