Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tully vypraví příběh Marly (Charlize Theron), matky tří dětí, které její bratr (Mark Duplass) pořídí chůvu. Přes počáteční nedůvěru si Marla k pozorné, nepředvídatelné a mladé chůvě Tully (Mackenzie Davis) vytvoří silné pouto. (Bontonfilm)

Videa (8)

Trailer 2

Recenze (107)

Davered 

všechny recenze uživatele

Materstvi se vsim zlym i dobrym, tak realisticky jako snad nikdy predtim. To vse by sice bylo dobre, ale prave ponekud magictejsi posledni dejstvi a zaver to u me, narozdil od kolegu, vyrazne povysuji a davaji tomu vetsi smysl. A predevsim dve vyborne strihove montaze: cerstva poporodni a brooklynska anabaze za doprovodu Cyndi Lauper. ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Jak praví italské přísloví: „Do žen a do melounů nevidíš“… Jen Jason Reitman, jako jeden z mála tam dokázal nahlédnout. … Úděl žen. Je to právě ten neustálý boj a vždy převažuje.. to co musíme, před tím.. co bychom chtěly. Volbu máme, ale je naší přirozeností tyto touhy a přání potlačit a být tady především pro druhé. To nám dělá radost, to nás naplňuje. Tak to bylo, je a bude. Vím o čem píšu, dočetla jsem Horalku a Alberto Moravia je taky jedním z těch vyvolených. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Som z tohto snímku akýsi zmätený. Ono ani tak nejde o to, že “Tully” nie je žiadna “čistokrvná” komédia, no skôr “jasná” psycho dráma, ktorej príbeh sa zameral na obdobie materstva, ale o ten nádych, ktorý je na moje pomery príliš “čudný”. Naozaj ťažko sa popisujú pocity, ktoré vo mne tento film vyvolal, no rozhodne to nebol “smiech”. Námet ako taký veľmi zaujímavý, Charlize Theron ako obvykle - výborná (!), no mňa osobne tá “podivnosť” nedostala tak, akoby mala. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Reitman v té lepší fromě...víc než kdy jindy tady hodně záleží na tom jestli si člověk něčím podobným prošel a jeho zkušenostech.Hodně věcí tu např.svobodný dvacátník těžko docení.Charlize je každopádně výborná a závěr to celé (což mimochodem není komedie,ale místy celkem nekompromisní drama) posouvá ještě někam dál,což sem vůbec nečekal...80% ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Moc hezky plynoucí příběh o mateřství a každodenním životním koloběhu s úžasnou Charlize Theron v roli unavené matky tří dětí. Bez ní by byl tenhle snímek poloviční. S neskutečnou grácií zastínila veškeré herecké osazenstvo a film si v podstatě ukradla sama pro sebe. A já jí tleskám také za ochotu nabrat potřebná kila, aby byla i fyzicky co nejvíce autentická. Ráda bych ještě podotkla, že patřím k těm, kterým se konec s nečekaným rozuzlením dost zamlouval. (80%) ()

Galerie (20)

Zajímavosti (5)

  • Charlize Theron kvôli roli pribrala zhruba 22 kíl. Jej deti si o nej mysleli, že je naozaj tehotná. (Astonko)
  • Diablo Cody napsala film jako způsob, jak se vyrovnat s vlastním těžkým těhotenstvím. (griph)
  • V květnu 2017 získala distribuční práva na film společnost Focus Features a stanovila datum uvedení do kin na 20. dubna 2018, avšak v březnu 2018 bylo datum posunuto na 4. května 2018. (griph)

Reklama

Reklama