Reklama

Reklama

Děsivá temnota

  • USA In Darkness (více)
Trailer

Sofia McKendrick je slepá pianistka, která žije v Londýně. Mívá noční můry, ve kterých se jí vrací vyvraždění rodiny srbskými vojenskými jednotkami. Její sousedkou je Veronique, dcera srbského filantropa Zorana Radiče, který během bosenské války spáchal spoustu válečných zločinů. Sofia si všimla, že se Veronique v poslední době chová divně. Při rozhovoru ve výtahu předá Veronique Sofii USB disk a řekne, že parfém, který používá, je Tekuté zlato. Jednou večer Sofie zaslechne v bytě Veronique hádku, po které dívka vypadne z okna je na místě mrtvá. Tento incident vyšetřuje detektiv Mills. Sofie při výslechu popírá, že by si všimla čehokoliv divného, řekne, že hádku neslyšela a USB disk si nechává u sebe. Později na akci pořádané Radičem Sofia zaslechne Radiče, jak se svými spolupracovníky diskutuje o okolnostech dceřiny smrti, přičemž vyjde najevo, kdo za úmrtím stojí. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (49)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Nie “v Temnote” by sa mal volať tento snímok, ale “v Prázdnote”. V tomto prípade sa “chvála” hľadá, ako ihla v kope sena. Za mňa pomerne dosť nefunkčné, zdĺhavé, unudené, v “atmosfére” len v ojedinelých prípadoch, ktorých bolo tak či onak poskromne. Každopádne, “expert” sa vyjadril jasne, takže to môj názor môže byť absolútne scestný. Nenechajte sa zmiasť ☝️😉 ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je nejstupidnější a nejzbytečnější film co jsem tento půlrok zatím viděl (druhé místo zaujímá Solo, ale na to se nebudu dívat ani za milion). Takže zde máme slepou pianistku, která je svědkem vraždy a chce se mstít válečnému zločinci. Logiku ani scénář to žádný nemá (ženskou chtějí zabít je v nemocnici normálně si z tama odejde a nikdo to neřeší přitom je potencionálním svědkem zločinu a nikoho to nezajímá nebo válečný zločinec se zde prochází volně na svobodě dokonce se sám vydá i vraždit a nikoho to netíží) P.s.1 někdy v životě bych chtěl potkat někoho kdo se podepisuje jen iniciálami P.s. 2 na co měla v koupelně rtěnku a lak na nehty , když byla slepá od 5 let Pusťte si radši tohle s Milou to je o 3 třídy výše https://www.csfd.cz/film/269495-tvare-v-davu/komentare/ ()

Reklama

Psychor 

všechny recenze uživatele

Jakožto zdejší hororový expert jsem byl úvodní půlhodinou zcela uchvácen, jelikož nese rukopis samotné ikony žánru - Alfreda Hitchcocka. Rafinované využívání úhlů pohledu kamery a úžasný zvukový design (mnohdy graciézně propojený s hudbou) navíc umožní divákovi dokonale se vcítit do prožívání slepotou stižené Sofie, kterou s bravurou ztvárnila nestárnoucí Natalie Dormer. Přítomné mystérium se však pozvolna vytrácí a napětí opadá, jelikož snímek přichází o svou thrillerovou esenci a upadá do nezáživné akce, ve které hraje prim komiksový antihrdina Ed Skrein, nemilosrdně likvidující všechny, kteří by chtěli půvabné Sofii ublížit. Tři hvězdy. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

In Darkness má nadějný start, nicméně tvůrci celý koncept, který nastínili na začátku po chvíli zcela zahodí, přičemž tu najednou místo křehké a slepé hráčky na piano máme trpělivou vražedkyni dychtící po pomstě. Po pravdě, od té doby už je snímek jenom nudnou a předvídatelnou záležitostí, u které jsem hořce litoval, že jsem si jí vůbec pouštěl. Alespoň, že na krásnou Natalii Dormer se pořád pěkně kouká! ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Zachádzate priďaleko.“ – „Možno. Ale nebojím sa pri tom umrieť. Vy?“ Stane sa tu toho strašne veľa a je v tom plno mŕtvol a typických trilerových okamihov, ale zároveň je to nezáživné a nudné. Potešil ma finálny twist (hoci som ho už videl v dvoch filmoch o slepcoch, fakt), režisér to nakrútil pekne a Natalie Dormer fajn (okrem hlavnej úlohy sa podieľala na scenári a produkcii + chodí s režisérom). Ale proste ma to strašne, preukrutne nudilo a nedokázal som sa do toho dostať od začiatku do konca. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama