Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jamal Jeffries je basketbalová hvězda, která září na hřišti i v soukromí - má štěstí při zápasech i u dívek, ale nic netrvá věčně. A tak se stane, že vypadne z ligy a bude potřebovat víc než jen dobrého agenta, aby se dostal zpátky. Bude muset vzít rozum do hrsti, bude potřebovat nový tvůrčí přístup ke hře a navíc se musí naučit, který odstín rtěnky je právě moderní. Jamalovou jedinou možností totiž je průnik do ženské ligy - mezi basketbalistky. A tak se na scéně objeví Jawanna Man. V komediální dvojroli se představuje Miguel A. Nunez jr., režii má Jesse Vaughan. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (44)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obasazení 5/10 Děj 6/10 Hudba 6/10 Efekty 5/10/// +je to "šílená" sranda a úchylná zábava, občas hudba, proměna hlavního hrdiny -hlavně ze začátku to působí levně a trapně/// Jméno Jamal Jeffries si budu pamatovat hodně dlouho. Jednak zní zajímavě a potom ve filmu zazní často. Přiznám se příběh mě docela oslovil a zajímal. Sice zpočátku jsem se na samotný film tvářil všelijak. To z toho důvodu, že na první pohled vypadá jako každá tuctová a trapná černošská komedie. Jenže tentokrát to tak špatné nebylo. Docela dobře jsem se bavil a občas jsem měl problém aji od filmu odejít. Prostě oddechovej film, který není až tak trapnej./// Celkem 56%/// ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Další ze zástupu případů úplně zbytečně zaplácnutého materiálu. Ve filmu není jediný vtipný moment a to tu mluvíme o komedii. Autoři se sem tam snaží použít i nějaký ten nechutný trik jako krkání, prdění a nevyholené ženské podpaždí, ale člověk na to jen zírá a čeká kdy přijde pointa. A ona nepřichází, protože pointa celého filmu je asi v tom, jak nebýt vtipný. Celé je to od první minuty hrozně průhledné, což by nebyl takový problém, kdyby to nebyla táák strašná nuda. Od tohoto ruce pryč. 10% ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Jamal Jeffies je vrcholový basketbalista, možná nejlepší v celé lize. Jenže jinak je to nevychovanej spratek, který si o sobě myslí že je king, a podle toho se taky chová. Až jednou přeteče pohár trpělivosti, a je z ligy vyloučen, je mu zabaven všechen majetek a opustí jej přítelkyně. A protože nic jiného než basketbal neumí ... je nahranej. Jenže dostane nápad - převleče se za ženu, a zkusí hrát basketbal v ženské lize.... A z toho plyne hromada vtípků, trapasů a nekdy i nechutností... A toť vše - není to oskarovej film, a na hodinku a půl zabavení to stačí.. ()

Skeevee 

všechny recenze uživatele

Dalsi komedie kde se chlap prevlika za zenskou a mel by to bejt humor.. kdyby vsechny nemely na fous stejnej scenar - neco se stane v praci => prijde o ni / nemuze se uplatnit => napad prevlict se za zenskou => ziska jako zenska praci => zamiluje se do jiny zensky => je odhalen, zenska je nastvana => nakonec je happy end, usmiri se, zacnou si spolu .... akorat po kazdy v jinym prostredi... a tohle mi fakt nepripada jako spoiler, pac tohle zna prece kazdej (napiste mi, pokud ne).... No a tohle se od tech jinejch filmu naprosto nelisi. Radoby vtipky nejsou vubec k popukani, nejvtipnejsi mi prisly "scenky" behem titulku...no, prima sa vedela proc to dava po pulnoci =)) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Svět profesionálního sportu dostal čelní zásah. A samozřejmě zezadu. Ono totiž k podpisu profesionální smlouvy stačí NIC, natož aby se někdo zabýval detaily typu předložení průkazu totožnosti nebo zkoumal příčiny toho, proč má ta nová basketbalistka mezi nohama páreček a dvě fazolky. Taky to profi házení míče do koše vypadá značně amatérsky a to snad ani nechci myslet na to, že happy end by pro mne v tomto příběhu znamenal to, že namachrovaný černoušek přijde o majetek, sebevědomí a nevinnost své zadnice. Takže hvězdičku uděluji snad jen za těch pár netrapných hlášek a k té druhé mne donutil záblesk fešáckého zoubku neskutečně talentovaného trotla jménem Puff Smokey Smoke. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama